Melodia a reusit să mă răscolească: mi s-a făcut dor de tară, Mihaela. Tare dor...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (II) Mier 14 Dec 2011, 01:48
Eu am ascultat-o azi dimineata, si o ascultai si acum inca o data. Mai ales ca azi am avut o zi grea, Emil.
Cel mai bun prieten al meu, coleg de liceu, si de facultate, de grupa si subgrupa chiar, a fost operat azi de colon la Bucuresti, la Spitalul Fundeni, de Dr. Irinel Popescu. Operatia a durat 6h si 30 de min.
Au reusit sa-i salveze anusul, extirpandu-i numai tumorile.
Am vorbit cu el inainte de operatie si cu fiica sa, cea mare. Care imi e si fina. Imi zicea, inainte de operatie, ca-si doreste sa traiasca pana in primavara, cand mergem pe acasa, ca sa ne vedem. I-am zis ca ne putem vedea si mai devreme, dar pe videophone.
Dimineata iese de la terapie intensiva. Incerc sa vorbesc cu el maine, daca o putea.
Doamne, ajuta-l sa se faca bine! Ion
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (II) Mier 14 Dec 2011, 02:00
Ion a scris:
...azi am avut o zi grea, Emil.
Hmmm! Si eu am avut o zi tare sucită, tare grea... Să sperăm că mâine o să fie mai bună.
Dumnezeu să fie cu prietenul tău din România si familia lui! Si cu tine, Ion...
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (II) Mier 14 Dec 2011, 02:01
Multumesc, Emil! Doamne, ajuta!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (II) Mier 14 Dec 2011, 10:23
Ma bucur, dragilor, ca am reusit sa va rascolesc. de fapt melodia a facut totul...
Inspre Tara bate-un vant, Pe mine ma bate-un gand... Sa ma-ntorc acum acasa, Sa stam cu totii la masa. De Craciun, de Noul An, Ca orice crestin pamantean...
Oriunde-ai fi si orice-ai face, Gandurile nu-ti dau pace..
Cand ma gandesc la ai mei, Ma rog la Sfinti, la Dumnezei Sa le dea Domnul sanatate, Ca-i mai buna decat toate... Si sa ne vedem curand, De Caraciun, de Paste, si oricand...
Purtand pe aripi cel mai frumos gand, Inspre Tara bate-acum un vant..
De peste Ocean, Ion
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (II) Mier 21 Dec 2011, 03:32
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (II) Joi 22 Dec 2011, 16:51