| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+8zaraza26 dolion Anahoret Franz Schneider apocalyptica Ion ostrovna Emil Condor 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 02 Ian 2015, 10:12 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 02 Ian 2015, 10:14 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 03 Ian 2015, 00:19 | |
| | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 03 Ian 2015, 07:26 | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 03 Ian 2015, 07:27 | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 03 Ian 2015, 07:29 | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 03 Ian 2015, 13:54 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 03 Ian 2015, 15:00 | |
| "Teroristul ăsta vorbeşte (Băsescu Traian) de parcă nu a fost preşedintele marionetă timp de 10 ani. O javră care nu a făcut nimic în privinţa sistemului mafiot şi securistic românesc, înclinând balanţa în favoarea mafiei aservite occidentului şi şantajului din partea americanilor care deţin informaţii cu conturile şi dosarele de corupţie din politica românească prin jucăria acestora numită DNA, sub controlul serviciilor străine şi în mod deosebit al CIA-ului (care implementează prin injustitie si santaj cu rea voință interesele economice si geopolitica lor, Nu a noastra, a românilor!) Când vom scăpa definitiv de aceste jeguri, cine tolerează şi susţin aceste nulităţi anti-româneşti, care este ţinta......? Cât de PROŞTI sau TICĂLOȘI pot fi UNII INDIVIZI......., să susţii o gaşcă de mafioţi şi ticăloşi ca să pui altă gașcă de mafioţi ordinari, crezând că schimbă ceva în România!" p.s. eu cred ca are doar sticle goale !!!!! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 03 Ian 2015, 15:05 | |
| Doi moftangii și mațe fripte ai politicii de tip closetar! Până și faptul că părinții i-au botezat cu diminutive, Mihăiță si Tinel, este o dovada că la ăștia tembelismul este genetic! Tinel probabil vine de la tinetă, care iată ce înseamnă potrivit DEX >>>> TINÉTĂ, tinete, s. f. Putină mică, hârdău care servește, în anumite locuri, la colectarea și transportul materiilor fecale. – Din fr. tinette. Deci, (C)alimente procesat ajunge până la urma în tinetă. Closetari, neicusorule! | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 04 Ian 2015, 09:48 | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 04 Ian 2015, 09:48 | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 04 Ian 2015, 09:49 | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 04 Ian 2015, 19:49 | |
| Da, un adevăr dureros! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 04 Ian 2015, 23:16 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 11 Ian 2015, 20:57 | |
| Efecte și reacții după atentatul terorist de la Paris • Pe străzile Parisului sunt 1 milion de francezi care întreabă unde se pot preda; • Statele Unite se uită pe hartă, să vadă ce ţară cu petrol a rămas neinvadată, ca să ştie pe cine să acuze; • Merkel renunţă la subtilităţi: “Dacă rămâneaţi sub ocupaţie germană, asta nu s-ar fi întâmplat!”; • Vladimir Putin trimite trupe suplimentare în Ucraina: “Şi acolo sunt publicaţii de satiră care trebuie protejate”; • Câțiva moți din Apuseni au sunat la Ambasada Franţei şi au întrebat dacă au nevoie de ajutor ca să-i găsească pe teroriști; • Din inerţie, Victor Ponta a scris pe Facebook: ”Felicitări, Simona Halep!” • Oprescu: “Am luat deja măsuri pentru ca evenimentele de la Paris să nu se poată repeta şi la Bucureşti. Schimbăm imediat bordurile!”; • Reacţie emoţionantă al Greciei: “Avem nevoie de încă 100 de miliarde de Euro!”
Multumesc, Stroescu Dan! | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 12 Ian 2015, 07:59 | |
| _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 12 Ian 2015, 16:44 | |
| jilava ca parca acolo a fost si nastase ! | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 13 Ian 2015, 08:01 | |
| _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 13 Ian 2015, 11:29 | |
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 28 Ian 2015, 23:16 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 31 Ian 2015, 14:51 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 31 Ian 2015, 21:57 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Feb 2015, 04:31 | |
| Sunt toate șansele ca prin interogarea politicianului Elena Udrea, să-și piardă libertatea mulți oameni importanți din politica românească. Așteptăm cu interes și răbdare concluziile finale ale interogatoriului. România trebuie curățată, atât doresc. Și voi, nu-i așa? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 01 Feb 2015, 13:38 | |
| Si eu Emile stiam ca a fost oroare in regimul basescu dar de asemenea dimensiune ..... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 02 Feb 2015, 03:54 | |
| Acele „dimensiuni” au fost fără limite înainte de venirea lui Băsescu, măcar marinarul a mai făcut ceva pentru combaterea lor. Înaintea lui nu se putea vorbi despre Justiție pentru că era inexistentă - chiar și numai acest lucru și tot e ceva pozitiv ce a făcut el pentru România. Băsescu a fost o glumă pe lângă Iliescu și Năstase! Distrugerea țării este „opera” lor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
|
| |
| Politica se face cu... caricaturi | |
|