__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| ISUS HRISTOS | |
|
+28CRUCIAT VOTAN Iisus delta dolion Diaporevomenos Cristina ostrovna Anahoret zaraza26 cactus murfatlar ACCENT Ciprian grabillion abbilbal Roxy TUDOR bulache MIRCEA tomi zuum sam22 enohabel Karima Restauratorul Emil Condor Administrator 32 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 19:58 | |
| - Cristina a scris:
- Isus este si va ramine un invatator moral...
Un mesaj pentru toti, nu doar pentru utilizatorul citat: Ati întâlnit în viată, cineva cu o atractie magnetică personală atât de evidentă că erau mereu centrul atentiei? Probabil personalitatea sau inteligenta lor, oricum ceva despre ei era cu adevărat enigmatic. Ok! Asa a fost Isus dar El, fată de ceilalti oameni ce s-au „ofilit” prin cărtile de istorie, este încă faimos, lumea este prinsă în controverse despre El, despre viata Lui. Cărtile si media sunt pline de Numele Său. Cum se face că Isus este actualitate chiar si acum în secolul 21? - Convingerea celor ce au trăit pe vremea Lui că El a murit si a înviat din morti si afirmatiile Lui despre El Însusi. Ca un simplu tâmplar dintr-un obscur sătuc Galilean din Israel, să afirme ce a afirmat El – dacă este adevărat, aceea are implicatii enorme asupra vietii tuturor. După a Lui părere, tu si eu suntem speciali si parte dintr-un plan cosmic de neimaginat. Isus a schimbat lumea pentru următoarele 20 de secole după moartea Lui – alti lideri au avut un anume impact în viata oamenilor dar nimeni precum „neînsemnatul” tâmplar din Nazareth. De ce diferenta asta făcută de Isus în comparatie cu ceilalti? A fost, El, un om mare, important sau... ceva mai mult de atât? Unii cred că Isus a fost un învătător moral ireprosabil, altii că a fost cel mai mare lider religios al tuturor timpurilor, dar altii cred mult mai mult de atât... Tu ce crezi despre El? A fost un educator moral, mare lider religios sau altceva, mai mult? Crestinii cred că Dumnezeu i-a vizitat în formă umană – ei cred si vin cu evidentă care să sprijine aceea. Dacă privim mai adânc la cea mai controversată persoană a lumii, începem cu întrebarea firească: a putut Isus să fie un învătător moral desăvârsit? Aproape toti învătatii lumii sunt de acord că Isus a fosr un mare învătător moral – calitătile Sale, realizările Sale pe plan moral sunt apreciate, recunoscute chiar si de alte religii. În cartea sa, evreul Joseph Klausner scrie:”Este universal cunoscut si admis că Isus a predat cele mai pure si sublime lectii de etică, acestea aruncând perceptiile morale ale celor mai întelepti oameni din antichitate, departe în umbră”. Jesus’ Sermon on the Mount este categorisit la „cele mai sublime învătături de etică umană date omenirii în întreaga istorie”. Ceea ce stim noi azi de “equal rights” (egalitatea în drepturi) este rezultatul învătăturilor lui Isus. Istoricul Will Durant spune despre Isus: „El a trăit si luptat cu înversunare dumnezeiască pentru drepturi egale – în timpurile moderne, El ar fi fost expediat în Siberia pentru opiniile Lui (Cel mai mare să fie servul celui mai mic) care erau total opuse viziunilor politice ale timpurilor noastre”. Unii au încercat să separe învătăturile despre etică ale lui Isus de declaratiile referitoare la El Însusi cu deplina convingere că El a fost un om minunat ce a predat superbe principii morale de bază. Presedintele Thomas Jefferson, un cunoscut rationalist s-a asezat în Casa Albă cu două copii identice ale Noului Testament, o lamă si un teanc de hârtii. Timp de câteva nopti, a decupat texte din Biblie si le-a lipit pe hârtiile pregătite de el. În final a obtinut „propria Biblie” numită de el “The Philosophy of Jesus of Nazareth.” plină de pasaje despre etica umană, toate celelalte referitoare la natura Sa divină fiind îndepărtate. În final Jefferson a avut în „propria carte” un Isus, nu mai mult si nici mai putin decât un ghid etic! Cele mai memorabile cuvinte ale lui Jefferson în Declaratie de Independentă si-au avut rădăcinile în învătăturile lui Isus, referitoare la fiecare persoană având importantă imensă si egală în fata lui Dumnezeu, indiferent de sex, rasă ori statut social. Faimosul document spune: ”We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights …” Dar Jefferson nu si-a pus nicicând o întrebare: cum ar fi putut Isus să fie un lider moral desăvârsit dacă El ar fi mintit despre natura Lui divină??!! Moralitatea cu minciuna nu fac casă bună, nu fac casă nicicum! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 20:27 | |
| Ultimele două nopti am stat până la 3 - 3:30, dimineata pentru a pregăti niste mesaje despre Acela în care tinerea Crăciunului îsi găseste ratiunea. Nu o să mă vedeti prea frecvent la discutii religioase pentru că este un domeniu în care pot deveni aprig cu minciunile prezentate de religiile acestei lumi. Aici nu vin - cum gresit a afirmat Abby - de dragul contrazicerii!!! Decât asa mai bine nu scriu deloc. Voi mai afisa câteva mesaje ce le am într-un folder din calculatorul meu, apoi voi umbla pe alte meleaguri unde gluma poate fi folosită mai frecvent, nu ca aici. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 20:38 | |
| Îmi stiti pozitia mea în ce priveste „Religiile lumii”, dar hai să vedem pozitia lui Isus în acest sens... Isus, Mare lider religios?Ce credeti, există ceva care să indice că Isus a fost un mare lider religios? Este surprinzător pentru multi (sunt convins) că Isus nu a spus nimic despre asa ceva. El nicicând nu a intrat în politica religioasă, nu a avut ambitii de mare lider religios si activitatea Lui a fost în cea mai mare parte în afara comunitătilor religioase. El nu a apartinut niciunei religii si nici nu a lansat una.Ravi Zacharias, crescut în cultura hindu, a studiat religiile lumii si a remarcat o clară distinctie între liderii religiosi si Iisus Hristos care a promovat Mesajul Lui diferit, Mesaj ce era identic cu... El Însusi („Come to Me”, „Follow Me”, „Obey Me”. Isus a făcut cunoscut de la începuturi că principala Sa misiune este să ierte păcatele, ceva ce numai Dumnezeu poate face. Niciun alt lider religios nu a pretins că are puterea să ierte păcatele. Buddha a spus categoric că el este om, pe când Isus a spus de nenumărate ori că este divin. Repet pentru toti religiosii lumii: Isus nu a apartinut niciunei religii si nici nu a lansat una. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 20:49 | |
| - Citat :
- Acela în care tinerea Crăciunului îsi găseste ratiunea
Care este ratiunea/legatura intre Craciun si Acela?(banuiesc ca Acela este Isus(pbuh)?) _____________________ | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 20:57 | |
| - Citat :
- pe când Isus a spus de nenumărate ori că este divin.
Blamandu-i pe evreii care doreau sa-l omoare, Iisus le-a spus : "Dar voi acum cautati sa ma ucideti pe mine, OMUL care v-am spus adevarul pe care l-am auzit de la Dumnezeu." (Ioan 8 : 40). Aici Iisus spune raspicat ca este un om care a primit revelatia de la Dumnezeu. _____________________ | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 20:58 | |
| - Karima a scris:
-
- Citat :
Blamandu-i pe evreii care doreau sa-l omoare, Iisus le-a spus : "Dar voi acum cautati sa ma ucideti pe mine, OMUL care v-am spus adevarul pe care l-am auzit de la Dumnezeu." (Ioan 8 : 40). Aici Iisus spune raspicat ca este un om care a primit revelatia de la Dumnezeu. Spunea exact ce era. Timp de 34 de ani, atât! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Lun 27 Dec 2010, 21:00, editata de 1 ori | |
| | | Karima MODERATOR
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:00 | |
| Da, Karima, niciun păcat nu poate fi iertat decât în Numele Isus. De aceea Numele este important, si nu numai... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:01 | |
| - Emil Condor a scris:
- Karima a scris:
-
- Citat :
Blamandu-i pe evreii care doreau sa-l omoare, Iisus le-a spus : "Dar voi acum cautati sa ma ucideti pe mine, OMUL care v-am spus adevarul pe care l-am auzit de la Dumnezeu." (Ioan 8 : 40). Aici Iisus spune raspicat ca este un om care a primit revelatia de la Dumnezeu. Spunea exact ce era. Timp de 34 de ani, atât! pai asa ma gandesc si eu dar mi s-a parut mie sau tu chiar atribuiai calitati divine lui Isus(r.a) ? _____________________ | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:02 | |
| - Karima a scris:
- Citat :
Care este ratiunea/legatura intre Craciun si Acela?(banuiesc ca Acela este Isus(pbuh)?) Ratiunea lumii, nu a mea. Da, lumea tine crăciunul ca fiind Ziua nasterii lui Isus. Repet: eu nu dau importantă pe zile, de orice natură ar fi ele. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:04 | |
| - Karima a scris:
- Emil Condor a scris:
- Karima a scris:
-
- Citat :
Blamandu-i pe evreii care doreau sa-l omoare, Iisus le-a spus : "Dar voi acum cautati sa ma ucideti pe mine, OMUL care v-am spus adevarul pe care l-am auzit de la Dumnezeu." (Ioan 8 : 40). Aici Iisus spune raspicat ca este un om care a primit revelatia de la Dumnezeu. Spunea exact ce era. Timp de 34 de ani, atât! pai asa ma gandesc si eu dar mi s-a parut mie sau tu chiar atribuiai calitati divine lui Isus(r.a) ? Nu eu! Mai departe, după moartea Lui vedem cine era El, de fapt. Atunci când a plecat in conditia ce mereu a avut-o, adică în Spirit. Bineînteles că partea aceea din Biblie nu e acceptată de unii religiosi... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:05 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, Karima, niciun păcat nu poate fi iertat decât în Numele Isus.
De aceea Numele este important, si nu numai... Isus(r.a0 a spus, "Dar a sedea de-a dreapta mea sau de-a stanga NU este al meu a da." (Marcu 10 : 40) Acest verset arata ca Iisus NU este cel care are puterea de a trimite oamenii fie in Rai, fie in Iad. _____________________ | |
| | | Karima MODERATOR
| | | | Karima MODERATOR
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:10 | |
| - Karima a scris:
- Emil Condor a scris:
De aceea Numele este important, si nu numai... Isus(r.a0 a spus, "Dar a sedea de-a dreapta mea sau de-a stanga NU este al meu a da." (Marcu 10 : 40) Acest verset arata ca Iisus NU este cel care are puterea de a trimite oamenii fie in Rai, fie in Iad. Ai uitat repede: El vorbea din postura Omului. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:12 | |
| - Emil Condor a scris:
Da, lumea tine crăciunul ca fiind Ziua nasterii lui Isus. Este -mai mult- vorba despre Spiritul Craciunului, celebrindu-se - prin post, prin mai multa iubire si intelegere- ziua nasterii lui Isus. Exact la fel este legatura dintre Mahomed si Ramadan, cind se celebrează perioada in care profetul Mahomed a primit revelatia coranica. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Ultima editare efectuata de catre Cristina in Lun 27 Dec 2010, 21:13, editata de 2 ori | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:12 | |
| - Emil Condor a scris:
- Karima a scris:
- Citat :
Care este ratiunea/legatura intre Craciun si Acela?(banuiesc ca Acela este Isus(pbuh)?) Ratiunea lumii, nu a mea. Da, lumea tine crăciunul ca fiind Ziua nasterii lui Isus. Repet: eu nu dau importantă pe zile, de orice natură ar fi ele. da,asa da,ratiunea unor oamenii nu a lumii.nu toti oamenii tin craciunul ca fiind Ziua nasterii lui Isus(r.a) Multi nu tin-ca si tine iar multi stiu clar si dovedit ca ziua nasterii lui nu putea fi sub nici o forma iarna Deci pana aici este parerea unora ca ca isi gaseste aici Craciunul ratiunea(printre care si tu) _____________________
Ultima editare efectuata de catre Karima in Lun 27 Dec 2010, 21:15, editata de 1 ori | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:14 | |
| - Emil Condor a scris:
- Karima a scris:
- Emil Condor a scris:
De aceea Numele este important, si nu numai... Isus(r.a0 a spus, "Dar a sedea de-a dreapta mea sau de-a stanga NU este al meu a da." (Marcu 10 : 40) Acest verset arata ca Iisus NU este cel care are puterea de a trimite oamenii fie in Rai, fie in Iad. Ai uitat repede: El vorbea din postura Omului. Nu nu am uitat ci tu nu mi-ai raspuns niciodata:era om sau era profet sau era divin sau era Dumnezeu? Avea ore cand era Dumnezeu si ore cand era om? _____________________ | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:15 | |
| Da, stiu despre ce vorbesti: El S-a născut când ciobanii erau afară cu oile, iar aceea nu era iarna. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, stiu despre ce vorbesti: El S-a născut când ciobanii erau afară cu oile, iar aceea nu era iarna.
si nu numai:sarbatorirea nasterii lui Isus(ra)nu a avut loc iarna ci in plina vara(intre lunile iulie -august)conform Qoranului unde ne explica clar ca atunci cind Maria(ra)trebuia sa nasca ,Allah a invatat-o sa se hraneasca cu curmalele coapte care niciodata nu se coc sau apar iarna la fel sustine si Biblia ,ca Maria s-a hranit din curmalul de pe drum...iata cum si cartea sfinta a crestinilor si a musulmanilor scot in evidenta nasterea lui Isus(ra)ca fiind vara si nu iarna _____________________
Ultima editare efectuata de catre Karima in Lun 27 Dec 2010, 21:19, editata de 1 ori | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- El S-a născut când ciobanii erau afară cu oile, iar aceea nu era iarna.
Poti dezvolta, te rog? Cind anume s-a nascut, stie cineva cu exactitate? Si daca da, conform caror documente istorice atestate? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:20 | |
| - Karima a scris:
- Emil Condor a scris:
- Karima a scris:
- Emil Condor a scris:
De aceea Numele este important, si nu numai... Isus(r.a0 a spus, "Dar a sedea de-a dreapta mea sau de-a stanga NU este al meu a da." (Marcu 10 : 40) Acest verset arata ca Iisus NU este cel care are puterea de a trimite oamenii fie in Rai, fie in Iad. Ai uitat repede: El vorbea din postura Omului. Nu nu am uitat ci tu nu mi-ai raspuns niciodata:era om sau era profet sau era divin sau era Dumnezeu? Avea ore cand era Dumnezeu si ore cand era om? El era (si este) TOTUL. Si în toti... A doua parte a mesajului este batjocură si nu răspund. Totusi... am s-o fac. Am spus de câteva ori, deja, 34 de ani a fost în trup de om, asta nu înseamnă că a lăsat în ceruri un loc vacant. Cine întreabă asa ceva, nu stie puterea lui Dumnezeu: El este pretutindeni în acelasi timp, manifestările Lui pot (si sunt) variate si fără limitele noastre, limite care de fapt ne fac să nu întelegem dumnezeirea Lui, măretia Lui, atotputernicia Lui. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:22 | |
| Biserica Sfintului mormint, imagini extraordinare! Le puteti viziona rotind imaginea la 360 de grade si miscind cursorul inspre cupola sa vedeti si picturile amplasate mai sus, candelele si arhitectura. http://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:27 | |
| - Cristina a scris:
- Emil Condor a scris:
- El S-a născut când ciobanii erau afară cu oile, iar aceea nu era iarna.
Poti dezvolta, te rog? Cind anume s-a nascut, stie cineva cu exactitate? Si daca da, conform caror documente istorice atestate? Sunt si date biblice care arată aproximativ ziua nasterii Lui. Nu le am acum la îndemână, sunt ceva date relatate vietii lui Ioan Botezătorul si în functie de vârsta lui Ioan cu datele prezentate, realizăm că S-a născut undeva spre sfârsitul primăverii sau începutul verii. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 27 Dec 2010, 21:35 | |
| - Emil Condor a scris:
El era (si este) TOTUL. Si în toti... Dumnezeu/Allah este Totul nu Isus(r.a) aici faci tu mereu confuzie Isus(ra)a fost doar un profet/trimis el singur spune: Iisus s-a numit pe sine insusi "fiu al omului" de multe ori (ex. : Matei 17 : 22 si 18 : 11). El insusi nu si-a spus niciodata Dumnezeu sau "fiu al lui Dumnezeu", ci "fiu al omului". Iisus a spus, "Si tata al vostru sa nu numiti pe pamant, ca Tatal vostru UNUL este, Cel din ceruri." (Matei 23 : 9) Iisus(ra) subliniaza aici ca Dumnezeu este unul si ca El este in ceruri. - Citat :
- A doua parte a mesajului este batjocură si nu răspund. Totusi... am s-o fac.
Am spus de câteva ori, deja, 34 de ani a fost în trup de om, asta nu înseamnă că a lăsat în ceruri un loc vacant. Cine întreabă asa ceva, nu stie puterea lui Dumnezeu: El este pretutindeni în acelasi timp, manifestările Lui pot (si sunt) variate si fără limitele noastre, limite care de fapt ne fac să nu întelegem dumnezeirea Lui, măretia Lui, atotputernicia Lui. Imi pare rau nu scriu sub forma de batjocura,dar daca tu asa crezi gresesti te-am intrebat cand anume si daca era cu program pentru ca el insusi nu a spus asa ceva despre el ci a spus de multe ori ca multe nu le stie: Iisus a spus ca nicio fiinta umana sau un inger si nici chiar el insusi nu stiu cand va fi Ziua Judecatii. sau: Iisus a spus, "Iar daca eu cu degetul lui Dumnezeu scot pe demoni..." (Luca 11 : 20). In aceasta situatia Iisus recunoaste ca minunile sale se produc prin vointa si suportul lui Dumnezeu. - Citat :
- El(Dumnezeu) este pretutindeni în acelasi timp, manifestările Lui pot (si sunt) variate si fără limitele noastre
sunt de acord cu tine - Citat :
- limite care de fapt ne fac să nu întelegem dumnezeirea Lui(a luio dumnezeu), măretia Lui, atotputernicia Lui.
nu cred ca oamenii nu pot intelege asta(exclus cei care nu cred in El-Dumnezeu-Allah),de aceea ne-a si trimis Profeti ca sa-l intelegem,de aceea avem si scrieri sfinte,Carti,daca nimeni nu l-ar intelege notiunea de dumnezeu nu ar mai fi existat si traiam si acum in politeism _____________________ | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS | |
| |
| | | | ISUS HRISTOS | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |