| LA TACLALE CU ABBILBAL (III) | |
|
+9Cristina ostrovna dolion lutra vulgaris Emil Condor zuum aurora zaraza26 abbilbal 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Sam 12 Iun 2010, 19:09 | |
| Fotografiile de ieri au fost făcute în cântec de păsărele şi cântecul cucului de rămas bun sau, cine ştie, poate de adio. Mai am şi alte fotografii, dar nu vreau să vă plictisesc. Vă mai dau un crin. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Mier 14 Iul 2010, 21:23 | |
| Cu Iepurică la păscut | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Mier 14 Iul 2010, 21:28 | |
| Să-l cunoaşteţi pe Iepurică. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Sam 17 Iul 2010, 00:23 | |
| O pup pe Ioana, a crescut mult, s-a inaltat! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Sam 17 Iul 2010, 05:52 | |
| - aurora a scris:
- O pup pe Ioana...
Si pe noi, nu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Sam 17 Iul 2010, 21:09 | |
| A zis cineva ceva de pupat? Va pup eu pe toti, ca dupa atatea zile, am reusit in sfarsit sa mai intru pe aici! Dupa zile pline de lucrari prin casa, dupa valuri si valuri de zmeura, caise, visine, am gasit in sfarsit timp sa va salut cu mare drag! Inca n-am terminat cu lucrarile, dar ne apropiem de sfarsit! Scarile interioare au in sfarsit balustrada, dar care mai trebuie vopsita. E treaba sotului, nu va speriati! Camara are beton proaspat turnat pe jos, iar hainele asteapta nerabdatoare sa se reintoarca intr-o camara mult schimbata! Am cules zmeura din gradina si am facut dulceata, pentru ca fara fata, zmeura ramanea pe tufa, nemancata. Noi ce de acasa nu reuseam s-o mancam. Fata e tot la Cluj, s-a mutat in alta garsoniera care ii place mai mult - mai mult zona inconjuratoare, e un pic mai centrala. Isi cauta de lucru si ne va face o vizita dupa ce isi gaseste de lucru. Astazi n-a mai plouat... E, deci, o zi de-o-se-bi-ta! Cam torida, dar asta e! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Lun 19 Iul 2010, 23:31 | |
| La noi, la Bălgrad, au înflorit din nou salcâmii. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Mier 28 Iul 2010, 22:37 | |
| Alo, ce mai faceţi? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Mar 10 Aug 2010, 02:24 | |
| - abbilbal a scris:
- Alo, ce mai faceţi?
Excelent! Multumim de întrebare! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Mier 11 Aug 2010, 09:44 | |
| obosita dar multumita. Steffy a mea va pleca in cantonament pana la urma. Acusi mac sa ma plimb prin parc. Am decis ca merit o plimbare. Poate gasesc porumb copt. _____________________ | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Sam 14 Aug 2010, 23:18 | |
| Azi am adus acasă pe bebele Daniel. Iată-l: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Sam 14 Aug 2010, 23:22 | |
| Şi pe Ioana râzând (o raritate). | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Mier 18 Aug 2010, 19:32 | |
| - abbilbal a scris:
- Azi am adus acasă pe bebele Daniel.
Toata lumea l-a pupat!! Inclusiv ţânţarii... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Joi 19 Aug 2010, 03:38 | |
| - zaraza26 a scris:
- abbilbal a scris:
- Azi am adus acasă pe bebele Daniel.
Toata lumea l-a pupat!! Inclusiv ţânţarii... Primul vaccin de la nastere? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Vin 20 Aug 2010, 07:27 | |
| Pe fratele meu, Daniel il cheama, dar a ramas "Bebe" pentru toata viata; nimeni nu i-a spus vreodata pe numele real. Si asta pentru ca sora lui geamana, Daniela, i-a spus Bebe. Poate si la voi se va intampla la fel! Sa va traiasca, sa creasca sanatos si destept! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Vin 20 Aug 2010, 07:30 | |
| Zici ca Ioana rade? E cam mult spus, cu ingaduinta as zice ca zambeste! Lasa sa fie serioasa, va fi mai apreciata de cei din jur. De fapt are cu cine semana, ca nici tu nu te tavalesti pe jos de ras! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Vin 20 Aug 2010, 13:10 | |
| - dolion a scris:
- Pe fratele meu, Daniel il cheama, dar a ramas "Bebe" pentru toata viata; nimeni nu i-a spus vreodata pe numele real. Si asta pentru ca sora lui geamana, Daniela, i-a spus Bebe. Poate si la voi se va intampla la fel!
Sa va traiasca, sa creasca sanatos si destept! Si varului bunicii de pe tata i se spunea Bebe, desi il chema Aurelian. Acesta avea o sora care avea numele Cocuţa. Alt prenume nu stiu sa fi avut ea. Nici nu prea cred sa fi fost in acte Coca... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Sam 21 Aug 2010, 11:25 | |
| Mamă-sa şi tată-so lui "bebe" se străduiesc să spună Cristian sau Cristi (şi dacă le place Cristi, trebuia să-l fi înregistrat aşa, nu Cristian-Daniel). Eu o să-i spun "puiu bebe" dar ca nume mai mult îmi place Daniel, deşi eu am botezat un Cristian. Aşa că şi aici "mami şi tati" îi vor spune într-un fel, iar eu alt fel. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Dum 22 Aug 2010, 10:23 | |
| - abbilbal a scris:
- Mamă-sa şi tată-so lui "bebe" se străduiesc să spună Cristian sau Cristi (şi dacă le place Cristi, trebuia să-l fi înregistrat aşa, nu Cristian-Daniel). Eu o să-i spun "puiu bebe" dar ca nume mai mult îmi place Daniel, deşi eu am botezat un Cristian. Aşa că şi aici "mami şi tati" îi vor spune într-un fel, iar eu alt fel.
Asta nu-i nimica... Pe fiica mea o cheama Maria Sorina, desi ii spunem Sorina. Trebuia trecuta Sorina Maria, ca cei care ii vad numele prima data sa-i spuna Sorina si nu Maria. Pai cine da doua nume copilului, n-o sa-i spuna niciodata pe ambele odata. Al doilea de regula e ori al unui sfant, ori pur si simplu suna frumos cu toate impreuna. Daca tie iti place Daniel, zi-i Daniel si pace! Si fratele meu are doua nume. Il mai cheama Victor pentru ca s-a nascut de ziua Victoriei, 9 mai. Cumnata-mea iar are doua nume. Rudele din prima perioada a vietii ii spun Diana; noi, rudele din partea sotului ii spunem Genoveva. Mama ei o striga Genoveva cand era suparata. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Mier 08 Sept 2010, 02:05 | |
| | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Mier 08 Sept 2010, 10:40 | |
| Bine-ai revenit, Abby; pe unde-ai fost? Ca la tine, de concediu nu mai poate fi vorba! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Mier 08 Sept 2010, 17:11 | |
| Nu am fost niciunde, dar am avut ceva de lucru şi acum l-am terminat.
Dacă poate fi vorba de a termina ceva vreodată. | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) Mier 08 Sept 2010, 17:14 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (III) | |
| |