| ASTAZI E ZIUA TA... | |
|
+9dolion Emil Condor lutra vulgaris zaraza26 ostrovna Ion Diaporevomenos CRUCIAT abbilbal 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 30 Oct 2015, 13:40 | |
| | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Vin 30 Oct 2015, 16:34 | |
| Nu stiu ce invarti tu prin alte locuri, dar noi, cei de aici, iti dorim multa sanatate si un sincer "La multi ani!" Mai vino si ne spune ce-ti fac nepotii... sunt mari, nici nu mai stiu cati ani are Ioana! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 31 Oct 2015, 19:19 | |
| - dolion a scris:
- Mai vino...
...bade pe la noi! Sănătatea să nu te ocolească, fratele nostru! Încă un La Mulți Ani de la mine! Mulți și folositori... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 31 Oct 2015, 21:48 | |
| LA MULTI ANI LIVIU,SANATATE ! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Dum 01 Noi 2015, 19:05 | |
| O seaă bună vă doresc la toţi şi vă mulţumesc pentru urările de ziua mea. Vă mulţumesc că nu m-aţi uitat !
De învârtit nu mai învârt decât blogul personal (abbilbal blogspot.ro). Asta pentru că acum sunt în clasa a IV-a (Ioana) şi de la anul voi promova în clasa I-ia (Daniel). Pe lângă şcoală Ioana mai face şi baschet, unde are antrenamente zilnic la Liceul Sportiv. Deplasarea o face cu autobuzul şi moşu o îmsoţeşte pentru că eate cam departe şi nu-i place să meargă singură. După terminarea orelor MOŞU O SUPRAVEGHEAZĂ PE iOANA la teme Şi unde se împotmolrşte moşu o ajută să iasă la liman pentru că mamă-sa şi tată-so sunt la serviciu în perioada aia. Aşa că moşu nu are vreme să se plictisească. Acum am intrat pe Forum pentru că de mâine sunt în vacanţă timp de o săptămână.
P.S. Din când în când vă mai vizitez şi pe voi pentru că mi-aţi fost şi mi-aţi rămas dragi. NU VĂ POT UITA ! | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 02 Noi 2015, 13:45 | |
| - abbilbal a scris:
- O seaă bună vă doresc la toţi şi vă mulţumesc pentru urările de ziua mea.
Vă mulţumesc că nu m-aţi uitat !
De învârtit nu mai învârt decât blogul personal (abbilbal blogspot.ro). Asta pentru că acum sunt în clasa a IV-a (Ioana) şi de la anul voi promova în clasa I-ia (Daniel). Pe lângă şcoală Ioana mai face şi baschet, unde are antrenamente zilnic la Liceul Sportiv. Deplasarea o face cu autobuzul şi moşu o îmsoţeşte pentru că eate cam departe şi nu-i place să meargă singură. După terminarea orelor MOŞU O SUPRAVEGHEAZĂ PE iOANA la teme Şi unde se împotmolrşte moşu o ajută să iasă la liman pentru că mamă-sa şi tată-so sunt la serviciu în perioada aia. Aşa că moşu nu are vreme să se plictisească. Acum am intrat pe Forum pentru că de mâine sunt în vacanţă timp de o săptămână.
P.S. Din când în când vă mai vizitez şi pe voi pentru că mi-aţi fost şi mi-aţi rămas dragi. NU VĂ POT UITA ! Ma bucur ca ai venit cu vesti! Tu stii, dar altii nu stiu. Te-am felicitat pe facebook si iti urez si aici multi, multi ani cu sanatate si bucurii! | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 28 Noi 2015, 07:36 | |
| Draga Nicu, de ziua ta, iti urez multa sanatate, sa-ti fie bine azi, maine si in fiecare zi... La multi ani, cu fericire! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 30 Noi 2015, 06:49 | |
| La multi ani, Andrei... sanatate cat incape, sa dea pe afara, sa poti da la toti pe seara! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 30 Noi 2015, 14:23 | |
| - dolion a scris:
- La multi ani, Andrei... sanatate cat incape, sa dea pe afara, sa poti da la toti pe seara!
Frumoasa urare, dolion. La noi, la tara, a propos de "a da", se zicea asa: " La multi ani! Si sa cresti mare, Si sa dai si cui nu are!''
Asta pentru ziua de nastere, a copiilor. Pentru ziua numelui, specifica Credintei Ortodoxe, la noi, se zice la fel. La multi ani, Andrei! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Sam 12 Dec 2015, 22:09 | |
| Pentru CRUCIAT: La Mulți Ani, domniță dragă! Sănătate, viață lungă, fericire! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mar 15 Mar 2016, 20:12 | |
| Sănătate, bucurii și viață lungă, Ion! La Mulți Ani! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mar 15 Mar 2016, 21:01 | |
| Primul fiind care ma felicita, inainte chiar cu 9 ore de ora tarii natale, iti multumesc mult.
La trei sferturi de veac(!), viata continua nestingherita, ca si cand acum ar incepe. Si, daca realitatea nu m-ar contrazice, as crede ca ieri a fost chiar prima zi de viata.
Sanatate multa iti doresc si eu, Emil. Si sa ne intalnim sanatosi pe acest forum inca multi, multi ani, de acum incolo. | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 16 Mar 2016, 13:43 | |
| "Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa-ti faci alte planuri" John Lennon
Eu incerc sa-mi mai fac niste planuri... Ca sa se intample totusi ceva.... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 16 Mar 2016, 19:13 | |
| Păi, nu putem lăsa și planurile tot... la întâmplare? La mulți ani, fratele meu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 16 Mar 2016, 21:17 | |
| Multumesc, inca o data, Emil! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 16 Mar 2016, 22:33 | |
| Hop şi eu cu urarea, domn' Ion! Mai târziu, că acu' aflai, da' zic şi eu "La mulţi ani!" fără reparaţii majore! Să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi tot ceea ce-ţi doreşti, să se-mplinească! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 16 Mar 2016, 22:37 | |
| Bogatii nu-s aceia ce-s doldora de bani Iti doresc doar glorie si iubire Si multa sanatate sa poti trece prin ani
La multi ani ! | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 16 Mar 2016, 22:39 | |
| Multumesc mult, Anahoret.
Dumnezeu sa ne ajute sa fim sanatosi toti.
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 16 Mar 2016, 22:40 | |
| - ostrovna a scris:
- Bogatii nu-s aceia ce-s doldora de bani
Iti doresc doar glorie si iubire Si multa sanatate sa poti trece prin ani
La multi ani ! Multumesc pentru urare, Geta. "Si, in viata, numai iubirea are valoare." | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 17 Mar 2016, 14:40 | |
| - Ion a scris:
- "Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa-ti faci alte planuri" John Lennon
Eu incerc sa-mi mai fac niste planuri... Ca sa se intample totusi ceva.... La multi ani cu sanatate si bucurii... cat incape!! Fa-ti planuri, dar sa nu te superi daca ceva n-o sa fie chiar cum ai vrut! Vei sti atunci ca esti de mana cu cineva care vrea sa iti arate exact ce ai nevoie! | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Joi 17 Mar 2016, 18:55 | |
| Multumesc, zaraza.
Imi fac. Si nu ma supar. Dar, daca "socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa'', n-am incotro si merg pe unde acel "cineva" ma duce de mana, aratandu-mi exact "ce am nevoie".
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Lun 02 Mai 2016, 21:56 | |
| Mai sunt circa două ore până când fratele nostru, Anahoret completează cei 55 de ani de viață, ocazie pe care n-o rătăm și îi urăm din toată inima: La Mulți Ani Fericiți! Văd că aleargă bine, vrea să ne ajungă din urmă, dar noi ne încăpățânăm, nu ne lăsăm ajunși... Sănătate deplină cât mai mulți ani, prieten drag! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 04 Mai 2016, 06:31 | |
| Hehehe...! 5 cu 5! Recepţie perfectă! Semnal full în antenă! Mulţumesc pentru urare! Să-ţi dea Dumnezeu sănătate, Emile! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 04 Mai 2016, 12:21 | |
| | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... Mier 04 Mai 2016, 14:06 | |