| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+8zaraza26 dolion Anahoret Franz Schneider apocalyptica Ion ostrovna Emil Condor 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 12 Aug 2014, 05:38 | |
| Iata ce imi raspunde un Redactor-Sef, al unui post de tv romanesc:
Buna seara!
Va multumesc ca ne urmariti. La ora 20:04 am vorbit despre cum sediul Antena3 si-a schimbat proprietarii din 1998 incoace. Niciodata printre proprietari nu s-a numarat si SC Antena3. Cu alte cuvinte, Antena3 a fost intotdeauna chirias. Dupa confiscare va deveni chiriasul statului.
Inteleg ca aveti aceleasi informatii.
Multumim.
--- Cele bune!
C. P..... Redactor-sef.... | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 12 Aug 2014, 12:24 | |
| - Emil Condor a scris:
cand basescu i a tras un pumn in gura copilului nu s=a facut atata circ ,omul ala batran a fost jignit de ziarista aia si l a provocat ca asa fac basistii ! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 12 Aug 2014, 13:17 | |
| | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 12 Aug 2014, 14:17 | |
| In 2oo7, Firea ii ia un interviu Monicai Macovei. Intra in direct Felix, strigand la ea: -Unde sunt marii corupti? Ca ati promis tepe..... Raspunde, acum, Sabin Orcan: -La jilava, La Rahova, la.....
Oricum, a durat cam mult.... | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 13 Aug 2014, 13:25 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 13 Aug 2014, 13:31 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 13 Aug 2014, 21:16 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 13 Aug 2014, 21:22 | |
| EL IUBESTE ROMUL NU ROMANUL | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 13 Aug 2014, 21:24 | |
| | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 13 Aug 2014, 21:38 | |
| - ostrovna a scris:
Dar, Geta, ai vazut interviul Gabrielei V. Firea din 2007 cu Monica Macovei si interventia lui Voiculescu? N-am gasit link-ul. Poate il ai tu. Daca vrem sa fim corecti cu Monica Macovei si cu Voiculescu, sa punem si acel interviu. Ce e drept, Basescu a intarziat cu ''tepele'' din lipsa de lemne( defrisarea padurilor), si de tamplari pentru ascutirea... lor. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 02:09 | |
| - ostrovna a scris:
- EL [Băsescu] IUBESTE ROMUL
Si asta e anticonstitutional? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 03:44 | |
| EL [Băsescu] IUBESTE ROMUL
Wer nicht liebt Wein, Weib und Gesang der bleibt ein Torr sein Lebenlang! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 11:27 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
- EL [Băsescu] IUBESTE ROMUL
Si asta e anticonstitutional? eu ma refeream la romul alcool si la romanul carte ca cica nu i place decat sa joace carti ,vai si amar ! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 16:43 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 17:27 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 20:17 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 22:31 | |
| Cu cască, fără bască Traian Băsescu, ascultând ce-i place lui cel mai mult să asculte: adversarii politici. Lui Băsescu îi place să asculte lăutarii şi adversarii politici. Şi sentinţa din dosarul Telepatia a fost pe placul lui Băsescu, că lui îi plac vinurile şi sentinţele de 10 ani. | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 22:35 | |
| Politica se face si cu minciuni. O zice Mircea Cosa, nu eu. Cresterea economica, despre care vorbeste Ponta, este o minciuna, daca nu se precizeaza obiectivul care sta in spatele acestei cresteri economice.
Obiectivul stiut de toata lumea este: PONTA PRESEDINTE!
Ponta, Partidul, Presedinte!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 23:25 | |
| - Ion a scris:
- Politica se face si cu minciuni.
O zice Mircea Cosa, nu eu. Cresterea economica, despre care vorbeste Ponta, este o minciuna, daca nu se precizeaza obiectivul care sta in spatele acestei cresteri economice.
Lasa Ioane ca mi l amintesc pe basescu in alegerile din 2009 ne a mintit ca am iesit din criza dupa care a taiat salariile si pensiile,ne am saturat de atata scandal,ura si rautate asa ca Ponta va ajunge presedinte ,romanii nu mai suporta vesnicul scandal,azi in loc sa spuna ceva de traficul de copii care a fost devoalat a omului lui de la postul lui preferat ,vai si amar | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 23:34 | |
| - ostrovna a scris:
Cum de lipseste întrebarea: Laura, e adevărat că tatăl tău te-a făcut cu mama ta? Si în zi de post? Ce întrebări prostesti! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 23:37 | |
| - ostrovna a scris:
- Ponta va ajunge presedinte... ...vai si amar
Chiar asa: vai si amar! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 14 Aug 2014, 23:37 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 15 Aug 2014, 00:58 | |
| - ostrovna a scris:
- ... basescu in alegerile din 2009 ne a mintit ca am iesit din criza ...
http://stirileprotv.ro/stiri/financiar/romania-reintra-in-recesiune-tehnica-avem-cea-mai-mare-scadere-economica-din-ue-in-trimestrul-ii.htmlRomania a intrat in RECESIUNE tehnica. Ponta cauta solutii in Africa si Asia, analistii dau vina pe reducerea investitiilor.Ziarul Financiar scrie ca Andrei Radulescu, analistul economic al Bancii Transilvania, a observat ca pentru trimestrul intai Eurostat a indicat in dreptul Romaniei o scadere economica de 0,2% (T1 fata de T4 2013) fata de un plus de 0,2%, cat a anuntat Institutul National de Statistica de la Bucuresti pe data de 2 iulie. Analistul a verificat aceasta informatie la Eurostat, care a confirmat cifra de -0,2% Anterior, Ponta anuntase o "veste buna" pentru Romania pe Facebook.Cine minte? Eheeei! Competitia e mare... Stângacii nu stiu să investească decât în... ce nu trebuie poporului, ca să nu zic altcumva! Acum ce urmează? Falimentul national? Apoi ce? Cumpărarea tării de asiatici si schimbarea numelui ei în CHINA BALCANICĂ? Orice e posibil... Iar atunci vom putea închide topicul „ Va mai exista România?”. Si atunci, toti cei „ educati” (nu mai vreau să spun „ spălati”) de antene vor avea acoperire să scrie chiar si cu majuscule: VAI SI AMAR! Din acelasi articol: Vazand datele publicate de INS privind cresterea economica, mi-am dat seama ca Dumnezeu si exportatorii nu-l mai pot salva pe Victor Ponta de la un dezastru economic si bugetar. Prevad in perioada urmatoare un dezastru bugetar, pentru ca politica fiscala si bugetara a Guvernului Ponta este una gresita. Am vazut datele INS si ne spune foarte clar ca directia spre care se indreapta Romania este una gresita. PIB-ul in trimestrul doi a scazut in termeni reali cu1%", a comentat deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 15 Aug 2014, 21:49 | |
| - ostrovna a scris:
- Ion a scris:
- Politica se face si cu minciuni.
O zice Mircea Cosa, nu eu. Cresterea economica, despre care vorbeste Ponta, este o minciuna, daca nu se precizeaza obiectivul care sta in spatele acestei cresteri economice.
Lasa Ioane ca mi l amintesc pe basescu in alegerile din 2009 ne a mintit ca am iesit din criza dupa care a taiat salariile si pensiile,ne am saturat de atata scandal,ura si rautate asa ca Ponta va ajunge presedinte ,romanii nu mai suporta vesnicul scandal,azi in loc sa spuna ceva de traficul de copii care a fost devoalat a omului lui de la postul lui preferat ,vai si amar Traficul de copii a inceput de pe vremea lui iliescu, la inceputul anilor '90. Personal am scris despre felul in care se faceau adoptiile. La inceput au fost cinstite. Pentru salvarea copiilor din orfelinate, in care erau niste conditii inumane. Am dus foarte multe ajutoare acolo. Iliescu a inteles si a schimbat legea. Eu ceream eliminarea oricarui intermediar si interzicerea oricaror contacte intre parintii naturali si cei adoptivi. Ceea ce s-a si introdus in lege. Filmele prezentate de Antena 3, Romania Tv si comentate de Dan Diaconescu nu sunt corect prezentate. Mai intai, au venit televiziuni care au prezentat dezastrul din Orfelinate pentru a face presiuni asupra statului roman sa dea voie la adoptii. Ceea ce s-a si facut imediat dupa '90. In momentul in care s-au observat niste nereguli s-a scris mult si Iliescu cu Guv. Roman au dat noua Lege a Adoptiilor. Ei bine cei care au facut filmele date pe Antena 3, trebuia, mai intai, ca organele legii din tarile de adoptie sa se aotosesiseze. Care au legi foarte stricte in acest sens. Daca se constata ca parintii adoptivi au dat bani pentru a forta o adoptie, acei parinti sunt decazuti din drepturile parantale si deferiti justitiei tarii respective. Acelasi lucru ar trebui sa se intample si cu parintii naturali care au luat bani pentru a-si vinde copiii. Cu intermediarii acelasi lucru. Niciun parinte adoptiv, insa, nu va declara in fata instantei ca a dat bani. Niciun parinte natural nu va declara ca a primit bani. Din simplul motiv ca ar intra la puscarie si unul si celalalt. Iar copiii lor ar ajunge fara parinti, trecand in grija statului din nou. Ce viata pe ei! Din aceasta cauza, cred eu, niciuna dintre cele doua tari nu incurajeaza asemenea procese. Pentru ca ar face rau cpiilor. Acele rumori, cu traficul de organe sau alte situatii neplacute pentru copiii adoptati, nu s-au confirmat. Nu am auzit de niciun caz confirmat pentru Romania. Ceea ce se face acum in Romania nu este pentru ca s-ar interesa de soarta copiilor adoptati, ci pentru a distruge niste personalitati. Eu sa fiu in locul lor i-as da in judecata pentru defaimare si le-as cere daune morale de sute de milioane de dolari. Am vazut chiar pe Antena 3, cum au fost stabilite niste legaturi dintre parintii adoptivi si cei naturali. Nici vorba de vanzare. Toti parintii erau bucurosi. De copil nu mai vorbesc. Asta se poate face numai daca parintii adoptivi si copilul lor vor acest lucru. Parintii naturali nu pot avea nicio pretentie pentru ca si-au dat semnatura de renuntare la copil in fata instantei. Tot ce face Antena 3, si Romania tv , si Diaconescu se poate intoarce foarte rau impotriva Tarii si nu impotriva persoanelor pe care ei ii ataca. Am scris asta ca sa se inteleaga care e de fapt miza acestei batalii. E una politica si nu una in folosul copiilor adoptati. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. E cel mai urat lucru care se poate face, in schimbul celui mai mare bine care s-a facut unui copil: I s-a dat un nou nume si o familie. Nu va inchipuiti cum aratau orfelinatele in '89. Era unul in Dolj, la Corlate, de unde francezii, in special, au transmis imagini la televiziune. Cladirea era undeva, in camp, inconjurata cu sarma ghimpata. Ca la Auschwitz, ziceau francezii. Iar copiii nu erau toti asa de handicapati mintal cum pretindeau medicii, daca unii straini chiar au si infiat copii de acolo. Doamne, ajuta Romania! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 15 Aug 2014, 21:59 | |
| - Emil Condor a scris:
Din acelasi articol: Vazand datele publicate de INS privind cresterea economica, mi-am dat seama ca Dumnezeu si exportatorii nu-l mai pot salva pe Victor Ponta de la un dezastru economic si bugetar. Prevad in perioada urmatoare un dezastru bugetar, pentru ca politica fiscala si bugetara a Guvernului Ponta este una gresita. Am vazut datele INS si ne spune foarte clar ca directia spre care se indreapta Romania este una gresita. PIB-ul in trimestrul doi a scazut in termeni reali cu1%", a comentat deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu. Gheorghe Ialomiteanu e cel mai competent,vai noua | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
|
| |
| Politica se face cu... caricaturi | |
|