| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+8zaraza26 dolion Anahoret Franz Schneider apocalyptica Ion ostrovna Emil Condor 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 20 Ian 2014, 21:18 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 20 Ian 2014, 21:18 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 21 Ian 2014, 19:47 | |
| Doamna si vagabondul. Despre vagabond e vorba! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 22 Ian 2014, 15:29 | |
| sa mor daca o inteleg pe ioana poi, cum vine asta? tata este cooi , citit cui? adica beat cui? ca deobicei? | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 22 Ian 2014, 21:41 | |
| Ce te legeni " Baselu'le"?Ce te legeni, boule, Fara whisky, fara vin Dar cu sufletul pelin? De ce nu m-as legana, Daca trece vremea mea! Si de ce sa nu ma plec, Daca trebuie sa plec! Trec in stoluri pasarele, Ma framanta ganduri rele In cap am doar pasarele, Ciripindu-mi ganduri rele Si nu pot scapa de ele. Şi mă lasă pustiit, Vestejit şi amorţit Şi cu doru-mi singurel, De mă-ngân numaď cu el! Ce-ai zis, mă?! Băsescu: "Relaţiile dintre Israel şi palestinieni seamănă cu cele dintre România şi Republica Moldova" S-a matrafoxat pe el, săracu Băselu. Cea mai cretină declaraţie a începutului de an | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 22 Ian 2014, 22:21 | |
| Cine trece-n Valea Seaca Si cu dreapta o tot freaca Din zori pan-la asfintit? Nea Basina hot vestit. (Presedinte de nimic Nea Basina cel pitic.) Sapte ani cu voinicie S-a pieptanat pe chelie Si tot prada neincetat De ne-a bagat in . Zi si noapte-n gura mare Rage pana zici ca moare Si din tara peste tot Fug romanii cat se pot. Caci el are punga plina Si un ochi inspre slanina. Dar cu noi e mitocan, Ne da supa de bulan. | |
|
| |
ostrovna
| |
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 27 Ian 2014, 18:08 | |
| Cică “iarna nu-i ca vara”! Zise domnul preşedinte, De-a ajuns cam toată ţara, Să îl creadă că nu minte!
Valeriu Cercel
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 29 Ian 2014, 00:47 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 29 Ian 2014, 00:55 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 29 Ian 2014, 17:16 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 29 Ian 2014, 17:22 | |
| Basescu crede in trimisul lui Dumnezeu : Mitropolitul Jack Daniel! : : iarna nu-i ca vara.. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 29 Ian 2014, 17:26 | |
| se pare ca au inviat stafiile... il asteptam si pe ..vanghelie... .. imi place la nebunie vazand slugile basiste in spaime reci, cand isi vad stapanul cu un picior in Jilava ... sper ca nu va dura mult si el si liota lui de udristi,macovisti,,moraristi,kiovisti,ungureni,etc sa putrezeasca in inchisori depanandu-si amintiri despre cat erau ei de smecheri si de hoti!!! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 29 Ian 2014, 17:43 | |
| Băsescu a încercat să-i convingă pe oficialii israelieni că e adevăratul Mesia, transformând apa în whisky. După ce i-au dat să mănânce o grămadă de humus şi falafel, comesenii preşedintelui au aflat de ce îl cheamă Băsescu. În timp ce s-a recules la Zidul Plângerii, Băsescu a vărsat cîteva lacrimi şi a exclamat „Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!”. Fanilor care l-au întâmpinat strigând “Osana, osana!”, Băsescu le-a răspuns că, într-adevăr, o Sana merge de minune la mahmureală. Mulţi români speră ca, la întoarcere, avionul care îl va aduce pe Băsescu în ţară să treacă pe deasupra Apusenilor. La dineul oficial din Tel Aviv, a cerut o ceafă de porc. Când consilierii i-au şoptit că nu e un gest foarte elegant, s-a scuzat: “Nu ştiam că e Ramadan”. În chestiunea răstignirii, Băsescu le-a luat apărarea evreilor: “Poate a spus Iisus ceva, poate i-a înjurat!”. Preşedintele a fost impresionat de zidul dintre Israel şi Palestina: Mă gândesc să-mi împrejm...esc şi eu aşa ferma la Nana, că e un sat de palestinieni în apropiere. A fost invitat la o bar miţva, dar a plecat repede, bombănind: “Ce fel de bar nu are Chivas?”. A cerut să fie dus la casa memorială a lui Yom Kippur. “Ultima oară când am pus bilet la Zidul Plângerii, dorinţa s-a îndeplinit: s-a renovat Golden Blitz”. “Dacă ştiam că Arafat e atât de influent, nu mă mai luam de el atunci. Până şi în Palestina au auzit de el.”. A fost invitat la un restaurant de Shimon Peres şi a spus că mai bine comandă ceva de la libanezi. S-a interesat de reconstruirea Templului lui Solomon şi a spus că ştie el nişte băieţi deştepţi: “Să-l sun pe Umbrărescu, să vedem ce se poate face”. A vizitat Muzeul Bicicletei “Ariel Constantinof” din Ierusalim. S-a lăudat că e expert în cultura şi civilizaţia evreilor: “Am văzut toate episoadele din Seinfeld”. | |
|
| |
ostrovna
| |
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 02 Feb 2014, 18:30 | |
| Băsescu s-a dus în vizită în Germania, acolo unde a fost primit, la nivel oficial, de către... NIMENI. NIMENI nu l-a băgat în seamă pe președintele demis al României! Jurnaliștii de la Deutsche Welle comentează vizita penibilă a lui Băsescu la Berlin, spunând că: "Poate că pur și simplu n-are nimeni timp de el". Publicația germană mai scrie că "de obicei, un șef de stat străin, care vine la Berlin, în capitala germană, se întâlnește cu conducerea politică a Republicii Federale". O astfel de vizită presupune "întâlniri cu președintele federal și cancelarul, primire cu onoruri militare, uneori și un discurs în fața reprezentanților din economie sau a publicului". Ceea ce, cu prilejul vizitei lui Traian Băsescu din 31 ianuarie, la Berlin, nu s-a întâmplat. Să fie, oare, felul Angelei Merkel de a-și cere scuze pentru că l-a susținut pe ilegitimul și demisul Băsescu în vara anului 2012? Or că da, or că s-a săturat de mutra lui, or că nu mai are nici un interes la el! Rușine ca România să mai fie reprezentată peste hotare de păcăliciul de Băsescu! Efectele de presă ale discursului prezidențial Emil Hurezeanu, despre vizita lui Traian Băsescu în Germania: Interesant discursul. Păcat că sala era goală | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 02 Feb 2014, 19:02 | |
| Doi tipi in parc arunca niste coji de paine la porumbei. Zice unul dintre ei: Uite porumbeii astia, sunt ca politicienii! Cat timp sunt jos iti mananca din palma , dar cand ajung sus... se caca pe tine! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 02 Feb 2014, 20:00 | |
| Avertizare de vin roşu la Cotroceni... Adrian Rădulescu, fostul consilier prezidenţial pe probleme de agricultură, pregătind rezerva de hrană a palatului Cotroceni pentru codul portocaliu de ninsoare: câteva butoaie de whisky, borcanele de castraveciori muraţi şi nişte placinte goale-n brâu aduse chiar de doamna Elena Udrea. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 02 Feb 2014, 21:14 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 03 Feb 2014, 23:45 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 03 Feb 2014, 23:49 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| |
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 04 Feb 2014, 13:22 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 04 Feb 2014, 15:35 | |
| Pentru PMP - Partidul Mişcarea Prezidenţială, locomotiva Băselu...! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 04 Feb 2014, 15:36 | |
| Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!Alexandru Vlahuță -Ţară de pripas (poezie interzisă)Posted in Poezie by Mirean on 07/10/2013 Un vechi tolbaș de vorbe late,tara de vinzare Om norocos din cale-afară, S-a pomenit pe neașteptate Stăpân peste întreaga țară. Din ea-și făcu o prăvălie Și ca un negustor de treabă, Pentru ca-n lume să se știe, Prinse-a striga de la tarabă: ”-Poftiți aici! Oricine are Obrazul fără de rușine Și-o constiință de vânzare, Poftiți să faceți târg cu mine! Prostie, lene, lingușire, Eu cumpăr tot. Veniți aici! Și cei mai nărăviți din fire Mi-or fi tovarăși și amici. Eu dau tot felul de noroace, Căci sunt atoatețiitorul, Măriri, averi… Să vie-ncoace Toți trântorii ce le duc dorul!…” Așa, sunt zece ani de când Pe norocosul negustor Îl auzim mereu strigând, Și mușteriii vin de zor. În zece ani ce de-a lingăi Nu se văzura-n slujbe mari, Câți oameni fără căpătâi N-ajunseră milionari! Veniți si voi, străini calici, Și strângeți tot ce-a mai rămas! Ce să mai faci? Ce să mai zici? Sărmană țară de pripas! http://izestrea.wordpress.com/2013/10/07/alexandru-vlahuta-tara-de-pripas-poezie-interzisa/ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
|
| |
| Politica se face cu... caricaturi | |
|