__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Arhitecti romani, castigatori ai concursului international din Taiwan | |
| | Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Arhitecti romani, castigatori ai concursului international din Taiwan Mier 10 Noi 2010, 14:47 | |
| Turnul Taiwan (aşa a fost botezat turnul al cărui concept a fost realizat de Dorin Ştefan şi echipa sa) va fi mai scund decât turnul din Taipei, care are 508 metri înălţime, dar va fi cel mai înalt din Taichung, al treilea oraş al Taiwanului. Construcţia va demara în 2012, iar finalizarea este programată doi ani mai târziu. Turnul va avea spaţii de birouri, restaurante şi va dispune de mai multe "punţi de observaţie" sub forma unor elice. Privit din exterior, turnul seamănă cu o imensă navă spaţială, gata să decoleze. Echipa care a realizat acest proiect futurist este compusă din arhitecţi ai firmei DSBA (Dorin Ştefan Birou de Arhitectură), respectiv Dorin Ştefan, Anda Ştefan, Adrian Arendt, Bogdan Radu Chipara şi Corina Fodor, cărora li s-au alăturat Mihai Bogdan Crăciun (SUA), Claudiu Bârsan-Pipu şi Oana Maria Niţuică (upgrade.studio). Mai multe amanunte si imagini, aici: http://www.gandul.info/news/imagini-spectaculoase-cu-turnul-taiwan-constructia-sf-proiectata-de-un-roman-interviu-gandul-cu-dorin-stefan-arhitectul-futurist-al-navei-spatiale-de-peste-300-de-metri-7698298 | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Arhitecti romani, castigatori ai concursului international din Taiwan Joi 11 Noi 2010, 12:34 | |
| A citit cineva articolul din link sau preferati sa manuiti doar spada, floreta, in dueluri interminabile? | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Arhitecti romani, castigatori ai concursului international din Taiwan Joi 11 Noi 2010, 13:05 | |
| L-am citit cu mare placere, Zaraza draga, inca de ieri ... [Doar ca -ai dreptate- imi cam pierd vremea cu unii colegi de forum care au impresia ca repetentia, pardon, repetitia e mama-ntelepciunii . ] Intr-adevar, premiul I -cistigat de acesti arhitecti romani- la concursul organizat in Taiwan, ne arata ca inca mai avem resurse, ca avem motive nu numai de mindrie, dar si de speranta. Si astept cu mare interes sa vad daca se va reusi implementarea proiectului referitor la constructia unui muzeu Brincusi in Bucuresti , via Budapesta . ps: m-am amuzat copios citind cum primii clienti, ai lui Dorin Stefan, visau doar la arhitecturi de genul ranch-ului familiei Ewing, din serialul Dallas. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Arhitecti romani, castigatori ai concursului international din Taiwan Joi 11 Noi 2010, 13:14 | |
| - Cristina a scris:
- L-am citit cu mare placere, Zaraza draga, inca de ieri ... [Doar ca -ai dreptate- imi cam pierd vremea cu unii colegi de forum care au impresia ca repetentia, pardon, repetitia e mama-ntelepciunii . ]
Intr-adevar, premiul I -cistigat de acesti arhitecti romani- la concursul organizat in Taiwan, ne arata ca inca mai avem resurse, ca avem motive nu numai de mindrie, dar si de speranta. Si astept cu mare interes sa vad daca se va reusi implementarea proiectului referitor la constructia unui muzeu Brincusi in Bucuresti , via Budapesta .
ps: m-am amuzat copios citind cum primii clienti, ai lui Dorin Stefan, visau doar la arhitecturi de genul ranch-ului familiei Ewing, din serialul Dallas. Asta cu ranch-urile i-am zis-o si eu sotului, din multele informatii cuprinse acolo. In rest, i-am trimis in mail articolul, sa il citeasca linistit, ca nu rezista sa ma auda vorbind mult, ca multi barbati pe sotiile lor, de altfel. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Arhitecti romani, castigatori ai concursului international din Taiwan Joi 11 Noi 2010, 13:24 | |
| Pe undeva este de inteles, saracu' roman, doar de seriale gen Dallas si Dinastia avea parte pina-n dec.89 (si tot e bine ca le aveam si p-alea ) , de-aceea vin si spun ca -pe undeva- ceea ce se intimpla azi, nu ma mai mira. In plus, cite televiziuni de "stiri" au preluat aceasta stire importanta si mai ales, cite i-au dedicat spatii largi de emisie?! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Arhitecti romani, castigatori ai concursului international din Taiwan Joi 11 Noi 2010, 15:50 | |
| - Cristina a scris:
- Pe undeva este de inteles, saracu' roman, doar de seriale gen Dallas si Dinastia avea parte pina-n dec.89 (si tot e bine ca le aveam si p-alea ) , de-aceea vin si spun ca -pe undeva- ceea ce se intimpla azi, nu ma mai mira.
In plus, cite televiziuni de "stiri" au preluat aceasta stire importanta si mai ales, cite i-au dedicat spatii largi de emisie?! Imediat dupa '89, visam sa lucrez la un razboi de tesut rudimentar, covorase mici-mici de inspiratie folclorica, dar mai degraba voiam sa-mi pun imaginatia la treaba. Dar socrii au preferat sa facem pufuleti din recolta pamantului revenit la proprietarii lui de drept. Pacat... Eu am auzit stirea la radio Actualitati si am cautat-o apoi pe web. Apoi am trimis in mail prietenilor si am adus si aici vestea. | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Arhitecti romani, castigatori ai concursului international din Taiwan Joi 11 Noi 2010, 16:22 | |
| Multumim, frumoasa Zaraza . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Arhitecti romani, castigatori ai concursului international din Taiwan | |
| |
| | | | Arhitecti romani, castigatori ai concursului international din Taiwan | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |