| ISUS HRISTOS | |
|
+28CRUCIAT VOTAN Iisus delta dolion Diaporevomenos Cristina ostrovna Anahoret zaraza26 cactus murfatlar ACCENT Ciprian grabillion abbilbal Roxy TUDOR bulache MIRCEA tomi zuum sam22 enohabel Karima Restauratorul Emil Condor Administrator 32 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mier 31 Mar 2010, 17:07 | |
| - Emil Condor a scris:
- zuum a scris:
- In acea icoana nu trebuie sa urmaresti materialul, vopseaua ci doar sensul pe care il are....
N-are niciun sens... Fiecare om da cat poate. - Citat :
- Eu nici nu am remarcat toate cele menţionate de tine din video. Pe cuvânt!
Eu am remarcat doar cuvintele despre Jertfa lui Isus. Atât! Eu am VAZUT si auzit...mana ta nu stie ce face cand copy/paste un VIDEO !!!! - Citat :
- Referitor la tradiţii ţi-am mai spus dar nu vrei să înţelegi: tradiţiile culturale româneşti le apreciez, dar cele religioase (din orice parte a lumii) le detest cu toată inima.
Procesul este acelasi. Le detesti pe alea dar adopti altele.....si nici macar nu-ti dai seama! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 01 Apr 2010, 00:35 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- zuum a scris:
- In acea icoana nu trebuie sa urmaresti materialul, vopseaua ci doar sensul pe care il are....
N-are niciun sens... Fiecare om da cat poate. Sau cât vrea. - Citat :
-
- Citat :
- Eu am remarcat doar cuvintele despre Jertfa lui Isus. Atât!
Eu am VAZUT si auzit... Eu am ales doar să aud. - Citat :
-
- Citat :
- Referitor la tradiţii ţi-am mai spus dar nu vrei să înţelegi: tradiţiile culturale româneşti le apreciez, dar cele religioase (din orice parte a lumii) le detest cu toată inima.
Procesul este acelasi. Le detesti pe alea dar adopti altele.....si nici macar nu-ti dai seama! Nu adopt nicun fel de tradiţii religioase. Aceea este pentru cei slabi. Şi încă un lucru: a admira frumosul din jur pe care Dumnezeu ni-l pune la dispoziţie nu înseamnă a construi icoane. Ştiu că nu o să încerci a înţelege... nici asta! Să fii iubit, Zuumule! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 01 Apr 2010, 07:33 | |
| Sa fii sanatos si tu Emile! Si mai pune cate un video cu floricele si porumbei eventual ...din ala doar cu sunet ! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 18:32 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 18:38 | |
| Şi tu ce crezi despre asta? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 19:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- Şi tu ce crezi despre asta?
Isus a avut chip asta nu poti contesta | |
|
| |
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 19:24 | |
| - zuum a scris:
- Iata cum arata Isus
http://abcnews.go.com/GMA/jesus-christ-face-appears-history-channel/story?id=10246233 O formulare ceva mai corectă ar fi: "Iată ce spun cei care au derulat respectivul proiect despre cum arăta Iisus". Doar că nu strică să iei în calcul faptul că sunt extrem de mici şanse ca urme ale substanţelor de pe faţa cadavrului (sânge care să fi şiroit din rănile de la ţepii coroanei improvizate sau grăsimi ale pielii) să rămână pe acel material textil... Cu sângele este destul de simplă faza: pe de o parte el a coagulat cu mult timp înainte să-l dea jos de pe cruce, iar pe de altă parte nu sunt sigur că prin zona aceea clima n-o fi fost cam uscată şi în urmă cu 2000 de ani. Aşa că sângele era prea uscat pentru a se putea impregna în materialul textil... În ceea ce priveşte grăsimile secretate de pielea feţei, una din posibilităţi ar fi ca praful ridicat de vânt să se fi lipit de grăsime şi astfel să fi fost posibil ca partea de giulgi care era la nivelul feţei să fi murdărit materialul. P.S. După părerea mea toată povestea cu reconstituirea feţei pe baza unor urme lăsate un cearşaf care ulterior a fost şi dus la mama draq in Torino este o făcătură de toată frumuseţea, care însă poate fi pe placul habotnicilor. | |
|
| |
delta
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 19:26 | |
| - zuum a scris:
- Isus a avut chip
Asta-i sigur! Avea şi cur, la fel de sigur. Mai degrabă i-ar fi putut reconstitui conformaţia fundului, dacă intra giulgiul şi printre bucii lui. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 19:37 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
Isus a avut chip asta nu poti contesta Şi se scormoneşte după un chip anume (nu contează al cui!!!) doar penttru a se da o şansă celor slabi de a se închina unui chip, unei icoane. Acolo urma să ajungem, nu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 19:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
Isus a avut chip asta nu poti contesta Şi se scormoneşte după un chip anume (nu contează al cui!!!) doar penttru a se da o şansă celor slabi de a se închina unui chip, unei icoane. Acolo urma să ajungem, nu? Păi, asta-i interzis creştinilor... sau nu? Că doar şi pe Michael Jackson l-au omorât (probabil masonii! ăăăăă... şi evreiii! ) din cauză că se închinau prea mulţi nasului său care cădea la scurt timp după operaţiile estetice... Sau trăieşte şi totul a fost o mascaradă ca şi referendumul pentru subminarea Parlamentului? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 19:47 | |
| Eh! Aşa-zişii creştini au legile lor făcute în aşa fel încât să le satisfacă... buzunarele. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 19:54 | |
| - Emil Condor a scris:
- Eh! Aşa-zişii creştini au legile lor făcute în aşa fel încât să le satisfacă... buzunarele.
Ăia se numesc: preoţi. P.S. Nu am primit chitanţă fiscală după banii plătiţi nici dacă era vorba de botez, nici dacă era vorba de înmormântare. Nici de la ortodocşi, nici de la catolici, nici de la luterani. Dacă încerc pe la musulmani, poate am mai mare şanse de a face rost de factură sau numai dacă achit şi preţul unei centuri cu dinamite legate la un ceas? Până la urma mai bine mă duc direct la un rabin... | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 20:33 | |
| - Emil Condor a scris:
- zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
Isus a avut chip asta nu poti contesta Şi se scormoneşte după un chip anume (nu contează al cui!!!) doar penttru a se da o şansă celor slabi de a se închina unui chip, unei icoane. Acolo urma să ajungem, nu? NU | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 20:36 | |
| Mulţumesc! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 20:37 | |
| - delta a scris:
- P.S. Nu am primit chitanţă fiscală după banii plătiţi nici dacă era vorba de botez, nici dacă era vorba de înmormântare.
Măi, mie mi-au dat! Şi vorbesc de Plopeni, orăşelul ăla pierdut în pădure... P-ăia de la parastas, pentru pomelnic, îi bagă în buzunar; dar pentru celelate prestaţii am primit chitanţă. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
delta
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 20:43 | |
| - Anahoret a scris:
- delta a scris:
- P.S. Nu am primit chitanţă fiscală după banii plătiţi nici dacă era vorba de botez, nici dacă era vorba de înmormântare.
Măi, mie mi-au dat! Şi vorbesc de Plopeni, orăşelul ăla pierdut în pădure... Păi, dacă-i mic, aşa rar moare câte unul că popa nu îndrăzneşte să uite să dea chitanţă de frica să nu plece în altă localitate şi cei puţini care au mai rămas... că atunci pe cine naiba să mai îngroape? | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 02 Apr 2010, 20:48 | |
| Păi tot sfârtecaria aia-i, ori îi mic, ori îi mare. Dacă-i mic, îi un popă, dacă-i mare, sunt mai mulţi popi şi se îngrijesc unul de altul. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 03 Apr 2010, 17:45 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 03 Apr 2010, 19:49 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ca sa fii rege.pps
Emile...propaganda protestanta, asta e ! Mie imi place poza aia cu Isus de la sfarsit din coltul dreapta sus. Cine interpreteaza ? De ce sa fiu rege ? Mie mi-e greu sa fiu un prapadit de muritor care munceste pentru altii... Ideea asta de "rege" ..."sa fii rege" apare des la protestanti mai ales la penticostali . Insufla un fel de curaj enoriasilor, ii face sa se simta si ei ceva pe lumea asta....regi ! De ce nu incep prin a invata cum sa fie oameni!? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 03 Apr 2010, 19:55 | |
| Nu mă interesează cine a făcut PPS-ul acela (pot fi și atei!). Important este că e reușit. La tine știu că dacă nu e ortodox, nu e bun! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 03 Apr 2010, 21:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu mă interesează cine a făcut PPS-ul acela (pot fi și atei!).
Important este că e reușit.La tine știu că dacă nu e ortodox, nu e bun! Stii gresit ! N-am spus ca nu e bun, dimpotriva , e o propaganda care "atrage" mai ceva decat ortodoxismul...are poze colorate, face valuri, Isus e tanar si frumos , porumbei, floricele , cuvinte mari...cum sa nu atraga ! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Dum 04 Apr 2010, 02:50 | |
| Zuum, uitându-te după iconițe, pierzi ce este cel mai important: mesajul transmis. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Dum 04 Apr 2010, 03:09 | |
| - Emil Condor a scris:
- Zuum, uitându-te după iconițe, pierzi ce este cel mai important: mesajul transmis.
Emil....Cuvantul n-are nevoie de valuri ! Nu? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Dum 04 Apr 2010, 03:23 | |
| Cuvântul are nevoie de... susținere, iar ceea ce Dumnezeu a lăsat pentru noi, în jurul nostru, vin să facă exact aceea: să susțină măreția Lui. Ce zici? Este Amin? Hai să pun și o iconiță, poate te va încânta un pic... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS | |
| |
|
| |