Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 08 Iul 2012, 22:43
Link-urile de jos le pusesem "de rezervă", în cazul în care Emil o să fie nevoit să şeargă mesajul principal.
Eu (deh, om bătrân cu memoria în piuneze ) folosesc aceeaşi parolă în tot virtualul, mai puţin la căsuţele poştale (se înţelege! ). Aşa n-am de ţinut minte decât trei parole: mail-ul personal, mail-ul de la serviciu şi virtualul.
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 09 Iul 2012, 06:10
Anahoret a scris:
Link-urile de jos le pusesem "de rezervă", în cazul în care Emil o să fie nevoit să şeargă mesajul principal.
No, vor rămâne asa cum sunt, ca fiecare să folosească ce i se potriveste.
Citat :
Eu (deh, om bătrân cu memoria în piuneze ) folosesc aceeaşi parolă în tot virtualul, mai puţin la căsuţele poştale (se înţelege! ). Aşa n-am de ţinut minte decât trei parole: mail-ul personal, mail-ul de la serviciu şi virtualul.
Tot asa fac si eu cu o singură exceptie, am si parola de la fondarea acestui Popas, care trebuia să fie diferită.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 11 Iul 2012, 18:35
Am primit un text interesant prin poşta electronică. Nu ştiu dacă ceea ce-i scris acolo este 100% real, dar îmi place ca atitudine. Îl postez aici pentru că mi se pare a fi un exemplu demn de urmat. Măcar la două dintre exemplele de mai jos am putea şi noi, românii, să răspundem la fel. Vă las pe voi să ghiciţi la care. De... fiecare după cum are naturelul de simţitor...
___________________________ Notă: textul are şi greşeli de ortografie, dar nu mai stau să-l corectez.
Dean Rusk, Secretarul de Stat al lui JFK era in Franta in anii 60, cand DeGaulle a decis sa iasa din NATO. DeGaulle a spus ca vrea ca toti militarii SUA sa paraseasca Franta cat mai curand posibil. Rusk a raspuns: — Aceasta se refera si la cei inmormantati aci? Puteai sa auzi cum cade un ac!
Conferinta internationala in Franta cu ingineri, inclusiv francezi si americani. Intr-o pauza, un inginer francez revine in sala spunand: — Ati auzit ultima tampenie facuta de Bush? A trimis un portavion in Indonezia sa ajute victimile tsunami-ului! Ce o fi avand de gand, sa-i bombardeze? Un inginer de la Boeing s-a ridicat si a replicat linistit: — Portavioanele noastre au trei spitale la bord si pot trata mai multe sute de pacienti. Ele sunt cu energie nucleara si pot alimenta cu electricitate instalatiile de pe uscat, au trei cantine cu o capacitate de a servi cel putin 3000 de consumatori cu trei mese pe zi. Pot produce mai multe mii de galoane de apa proaspata din apa de mare pe zi si au o jumatate de duzina de helicoptere ce transporta victime de pe puntea de aterizare. Avem unsprezece asemenea nave. Cate are Franta? Puteai sa auzi cum cade un ac!
Un amiral al Royal Navy lua parte la o conferinta navala ce cuprindea si amirali din SUA, Marea Britanie , Canada , Australia si Franta. La un cocktail, se afla intr-un mare grup de ofiteri din toate aceste natiuni. Toata lumea vorbea englezeste si-si sorbeau bauturile, dar un amiral francez s-a plans ca, in timp ce europenii invata numeroase limbi straine, englezii vorbesc doar englezeste. A intrebat: — De ce se intampla ca mereu trebuie sa vorbim englezeste in conferintele astea si nu franceza? Fara ezitare, amiralul britanic a replicat: — Poate ca Britanicii, Canadienii, Australienii si Americanii au facut asa ca sa nu fiti nevoiti sa vorbiti germana! Puteai sa auzi cum cade un ac!
Robert Whiting, un mosulica de 83 de ani soseste la Paris cu avionul. La vama, pierde cateva minute sa-si caute pasaportul, ratacit in sacul de voiaj. — Ati mai fost in Franta domnule? i se adreseaza sarcastic functionarul vamal. D. Whiting admite ca a mai fost. — Atunci trebuia sa stiti ca trebuie sa aveti pasaportul la indemana. Englezul replica: — Ultima oara cand am fost aici n-a trebuit sa-l arat. — Imposibil. Dumneavoastra englezii trebuie totdeauna sa aratati pasapoartele cand intrati in Franta. Batranul englez il privi adanc in ochi pe francez. Apoi explica linistit: — Cand am ajuns la tarm la Gold Beach in ziua D in 44, pentru a ajuta la eliberarea acestei tari, n-am gasit nici un francez caruia sa-i pot arata pasaportul. Puteai sa auzi cum cade un ac!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 12 Iul 2012, 05:47
Anahoret a scris:
Puteai sa auzi cum cade un ac!
Interesante! Si adevărate...
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 12 Iul 2012, 09:45
Anahoret a scris:
... — Poate ca Britanicii, Canadienii, Australienii si Americanii au facut asa ca sa nu fiti nevoiti sa vorbiti germana! Puteai sa auzi cum cade un ac!
Robert Whiting, un mosulica de 83 de ani soseste la Paris cu avionul.....
— Cand am ajuns la tarm la Gold Beach in ziua D in 44, pentru a ajuta la eliberarea acestei tari, n-am gasit nici un francez caruia sa-i pot arata pasaportul. Puteai sa auzi cum cade un ac!
Intr-adevar, foarte interesante...
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 13 Iul 2012, 20:27
Am primit (ca deobicei ) ceva prin poşta electronică. Zău că n-am găsit un topic potrivit, aşa că am pus clipul aici. Titlul mi s-a părut al naibii de sugestiv: "The most honest three and a half minutes of television, EVER..." Adică "Cele mai cinstite trei minute şi jumătate ale televiziunii (televiziunilor) DIN TOTDEAUNA..."
Din păcate, engleza mea este atât de... de... (ştiţi voi ) încât am înţeles clipul din doi în trei, suficient însă ca să prind esenţialul. Dacă găseşte cineva clipul cu subtitrare (nu zic în română, măcar în franceză sau chiar şi în engleză, că la citit mă descurc ceva mai bine) i-aş fi recunoscător!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 13 Iul 2012, 21:33
Da e interesant, au si ei curajosii lor "America's Not the Greatest Country Any Longer... But It Can Be".
Eu cred ca a bulversat-o de tot pe copila aia care a intrebat. Pentru ca e clar ca ea era convinsa ca America is the great country in the world.
Anahoret, am vazut ca la comentarii este un fel de rezumat la ceea ce zice tipul.
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 13 Iul 2012, 23:17
Mihaela a scris:
Anahoret, am vazut ca la comentarii este un fel de rezumat la ceea ce zice tipul.
Mersi! Mi-am încordat timpanele ca să aud ce spune şi nu m-am uitat la comentarii.
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 15 Iul 2012, 23:06
Ceva ce-mi place foarte mult. A nu se înţelege că sunt fan Amalia Rodriguez; sunt doar câteva cântece care-mi merg, într-adevăr, direct la suflet.
Am pus clipul aici pentru că mă gândeam c-o să meargă cu atmosfera pe care o încropisem la deschiderea camerei.
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Dum 15 Iul 2012, 23:08, editata de 1 ori (Motiv : URL greşit)
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 18 Iul 2012, 18:57
Măi oameni buni, timpul a cam trecut... Dacă am supărat pe cineva, îmi cer iertare. Altceva ce să vă mai zic? Aveţi grijă de voi, oriunde v-aţi afla! Şi Dumnezeu să-l odihnească pe Cactus! Cu bine!
Emil Condor
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 18 Iul 2012, 19:07
Ce să spun? Urăsc mesajul ăsta ce l-am citit mai sus, îl urăsc din toată inima. Dar nu si pe autorul lui... Pot spune în numele tuturor de la Popas: ne esti tare drag, Anahoret si ne vei lipsi mult. Este decizia ta pe care o respectăm, chiar dacă am fi vrut să fie diferit.
Acolo unde vei fi, să-ti fie bine, prieten drag! Gândurile noastre cele mai alese vor fi mereu cu tine. Dumnezeu să te binecuvinteze în mijlocul celor dragi tie!
PS.Si acum să asteptăm revenirea ta la Popas cu ocazia plecării altcuiva dintre noi?
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 18 Iul 2012, 19:45
Da... Uneori ma cam supara oamenii care se tin de cuvant asa...
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 19 Iul 2012, 15:26
Am mai intrat în forum pentru că m-a rugat Geta să o ajut cu câteva probleme tehnice privind citările.
Emile, gluma ta este deplasată. Punct.
Emil Condor
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 19 Iul 2012, 17:09
Îmi imaginez că nimeni nu e perfect. Si-mi mai imaginez că nu orice glumă se potriveste oricui. Si, chiar după mesajul tău, Anahoret, nu văd o asa mare „deplasare” într-o glumă ce se referă la realitatea vietii, adică la momentul final al fiecăruia dintre noi.
Îmi cer scuze celor ce consideră că „gluma este deplasată”! Ce altceva pot să fac acum?
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 19 Iul 2012, 20:19
Emil Condor a scris:
Îmi cer scuze celor ce consideră că „gluma este deplasată”! Ce altceva pot să fac acum?
Nu e deplasata, Emil. Acum sa vezi ca pleaca si suparat. Tot el!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 19 Iul 2012, 23:43
Anahoret a scris:
Am mai intrat în forum pentru că m-a rugat Geta să o ajut cu câteva probleme tehnice privind citările.
Emile, gluma ta este deplasată. Punct.
Imi pare rau ca te-am pus in aceasta situatie ,tu te-ai intilnit cu Dan si cu mine,,doar noi putem stii suferinta adevarata,la pocaiti e altfel(ei santajeaza daca sunt membrii din familie bolnavi si cu probleme,stiu asta din spital),iar la cei care nu au scrupule si se folosesc de o disparitie ca un fel de gluma,saraci cei cu duhul din pacate Am avut un coleg de munca dugulescu ,un pastor baptist dupa care a devenit un mare pedelist,a venit din america sa faca aici osanale lui basescu si camarila lui,vai de capul lui plin de rumegus,dar banii de la fraieri is la el in in buzunar si la "fratii " adica sefii lor !!!
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Joi 19 Iul 2012, 23:55
Te-ai trezit din somn, Geta? În alte cuvinte: stii ce zici? Îti spun eu: NU STII!
Afirmatiile din ultimul tău mesaj (si nu numai!) arată aceea...
ostrovna
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 20 Iul 2012, 00:24
Emil Condor a scris:
Te-ai trezit din somn, Geta? În alte cuvinte: stii ce zici? Îti spun eu: NU STII!
Afirmatiile din ultimul tău mesaj (si nu numai!) arată aceea...
Nu am dormit,dugulescu fiul, a fost coleg cu mine,a vrut sa treaca la pnl ,apoi s-a razgindit,am fost la biserica lor din curiozitate,apoi m-am lamurit si nu ma lua la rost ca stiu ce vorbesc, din nefericire orasul meu si jud. arad e plin de baptisti care santajeaza oamenii in nevoi si stiu la ce se preteaza,la mine in bloc sunt deja patru familii!! Ii ocolesc cum pot,pe unii ii respect din pacate ieri unul s-a prapadit,am trimis o coroana pentru ca era un om deosebit,dar fiecare padure are uscaciunile ei
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 20 Iul 2012, 07:33
Anahoret, ce sa spun... iti respect si eu hotararea, dar cu amaraciune in suflet... esti un om deosebit si am dorit sa ramai pe forum... daca nu se poate, nu se poate! Mult succes in viata si multa sanatate!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 17 Noi 2013, 17:17
Hello, Anahoret! I love you brother!
ostrovna
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 17 Noi 2013, 17:24
Eu marti ma intilnesc cu el in orasul meu,de abia astept sa facem poze si sa ne plimbam ca in mai multe dati ,am sa-i spun ca-l salutati cu drag