| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+8zaraza26 dolion Anahoret Franz Schneider apocalyptica Ion ostrovna Emil Condor 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 20 Iul 2014, 14:59 | |
| - Anahoret a scris:
- Ion a scris:
- Dar, la prerzidentiale, ii va face prosti pentru ca n-au stiut sa-si sustina punctul de vedere, cu toate studiile Ioanei. Politic Ponta va pierde in aceasta lupta pentru CAS. Cat? Nu se stie.
Sincer, mie mi-ar conveni să piardă bătălia pentru CAS, pentru că nu-i avantajează decât pe patroni. Or ei, oricât s-ar diminua CAS-ul, nu vor creşte salariile angajaţilor. În schimb, pentru amortizarea deficitului bugetar, Ponta deja a început să ne crească şi să ne înmulţească birurile.
Iar dacă Ponta va mai pierde şi politic... nu pot fi decât încântat! Sa te auda Dumnezeu, Calugare!
Sa dea Dumnezeu romanului multa minte si sa-si aleaga un bun conducator. Teama mi-e, insa, ca nu va reusi... Prea necajit e ca sa mai vada clar... I-au intunecat si bruma de minte, pe care o mai avea. Cu speranta si credinta! | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 20 Iul 2014, 23:57 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 21 Iul 2014, 20:00 | |
| mvai eu nu creau sa fiu presedinte la masa verde!!!! | |
|
| |
ostrovna
| |
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 24 Iul 2014, 20:16 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 24 Iul 2014, 20:19 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 25 Iul 2014, 00:06 | |
| | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 25 Iul 2014, 18:35 | |
| Ne-or fi uitat ei, dar noi nu! Aşa că unii dintre noi or să-i voteze iarăşi (ca să ducă ţara pe noi culmi de glorii) iar alţii dintre noi nu-i vor vota, pentru că nevotanţii sunt reprezentanţii forţelor retrograde care vor să bage ţara în... nu ştiu exact... în ceva rău, asta este sigur! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 25 Iul 2014, 18:53 | |
| Ca sa nu fie niciun dubiu, nu mai votati niciun candidat care are mai mult de DOUA MANDATE, indiferent de unde ar veni: din stanga, din dreapta, din centru sau mai stiu eu de unde....
Iar toti, dar absolut toti, cei care au fost in politica sa dea socoteala pentru averile lor pana la rude de gradul 5, si mai mult, daca e nevoie. Sa nu doarma linistiti nici ei, nci copiii copiilor lor, in vecii vecilor.
Asta ca sa se stie, odata pentru totdeauna, ca ei merg, acolo, nu ca sa se serveasca ei, ci ca sa serveasca Tara si Poporul ei.
Na, ca le-am zis-o!.... Ne racim gura de pomana... Astia tot asa or sa faca.
Pentru a fi ca tot romanul ''impartial'', nu-i asa, de ce nu completati tabloul si cu cealalta parte? Asa se creaza un dezechilibru, nu?
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 25 Iul 2014, 19:06 | |
| - Ion a scris:
- Ne racim gura de pomana... Astia tot asa or sa faca.
Abia acum ţi-ai dat seama?! Iniţial mă hotărâsem să nu mai merg la vot. Îmi ziceam că ăsta ar fi un gest de frondă, mai ales că "aleşii" voiau să impună obligativitatea votului (sincer să fiu, dacă asta se va întâmpla, voi păstra amenzile ca pe trofeele de vânătoare! ) Apoi mi-am revenit şi am zis că de ce votul meu neexprimat să se ducă spre stânga sau spre dreapta? Deci mă voi prezenta la secţia de votare, dar pe buletin voi scrie măscări, ca să se anuleze. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 25 Iul 2014, 23:45 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 27 Iul 2014, 00:30 | |
| Campanie
- În Bucovina nu vor fi probleme, îţi fac o campanie după ultimele standarde europene! - se angajă liberalul Gheorghe Flutur. - Bine... - răspunse candidatul Klaus, după câteva minute de gândire. În apropiere de Brodina, oamenii se strânseră în jurul grătarelor de mici. - Jiuuu! - făcu mulţimea la un moment dat, apoi izbucni într-un hohot colectiv de râs. Pe deal, trupuri ovine scriseseră: "Votăm neamţul!" - Sunt oi - explică liberalul Gheorghe Flutur -, era greu să le pun să scrie Klaus Iohannis!...
ahahahahahah
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 27 Iul 2014, 14:25 | |
| N-apucasem să citesc până la sfârşit, dar alăturând "campanie" cu "Flutur" am intuit că se va sfârşi cu oi! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 27 Iul 2014, 21:16 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 28 Iul 2014, 13:36 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 28 Iul 2014, 23:16 | |
| | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 28 Iul 2014, 23:22 | |
| Nu stiu cine e autorul caricaturii respective, dar cunosc pe cine a postat-o.
Eu ase cere lui Emil s-o stearga, inclusiv acest mesaj, pentru motive usor de inteles. Multumesc!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 29 Iul 2014, 00:06 | |
| - Ion a scris:
- Nu stiu cine e autorul caricaturii respective, dar cunosc pe cine a postat-o.
Eu ase cere lui Emil s-o stearga, inclusiv acest mesaj, pentru motive usor de inteles. Multumesc!
Ok Ioane, Emil nu mai pot sa o sterg,te rog frumos sa o faci tu,multumesc frumos | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 29 Iul 2014, 12:27 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 29 Iul 2014, 12:47 | |
| | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 29 Iul 2014, 22:03 | |
| In Tara e potop si Ponta isi lanseaza candidatura .....la/pe apa.... | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 29 Iul 2014, 22:57 | |
| - Ion a scris:
- In Tara e potop si Ponta isi lanseaza candidatura .....la/pe apa....
bine ca nu si-a lansat-o labeunu,a fost langa oamenii necajiti si la Craiova apoi a plecat si va ramane in zonele unde e prapad nu ca basescu care ii certa pe oameni si compara o doamna cu udrea,vai de el | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 30 Iul 2014, 01:09 | |
| Acolo sa mearga, dar sa si ramana in mijlocul oamenilor, daca vrea sa fie ales ca reprezentatul lor cel mai de seama.
Nu e rea o alternanta la Putere, cu conditia sa nu fie formala. Adica: "Sa se revizuiasca primesc, dar sa nu se schimbe nimic.... Decat pe ici, pe colo, prin punctele esentiale..."
Deja ma gandesc cum o sa fie, cum o sa arate nu scena politica, ci ''Tara lui Ponta". Cum zicea, citandu-l pe Tudor Gheorghe: "Aceasta este Tara mea...."
Atentie, domnule Ponta! Tu esti al Tarii, si nu Tara e ta, atunci cand vei fi Presedinte.
Sper sa fii atent la aceasta mare diferenta.
Mai mult, Olguta Vasilescu zicea ca Romania va trebui sa fie condusa de ''un romana''. Ce a vrut sa zica Olguta prin asta?
Il atinge si pe Ponta cu asta, nu numai pe Iohannis, nu?
Daca ar fi facut aici aceasta afirmatie, s-ar fi trezit imediat cu un proces penal pentru ce a zis sau a dat sa se inteleaga.
Asa ca: Atewntie, Olguto!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 30 Iul 2014, 01:31 | |
| Lasa Ioane ,americanii fac gafe mult mai mari si-si baga nasul in orice si zazanie si razboaie etc...deci Olguta pe langa ca nu e blonda e si frumoasa si desteapta si nu are succesuri in cap sau fluturi,sigur de la emotii i s-a tras,da cand eba facea greseli peste greseli nu s-a sesizat nimeni,vai si amar in parlamentul european | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 30 Iul 2014, 01:41 | |
| Geta n-ai inteles. Olguta n-a facut greseli gramaticale, ci de alta natura.
Nu o sa-i mai citezi nici pe americani, nici pe cei din vest, cand vreau sa-mi sustin un punct de vedere. Pentru ca vad ca , la noi, functioneaza zicala: ''sa nu ne dea ei lectii noua!''. Expresie folosita si de Iliescu, si de Basescu, si de altii...
Asa ca, de acum inainte, eu, cel putin, am sa ma abtin sa mai zic ceva. Dumnezeu sa va ajute! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
|
| |
| Politica se face cu... caricaturi | |
|