LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
nicuvar brasov muzica_traditionala google reclame comment-143 problema 1918 Popasul 23 curiozitati politica CPSF internet drumetie istorie mediu Limba sibiu padure humanitas efremovivanantonovici 1 Fantasy taieri romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_vote_rcap 
Emil Condor
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Politica se face cu... caricaturi

In jos 
+8
zaraza26
dolion
Anahoret
Franz Schneider
apocalyptica
Ion
ostrovna
Emil Condor
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 04 Iun 2014, 20:41

Johannis... de va candida si va castiga alegerile, mai stam noi de vorba dupa ce va lamuriti cine e Johannis si ce-i poate pielea!

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 04 Iun 2014, 21:08

Tocmai asta vorbeam cu un prieten liberal din tara.
Si imi exprimam si eu indoiala in privinta "neamtului ardelean" sau a "ardeleanului neamt".
Cat o mai fi ramas "neamt" din el.....

Asa incat, draga dolion, nu pot sa spun decat ca, asa cum scriam si in articolul meu, vom fi nevoiti
sa alegem tot "raul cel mai mic"?....

Si, daca vrei sa afli ce fel de om e cineva, da-i o functie. Si vezi cat il schimba functia pe acel om.
El are deja una. O parere se cunoaste. Si puteti tine cont de acest lucru.
Am vazut ca deja au inceput sa dea in el cu niste afaceri...

Atentie la manipulare, insa....
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 05 Iun 2014, 00:34

Anahoret a scris:

Oricum, mi se pare tare: n-are Johannis faţă de preşedinte, n-are Ponta, n-are Antonescu, dar are MRU!  aplauze 
De unde le scoţi, Emile?  Laughing

Off Doamne e de groaza ce se intampla sigur MRU transpirat ca si Antonescu care si-a schimbat masca , nu vor ajunge presedinti ,o sa vedem la toamna smile
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 05 Iun 2014, 00:59

Anahoret a scris:
Oricum, mi se pare tare: n-are Johannis faţă de preşedinte, n-are Ponta, n-are Antonescu, dar are MRU!  aplauze 
De unde le scoţi, Emile?  Laughing
Sunt si eu (la fel ca voi) în căutări... si nu găsesc ceva care să întrunească asteptările.
Dar mai caut...
Mâine poate o propun pe Macovei.  Laughing Văd că „vă place”.  Laughing 

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 05 Iun 2014, 01:02

zaraza26 a scris:
Johannis e singura optiune valabila. smile
Nu am nimic împotriva lui Johannis (încă). De el doar spun că nu îl cunosc suficient.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 05 Iun 2014, 01:37

dolion a scris:
Johannis... de va candida si va castiga alegerile, mai stam noi de vorba dupa ce va  lamuriti cine e Johannis si ce-i poate pielea!
Personal încă nu am un candidat la viitoarele prezidentiale.
O să arunc unul în luptă!  Laughing 
Stiu doar un nume pentru care nu am vot.
Chiar si Dan cu Vadim sunt în fata acelui nume.  smile

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 05 Iun 2014, 15:07

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 10288779_1427582074179208_4358026851643104634_n
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 05 Iun 2014, 18:14

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 10405491_397410010398532_6814733691809006208_n
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 05 Iun 2014, 18:26

In replica s-ar putea gasi si pentru PSD niste semnificatii similare.
Cu specificatia: Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Daca si profesorul univ. Vlatson sau Vlaston e porc, membru PMP, atunci....

Urata educatie! Dar ce rezolva asta?
Intrebati-l pe Catarama.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 05 Iun 2014, 18:38

Nu stiu cine e profesorul respectiv dar sunt atatia nesimtiti si hoti cu udrea in frunte ,funeriu care nu are nici bacul luat si a fost ministru invatamantului si multi altii care au ruinat tara asta,in replica pot spune de vanghelie,voicu,mitrea si altii de la psd Sad nu mai zic de pnl care in ochii mei a scazut foarte mult,vezi uioreanu sau silaghi ca pe fenechiu l-au bagat la beci
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptySam 07 Iun 2014, 01:33

Ponta lu’ Manole
Opinii - Dan CHERCIU
www.gds.ro

Interpretarea clasică a legendei Meșterului Manole este cea a mitului jertfei drept temelie a creației trainice. Astăzi, prea mulți dintre noi trăiesc deznădejdea și chinul lipsei de soluții ale lui Manole, provocate de sentimentul de zadarnic că, în ciuda tuturor încercărilor, „Dar orice lucra / Noaptea se surpa!“. Ana lui Manole, expresia supremă a valorii vieții reprezentată de însuși fătul purtat în pântec, este sacrificată pentru ca peste timp o construcție grandioasă să rămână pildă că nimic nu poate fi trainic construit pe fundații labile.

O fotografie aparent banală, în care prim-ministrul Ponta, înconjurat de câțiva politruci și cadre universitare dintre care sar în ochi un fost și actual ministru al educației, răstoarnă marțial un cancioc de beton la temelia unei clădiri din noul campus al Politehnicii bucureștene, mi-a sugerat mitul lui Manole într-o interpretare răsturnată.

Oricare dintre noi suntem supuși greșelii. Fiecare are dreptul la iertare, atâta vreme cât regretă sincer eroarea, dar, mai ales, dacă nu o repetă. Plagiatul lui Ponta, după ce că nu i-a provoacat nici măcar jena unei rosături de pantof, nu a fost însoțit de o minimă asumare sau scuză, totul fiind expediat pe seama atacului politic băsist, tactică validată, vai, de practica anchetaților DNA. În buna tradiție a tupeului nemărginit, în care lăsatul capului în pământ este semn de slăbiciune, Ponta își dorește chiar recunoaștere, mergând fudul să culeagă binecuvântarea mediului universitar în care a pătruns prin impostură și unde, într-o țară normală, ar fi obținut doar titlul de „Abibas“ academic.

Dacă fotografia va fi fost pusă într-un tub de oțel așa cum se obișnuiește, urmașii urmașilor noștri când o vor dezgropa peste secole vor avea într-o grămadă de pixeli distilată esența regimului actual: impostură, neobrăzare, tupeu, toate încurajate de un servilism grețos, culmea, din partea unora pe care îi poți suspecta de știință de carte. Priviți poza cu ochii mijiți încât personajele să pară mai scunde și cu fețe asiatice. Vă asigur că ați putea jura că personajul mânuitor de cancioc nu este altul decât Kim Jong-un.

Un fost ministru de o multilateralitate (țineți minte termenul?) năucitoare, rector, deputat, om de știință, europarlamentar de o noapte, prezidentă de comitete și comiții, garantată până și de un cititor de almanahe, așteaptă cuminte și ierarhic să-i vină rândul la răsturnarea canciocului. Actualul ministru, cu o mină extaziată obținută după lungi antrenamente făcute acasă, privește cu un aer doct în fundul gropii. Alt personaj meditează cu mâna la gură dacă întârzierea proverbială a alteței sale ministeriale a provocat sau nu o prematură întărire a mortarului, iar un șef de sindicat cere aferat relații despre ultimul răcnet al modei în materie de temenele. Nu putea lipsi din natura moartă fotograful oficial, sau te pomenești că omul își face un selfie?

Contemplând fotografia, îi descoperi limitele față de cele ale unui clip video: nu poți afla dacă după răsturnarea canciocului s-a aplaudat furtunos! Fără să am pretenție de psiholog, am convingerea că, așa cum organismul fizic se autoprotejează până și de o simplă julitură care prinde coajă, și conștiința unei lichele dezvoltă un mecanism autoimun care îi permite să trăiască el cu el în bună pace. Nu văd altă explicație, pentru că, prin reducere la absurd, nici o lichea n-ar supraviețui disprețuindu-și propria imagine reflectată în oglindă în fiecare dimineață când se spală pe dinți. Ar fi o scenă ireală cea în care un astfel de individ și-ar recunoaște în sinea lui ce demn de dispreț este, sau cea în care, seara, și-ar contabiliza câte minciuni a mai turnat pe tot parcursul zilei. De aceea, o rezolvare în speranța propriei pocăințe este iluzorie.

Ultima constatare este explicația mea despre cum supraviețuiesc lichelele, însă este total nefolositoare atâta vreme cât cei mulți, oameni cu scaun la cap, au ajuns să dea credit și să permită înmulțirea acestor comportamente mutante amorale. Întrebarea născută firesc după aceste amare constatări este simplă: se mai poate face ceva?
Societatea românească este acum în faza în care își vede năruită orice speranță. Dacă nu va proceda precum Meșterul legendar, însă pe dos, adică să zidească în Mănăstirea Uitării și Derizoriului nu valori supreme, ci tocmai acele mentalități și metehne care vin din vremuri tulburi, ne vom surpa în continuare, mirați de ce mortarul este de o nemeritat de proastă calitate. Ceea ce trebuie zidit nu presupune sacrificiu, ba, din contră, este borhotul care acum trebuie exorcizat după ce decenii a fost insinuat în conștiințe de către o ideologie clădită pe răsturnarea scării de valori. De această dată nu Ana trebuie zidită, ci „Ponta lu’ Manole“. Fără păreri de rău sau remușcări.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptySam 07 Iun 2014, 14:31

La un moment dat, Bula ajunge intr-o mare criza de bani. Se gandi sa mearga la vecinul lui , Itic si sa-i ceara 2 lei, ca imprumut pana la primavara.
Itic il asculta atent, apoi ii zise:
-Bine, iti dau 2 lei imprumut pana la primavara, dar imi lasi toporul
ca zalog, iar la primavara imi dai 4 lei inapoi, altfel nu ne invoim. E bine?
Mai de voie, mai de nevoie, intr-un final Bula se invoi. Lasa toporul ca zalog, lua banii si dadu sa plece.
Insa Itic il striga:
-Bai Bula!Ia fii atent la mine, la ce m-am gandit. La primavara stiu ca o sa-ti fie greu sa-mi dai inapoi cei 4 lei, ca iarna e lunga si grea, asa ca stii ce? Ia da-mi tu acum 2 lei inapoi, si la primavara iti mai raman de dat doar 2 lei, ce zici, o sa-ti fie mai usor?
Bula se gandi putin si recunoscu, in sinea lui, ca Itic are dreptate si ca uite, e un vecin adevarat, asa ca se invoi, ii dete inapoi cei 2 lei si pleca acasa ceva mai usurat.
Insa pe drum tot calcula:
-Hmmm! Bani nu am, topor nu am, insa m-am ales cu o datorie de 2 lei, si totusi nu a fost nimic in neregula...!

PS: azi, Itic si-a schimbat numele si acum se numeste FMI!

sa le multumim tovarasilor guvernanti (in frunte cu basescu) care ne-au indatorat pana si pe nepotii nostri ,vai noua
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptySam 07 Iun 2014, 15:09

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 10152464_684525441585003_6719622458887925811_n
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 25 Iun 2014, 22:49

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 10440640_267173776817465_4875200774875478248_n
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 25 Iun 2014, 23:11

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 10492224_270976759774574_8218264604089793947_n

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 29 Iun 2014, 15:01

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 02 Iul 2014, 22:08

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 1452413_577423535664063_659244898_n
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 02 Iul 2014, 22:24

Politica se face si cu insulte...
Vezi Laura Georgescu, reprezentanta PSD in CNA.....

Doamne, Doamne!......
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 03 Iul 2014, 01:35

Laura Georgescu,e a lui basescu Sad(((
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 03 Iul 2014, 01:49

Eu aveam alta informatie. Poate gresesc.
Dara asta n-are importanta....
De la o persoana in fruntea unei asemenea institutii, pe deasupra si femeie, ceea ce
am auzit este INADMISIBIL.

Orice comentariu e de prisos.
Am vazut-o si in postura de profesor...
Doamne, Doamne!
Coboara pe Pamant si vezi ce-ai facut!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 03 Iul 2014, 02:35

Ion a scris:
ostrovna a scris:
Laura Georgescu,e  a lui basescu   Sad(((
Eu aveam alta informatie.
Eh, parcă nu stiu toti că Iliescu e al lui Băsescu, Voiculescu e tot al lui, si Adrian Năstase, Ponta, Crin Antonescu, chiar si Putin cu Obama sunt ai lui Băsescu. Cred că si Ceausescu a fost tot al lui Popeye the sailor man!
Mare, puternic om politic, domnule!  Laughing

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 03 Iul 2014, 02:37

ostrovna a scris:
Laura Georgescu,e  a lui basescu   Sad(((
Tu, nu?  Laughing 

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 13 Iul 2014, 16:55

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 Caricatura-pt-partea-2
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMar 15 Iul 2014, 04:15

ostrovna a scris:
...acum beizadelele termina facultati...
Unii nici nu trebuie să le termine căci de diplome nu-i greu să se facă rost. Laughing 

Citat :
...ajung si europarlamentari, parlamentari si oameni de afaceri...

... chiar si lideri de Guvern.
Cineva zicea că România e tara tuturor posibilitătilor. Asa se pare, nu?  smile

Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMar 15 Iul 2014, 14:15

Traian Basescu: Doamna, am zis ca unde spuneati ca ati terminat? La Harvard, la Oxford?
Ioana Petrescu: La Harvard.
Traian Basescu: Roubini (Nouriel Roubini, economist american - n.red.) e economist de Harvard. Ma asteptam la argumente de genul lui, nu... (rade - n.red.). Bun, inteleg ca nu avem o analiza de unde venituri suplimentare, mai ales ca, doamna ministru, la fondul de pensii stiti ca n-ati facut nici macar acolo veniturile. Colectarea e 97%. Dincoace urmeaza sa facem rectificare negativa.''

Asta e ce a zis Basescu. La RTV, ieri, inainte de a veni Ponta sa spuna ce au vorbit, ''pe surse'', zicea o moderatoare ca au aflat ca TB a facut ''vax' studiile de la Harward.
Unde apare aici cuvantul ''vax''?
Eu zic ca a spus-o cu respect fata de cei de talia lui N. Roubini.
Cum au tras ei concluzia ca D-na Ministru a fost jignita, nu vad.
Sau Ponta cand spune ceva despre studiile ministrei si ale lui Basescu.

Nu stiu ce sa spun , dar o asemenea manipulare a populatiei prin RTV n-am vazut nicaieri in lume.
Un mincinos mai mare decat Ponta, nu exista.
Acum m-am convins.
Unde sunt caricaturile cu Ponta cu nasul lung?
Tartarin de Tarascon al Romaniei.
Da, politica se face cu minciuni. Minciuni marca Ponta.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Politica se face cu... caricaturi
Sus 
Pagina 10 din 35Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Politica se face cu... caricaturi
» Ştiri politice interne (I)
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în politică
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: