LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Fantasy istorie sibiu romana CPSF problema comment-143 padure 1918 google Limba internet efremovivanantonovici curiozitati mediu nicuvar Popasul muzica_traditionala reclame 23 humanitas 1 politica drumetie taieri brasov
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 6 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 6 I_vote_rcap 
Emil Condor
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 6 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 6 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Politica se face cu... caricaturi

In jos 
+8
zaraza26
dolion
Anahoret
Franz Schneider
apocalyptica
Ion
ostrovna
Emil Condor
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyLun 30 Dec 2013, 07:39

Anahoret a scris:
Este posibil ca vocile "de copii" să fie, totuşi, prelucrate.  Laughing 
Oh, categoric se poate orice...
Dar cine le-a prelucrat si în al cui interes?  smile
Ajută cât de cât copiii ce urmăresc acel clip? Sau dimpotrivă?
Orice ar fi, pe copii trebuie să-i lăsăm să fie copii, nu să le împrăstiem mintea cu politică, adică minciuni.
Gresesc?

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyMier 01 Ian 2014, 17:10

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 1004808_728206460524932_58154338_n
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyMier 01 Ian 2014, 18:01

Emil Condor a scris:

Dar cine le-a prelucrat si în al cui interes?  smile
Ajută cât de cât copiii ce urmăresc acel clip? Sau dimpotrivă?
Orice ar fi, pe copii trebuie să-i lăsăm să fie copii, nu să le împrăstiem mintea cu politică, adică minciuni. Gresesc?

Emile, să fim serioşi! Clipul ăla n-a fost făcut pentru copii şi nici nu cred c-a fost făcut cu copii. Sunt destule ONG-uri care ar fi sărit în sus că au fost manipulaţi copiii. Ca să nu mai spun de cei din PDL, care ar fi avut tot interesul să verse oala de noapte în capul USL-ului.

Iar mintea copiilor se "corupe" cu politică de-acasă. Sau crezi că mămica şi tăticu se ascund în baie ca să înjure guvernanţii că le pun biruri pe salarii? Părinţii tăi nu comentau acasă ce se spunea la Europa Liberă sau la Vocea Americii? Ai mei, da!  oh da!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyVin 03 Ian 2014, 00:54

Mda!
Oricum, asteptăm mai mult din partea celor ce se prezintă drept lideri în fata întregii natiuni.
Trebuie să fim mai pretentiosi cu alesii nostri, păi nu?

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyVin 03 Ian 2014, 10:01

Emil Condor a scris:

Am fost pretenţios în '90 şi am votat ecologiştii şi liberalii şi a ieşit Nea Nelu cu 90%.

Am fost pretenţios în '96 şi am votat Convenţia Democrată, care s-a dovedit un fiasco total. Atunci am văzut prima ciolaniadă şi bătaia pe algoritm.

Prima dată când am votat un comunist a fost în 2000, pentru că aveam de ales între Iliescu şi Vadim Tudor. Frumoasă alegere! Aidoma aceleia când aveam de ales între Gioană şi Băsescu.

În 2004 am fost din nou pretenţios şi l-am votat pe Băsescu, sătul fiind de girofarurile şi afacerile lui Năstase (măcar ăsta s-a răcorit puţin pe după gratii). Nu credeam că va mai reveni vreodată pe scenă statul securist. A reuşit-o Băsescu. Ca să nu mai zic că după 2009 PDL-ul a demonstrat ceea ce înseamnă culmea tupeului în România. Năstase a fost un biet găinar!

M-am dus cu frenezie la referendumul din vara lui 2012 şi am văzut ce s-a-ntâmplat cu voturile noastre. Atunci, măcar am avut certitudinea că suntem o colonie europeană. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în Europa decât în 2008, când venise la putere în Austria Jörg Haider. Or... nu cred că Ponta şi Antonescu sunt extremişti.

În sfârşit, am fost pretenţios şi în iarna lui 2012 când l-am ales pe Ponta. Care a fost prima lui mişcare? Să-i aducă la putere pe unguri... UDEMR-ul care pierduse alegerile. Iar acum este marioneta lui Băsescu.

Cu ce să mai fiu pretenţios, Emile? Deja sunt în postura proastei satului pe care o păcălesc toţi băieţii!

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyVin 03 Ian 2014, 19:13

Anahoret a scris:
În 2004 am fost din nou pretenţios şi l-am votat pe Băsescu, sătul fiind de girofarurile şi afacerile lui Năstase (măcar ăsta s-a răcorit puţin pe după gratii). Nu credeam că va mai reveni vreodată pe scenă statul securist. A reuşit-o Băsescu. Ca să nu mai zic că după 2009 PDL-ul a demonstrat ceea ce înseamnă culmea tupeului în România. Năstase a fost un biet găinar!

Ce spui tu e perfect  adevarat ,am simtit-o pe pielea noastra ,eu cel putin am satisfactia ca nu l-am votat niciodata iar atunci cand a aruncat cu sticla in popor mi-am dat seama ce ne asteapta,niciodata nu a iubit romanii sau poporul ,doar pe udrea si camarila lui portocalie care ne-a distrus si ne-a adus in halul in care suntem.
Ponta se pare ca e tot sub gheara lui de nu poate nimeni sa dea sama de ce au facut,vai si amar cu auditul lor cu tot,cu frenezie m-am dus si eu cu toti ai mei la vot in 2012 si cand am vazut cat tupeu are sa revina ne gandeam ca poate ne v a scapa UE de el dar aceeasi mizerie ....vai de noi:(
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyVin 03 Ian 2014, 19:15

Anahoret a scris:

Cu ce să mai fiu pretenţios, Emile? Deja sunt în postura proastei satului pe care o păcălesc toţi băieţii!

La concluzia asta am ajuns si eu din pacate.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyVin 03 Ian 2014, 19:46

Aho-aho si ha-ha-ha,
Va rog, ascultati-ma.
Astazi am, pentru popor,
Ultimul meu plugusor.
Revelionul viitor,
La final de an fierbinte,
Va fi cu alt presedinte.
De-aia am o rugaminte,
Ca v-am fost ca un parinte:
Trageti tara înainte!
Haaai-hai!

Ma cunoasteti, sunt Traian,
De vapoare capitan,
Scuipat zilnic, an de an,
De-angajatii la Motan.
Eu de dânsii nu ma tem,
Nici de altii din sistem;
Doar o tara noi avem:
România care e, Nu România TV!
Folosind televizorul,
Unii mint mereu poporul
Ca eu as fi dictatorul
Si nu dau salarii mari
La sarmanii bugetari,
Ca pensiile au sa vina
Din acciza la benzina,
Iar bugetul merge greu,
Fiindca m-as opune eu!
Toata treaba e minciuna:
Acciza nu-i oportuna,
Sunt doar bani electorali
Pentru baronii locali!
Aho, aho, români plugari,
Cu venituri nu prea mari,
Trageti plugul mai încet,
Ca-i cu bani de la buget:
Haaai-hai!

Aho, aho, de Anul Nou,
Ca gaina n-are ou:
O fi avut accident,
Si-acum spune ca-s dement.
Cam la fel ca ea, se stie,
A patit Sârbu Ilie.
Seara asta-i seara mare;
Eu urez pe fiecare:
Pe cei care m-au votat
Si care m-au contestat.
Îl urez încet, firesc,
Cu grija sa nu-l trezesc,
Pâna si pe domnul Crin,
Ca-i posibil sa-l sustin!
Haaai-hai!

Sus, prin hornuri, bate vântul,
La anu-mi lucrez pamântul.
Astia, de la PSD,
Mi-au facut comisie.
Sunt nervosi si stiu de ce:
Sub terenul de la Nana,
Luat de fiica-mea, Ioana,
La doi metri îngropat,
E si-al lor electorat!
Dragnea stie cel mai bine:
Usor se poate obtine
Un procent foarte valabil
De sub hectarul de arabil!
Când românu-i rupt în fund,
Ponta e corupt profund!
De urat as mai ura,
Dar, în anul care vine,
Functia o voi lasa Altuia.
Sa traiti bine!!!
Si un an nou, cu belsug!
V-am lasat, ca plec la plug:
Haaa-ha!

Stra Sorin[/color]
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 1482768_229032843943310_1018909389_n
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyVin 03 Ian 2014, 19:48

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 1526184_10201443844800609_1561465179_n

Ii urez si multa caldura!!!!!!!!!!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptySam 04 Ian 2014, 00:31

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Cu ce să mai fiu pretenţios, Emile?
Oare dacă am vota nebuni nu am iesi mai bine? Că din ceilalti am votat destui...

Si există acolo politicieni capabili ce pot fi alesi, dar poporul nu-i vede.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptySam 04 Ian 2014, 01:55

Emil Condor a scris:
Si există acolo politicieni capabili ce pot fi alesi, dar poporul nu-i vede.

Aşa o fi, Emile, că prea zici cu foc! O să-i caut cu lumânarea, ca Diogene!  Laughing 

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptySam 04 Ian 2014, 01:59

Eu cred (mai mult sper) că dacă am dezbate numele si reputatia fiecărui politician, am găsi ceva de ales.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptySam 04 Ian 2014, 02:17

Emil Condor a scris:
Eu cred (mai mult sper) că dacă am dezbate numele si reputatia fiecărui politician, am găsi ceva de ales.

Nu am o statistică oficială, dar am constatat că dacă nu eşti mânjit, nu faci carieră în politică. Probabil că şi acolo se intră cu şpagă.

A propos! Prin mai am avut ocazia (pentru prima dată în viaţă şi, sper, pentru ultima) să întru în Casa Poporului. A fost o lansare de carte găzduită de un grup parlamentar. Măi Emile... dac-ai vedea câţi împinge-vânt sunt p-acolo...  Twisted Evil

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptySam 04 Ian 2014, 02:33

Cei ce muncesc pentru guvern, oriunde în lume, pot fi fericiti de slujbele obtinute. Asta e!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptySam 04 Ian 2014, 14:09

Emil Condor a scris:
Cei ce muncesc pentru guvern, oriunde în lume, pot fi fericiti de slujbele obtinute. Asta e!

O fi cum spui dar ce a facut udrea si restul pedelistilor,prapadul ce l-au lasat ...tin minte ce scandal a fost cu Clinton si Monica si doar pentru sex nu si hotie,noi suntem mai cu mot...
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptySam 04 Ian 2014, 16:20

ostrovna a scris:
...noi suntem mai cu mot...
Ca românu' nu-i niciunul...  smile 

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptySam 04 Ian 2014, 18:47

Sunt de acord cu Anahoret... nu exista politician cinstit... scurt pe doi! (expresie de-a bunicului pentru a intari spusele)

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyLun 13 Ian 2014, 22:03

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 6

Are și săracul Dumnezeu nevoie de bani

Dragă Daciana, ma-m gândit să îți scriu, din cauză că am inpresia că simpt
că cam începe săm-i place de soțul tău, Victor Ponta.
Mi se unple burta de fluturi când îl văd și crecă mi se unple și talpa,
deoarece parcă îi simpt cum mă gâdil,
și am zis că mai bine să aflii de la mine decât să auzi de la alții.
Nu te speria, nu vreau să fac dragoste cu el,
din cauză că mia-m luat angajamentul
să fac dragoste decât numai cu soțul meu, Syda,
dar cred că mi sa făcut poftică să fac puțină politică cu Victor,
deoarece mi se pare că sunt comvinsă că este un bun politician,
dar tea-ș ruga să nu îi spui lui tata că am zis asta,
din cauză că, dacă află, mă omoară în chinuri.

Ce ma apucat așa, brux?
Pur și simplu am avut la începutul anului o refelație
care a durat vreo oră (credeam că nu mai se termină!!!!)
și de atunci nu mai mia-m revenit la cap.

Dar mai bine să îți explic ce apreciesc la Ponta al tău (pot să îi spun Vicky??),
ca să nu începi să fii geloasă și să îmi rupi părul.
Păi, în primul și în primul rând vreau să îmi dea și mie numărul de telefon
al lui profesorul cu care șia făcut lucrarea de doctorat.
În al doilea rând, îmi place că ia îmvățat pe oamenii lui din USL să lucreze și noaptea.
Și mie îmi place să lucrez noaptea la chestiile pe care nu vreau să le afle tata și Syda,
de exenplu la scrisoarea asta.

În al treilea rând, mai îmi place de el din cauză că e credincios
și dă bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului,
bani care o să ajung direct la Dumnezeu.
Are și el nevoie, săracu’, că e criză și trebuiește să își plătească chiria acolo în cer,
plus că nu mai i sa mărit salariul de nu știu când!!!
Persoanele conpetente, cum sunt eu și Dumnezeu,
nu putem să lucrăm pe un salariu mic, iar Vicky a înțeles asta.

Te pup pe Roșia Montană și să știi că o să mai îți scriu.

Cu drag, EBA

P.S. Zii să mai slăbească. A făcut fundul mare.
Sunt comvinsă că te întreabă în fiecare dimineață dacă sa îngrășat,
că așa îl întreb și eu pe Syda când fac cur.
Și tu îi spui „Vai, dragă Vicky, nu tea-i îmgrășat deloc, arăți superb“.
Nu mai îl minți!!! Nu arată superb, are ditamai curu’, noroc că e bun pe partea politică.
Ahh, iar mă ia cu fluturi. Gata, te las.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyMar 14 Ian 2014, 00:57

DIMINEAŢA PE RĂCOARE
E BUN UN PAHAR DE MOARE[/color]
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 Deziluzia-optica-dimineata-pe-racoare-e-bun-un-pahar-de-moare-241831
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyJoi 16 Ian 2014, 06:56

Ultima caricatură din politica noastră: ministrul Liviu Voinea.

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, declară la Viena:
"Sunt sfatuit sa spun ceea ce doreste auditoriul sa auda dar, de data aceasta, voi face o exceptie si voi spune adevarul".

Gura mincinosului, adevăr grăieste, nu-i asa?

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptySam 18 Ian 2014, 14:30

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 Watch?v=JsNfSpR1M-Q
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyLun 20 Ian 2014, 01:05

Să-ți fie rușine, Traian Băsescu! Pe față te dai cu americanii și pe la spate ești plătit de ruși!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 1150164_10202174615705734_227082550_n
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyLun 20 Ian 2014, 13:33

încă 47 de săptămâni!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 1016283_10202178645726482_1035600795_n

Ai lu' Băsescu Traian, mamă! Semănăm? :ymsmug:

Ai lui bese, mamaie !!

Astia sunt urmasii lui Traian...Traian Basescu! Suntem neam de "vanzari anterioare"!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyLun 20 Ian 2014, 14:03

Cum or putea unii să fur????????????

Dragă Elena, cum care Elena??? Eu înșimă.
Ma-m gândit să îmi scriu o scrisoare ca să văd dacă îmi răspund
sau sunt cu nasul pe sus și nu mă bag în seamă.
Și mai a fost un motiv pentru care ma-m ales:
vreau să le scriu scrisori la VIP-uri în ordinea inportanței
și eu sunt cea mai inportantă VIPĂ, din pumctul meu de vedere.

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 6

Așa că…
dragă Elena, sunt foarte siloasă din cauză că nu mai îi suport pe Bianca Drăgușanca
și pe soțul ei să își spele chiloții în public și să facă atâta scandal cu divorțul.
Din cauza asta o săl rog pe tata să nu mai îi lase să divorțească.
Să îi aresteze și să îi oblige să stea însurați, ca să avem liniște!!!!
Să nu mai se certe, ca chionbii, la televizor și pe Facebook,
unde am înțeles că Victor postează tablouri celebre ca să se oftică Bianca,
din cauză că e incultă și nu se pricepe la tablouri.
Eu mă pricep, deoarece nu sunt incultă, dar, dacă ma-ș divorța de Syda,
iaș da cu tabloul electric în cap, nu la-ș posta pe Facebook.

Mai a fost și scandalul cu îmvățătoarea hoață care ma durut capul de la el,
din cauză că nu sunt de acord să se dea cadouri la școală.
Duceam și eu, la îmvățătoare, când eram mică, cafea și Kentane,
dar i le vindeam, deoarece tata era marinar și mai făcea și el o bișniță
ca să avem și familia noastră un ban.
Deci, dacă vrea învățătoarele cadouri, să le plătească!!!!!

Mam scârboșit când am auzit că a venit o doamnă americancă în vizită
ca săl certe pe Ponta și Ponta a fugit din țară.
Eu nu fug niciodată din țară când am musafiri, deoarece cine fuge este laș.
Eu stau pe loc cu curaj și decât sting lumina și nu le deschid, când sună la ușă.

Năstase a intrat la îmchisoare, deoarece am auzit că cică a furat.
Îmgrozitor! Cum or putea unii să fur???????????? Cu drag, EBA

P.S. Săm-i scrii, dragă Elena,
vezi că mâine o să înprumut de la tine din șifonier fusta aia galbenă, preferată.

PA!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 EmptyLun 20 Ian 2014, 14:10

Acum este pauză de CUC. Băsescu Traian este în vizită în Izdrael!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 1559744_10202178565244470_1196650278_n

"Langa locuinta mea din Bucuresti este un loc cu o gradina
unde se poate servi masa in weekend
si unde ma duc adesea pentru ca stiu ca
sambata seara intalnesc grupuri de israelieni care viziteaza romania.
Este pentru mine o mare placere sa trec o ora doua impreuna cu grupurile care ne viziteaza
si impresionant este ca vin si copiii lor si constat ca stiu limba romana
si stiu multe despre locurile in care s-au nascut",

a afirmat seful statului roman in adresarea sa.
Traian Basescu, la intalnirea cu presedintele Israelului, Shimon Peres:
Avem domenii de excelenta colaborare precum
tehnica militara, lupta antiterorista, crima transfrontaliera, sistemul sanitar
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Politica se face cu... caricaturi
Sus 
Pagina 6 din 35Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 35  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Politica se face cu... caricaturi
» Ştiri politice interne (I)
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în politică
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum