LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
taieri mediu padure muzica_traditionala curiozitati reclame google sibiu brasov politica problema internet drumetie comment-143 romana 1918 1 23 Popasul istorie nicuvar Limba CPSF humanitas Fantasy efremovivanantonovici
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ISUS HRISTOS - Pagina 28 I_vote_lcapISUS HRISTOS - Pagina 28 I_voting_barISUS HRISTOS - Pagina 28 I_vote_rcap 
Emil Condor
ISUS HRISTOS - Pagina 28 I_vote_lcapISUS HRISTOS - Pagina 28 I_voting_barISUS HRISTOS - Pagina 28 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ISUS HRISTOS

In jos 
+28
CRUCIAT
VOTAN
Iisus
delta
dolion
Diaporevomenos
Cristina
ostrovna
Anahoret
zaraza26
cactus
murfatlar
ACCENT
Ciprian
grabillion
abbilbal
Roxy
TUDOR
bulache
MIRCEA
tomi
zuum
sam22
enohabel
Karima
Restauratorul
Emil Condor
Administrator
32 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

ISUS HRISTOS - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 14:12

Emil Condor a scris:
Karima a scris:
Citat :
Însă amândouă cărţile au fost transmise mult timp pe cale orală iar, ulterior, sub formă scrisă şi tipărită.

As vrea sa stiu si eu un singur lant de transmitatori care inca mai transmit verbal ceea ce Isus(r.a) a transmis
"Lantul" acela nu-l poti vedea în tările arabe pentru că acolo, crestinii sunt ucisi.
Dacă vrei să-i întâlnesti, eventual prin alte părti ale lumii.
Da, sunt încă destui ce transmit oral acele învătături dumnezeiesti - eu cunosc asa ceva.

Serios sunt ucisi?Eu zic sa dai un search pe google si sa vezi de cand sunt crestinii in tara araba Egypt de exemplu sau maronitii crestini din tara araba Liban de exemplu

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 14:13

zuum a scris:
Karima a scris:
Citat :
Însă amândouă cărţile au fost transmise mult timp pe cale orală iar, ulterior, sub formă scrisă şi tipărită.
As vrea sa stiu si eu un singur lant de transmitatori care inca mai transmit verbal ceea ce Isus(r.a) a transmis
Spune-mi unde sa caut sa studiez si eu daca asta mi-a scapt
Un preot ortodox

Care-i ala care urmaza un lant de transmitatori de pe vremea lui Isus(r.a),lumineaza-ma si pe mine

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 14:15

Emil Condor a scris:
Karima a scris:

Da,la noi Qoranul inca se mai transmite si pe cale orala si asta a ramas de pe vremea Profetului(saws)
Desigur nu toti avem aceasta capacitate de a memora dar sunt destui,cu miile
Si... oralul acela de unde e învătat si apoui transmis?
Să memoreze ce si de unde?
Nu tot din cărti scrise de oameni?! scratch

Nu nu din carti,daca am zis ca este oral adica din gura in gura,unii spune altii memoreaza si apoi spun la altii care memoreaza,asta este un lant de transmitatori
Acestia sunt cei care au memorat Quranul auzit de la Profetul Islamului(saws)

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 14:20

zuum a scris:

In privinta Coranului.....i-a fost dictat lui Mohamed desi acesta era analfabet. Minunea a fost ca dintr-o data a stiut scrie.

Profetul Mohammed(saws) NU A SCRIS NICIODATA NIMIC
Oare este atat de greu sa intelegi asta?
A transmis Quranul pe cale orala A avut companioni care au transmis pe aceeasi cale Quranul pana in zilele noastre .Astia sunt lantul de transmitatori
In paralel cu transmiterea orala Quranul a fost si scris si exista in aceeasi forma si astazi

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 14:24

Cristina a scris:

Este o traducere mot-a-mot care insa provoaca mari confuzii, ca atare se poate traduce tot Eu (cu E mare, tocmai ca semn de politete pentru Allah/Dumnezeu/Principiu Universal sau alte nume date Unicului) smile .

Nu nu este asa.Si nu provoaca nici o confuzie.
Unele expresii nu se pot traduce si exista echivalente pentru ele

Citat :
Aici am mari indoieli, fie ca tu accepti asta sau nu smile .

Desigur,este alegerea ta

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 17:06

Karima a scris:
Emil Condor a scris:
"Lantul" acela nu-l poti vedea în tările arabe pentru că acolo, crestinii sunt ucisi.

Serios sunt ucisi?Eu zic sa dai un search pe google si sa vezi de cand sunt crestinii in tara araba Egypt de exemplu sau maronitii crestini din tara araba Liban de exemplu
Nici nu trebuie un search, stiu toate astea chiar din momentele când au avut loc.
Sunt întâmplări concrete pe care lumea le cunoaste si nu pot fi negate.
Că nu au avut loc în Egipt, asta e altceva, dar au fost pe teritorii arabe: Iran, Irak, Afganistan si altele...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 17:09

Cristina a scris:
Karima a scris:
Eu am mai spus aici pe forum ca ,,noi,,este pronume de politete pentru Allah.
Inteleg acum smile ...
Karima a scris:
Asa suna traducerea in romaneste,in araba are alt sound ca sa zic asa
Este o traducere mot-a-mot care insa provoaca mari confuzii, ca atare se poate traduce tot Eu (cu E mare, tocmai ca semn de politete pentru Allah/Dumnezeu/Principiu Universal sau alte nume date Unicului) smile
Este asemănător ca la evrei unde pluralul Elohim este o formă de politete.
De fapt si în româneste se spune ca formă de respect, "dumneavoastră" sau "voastră" la o singură persoană, nu-i asa?

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 17:27

Emil Condor a scris:
Karima a scris:
Emil Condor a scris:

Nici nu trebuie un search, stiu toate astea chiar din momentele când au avut loc.
Că nu au avut loc în Egipt, asta e altceva, dar au fost pe teritorii arabe: Iran, Irak, Afganistan si altele...

Pai da-mi si mie documentatie despre omorarea crestinilor din Iran de exemplu si spune-mi tot cu documentatie ce lant de transmitatori a fost omorat ,nu de alta dar sa fiu si eu mai informata

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 17:28

Karima a scris:

A transmis Quranul pe cale orala A avut companioni care au transmis pe aceeasi cale Quranul pana in zilele noastre . Astia sunt lantul de transmitatori
In paralel cu transmiterea orala Quranul a fost si scris si exista in aceeasi forma si astazi
La una din cărtile mele am un Motto care sună asa: Ce e spus trece (se uită), ce e scris rămâne.
Ce vreau să zic prin asta? Că sunt adeptul scrierilor, ele prezintă o mai mare garantie a redării cu acuratete a evenimentelor. Asa simt eu... mwah!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 17:29

Karima a scris:
Emil Condor a scris:
Karima a scris:
Emil Condor a scris:

Pai da-mi si mie documentatie despre omorarea crestinilor din Iran de exemplu si spune-mi tot cu documentatie ce lant de transmitatori a fost omorat ,nu de alta dar sa fiu si eu mai informata
Nu "lanturi" întregi, doar verigi ale lor! Acele lanturi sunt întinse peste tot...
N-am timp acum să caut dar sunt realităti ce pot fi găsite de cei interesati, iar multi deja stiu aceste evenimente ca având loc în trecut.

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 27 Feb 2010, 17:30, editata de 1 ori
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 17:29

Astept documentatia

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 17:48

Karima a scris:
zuum a scris:
Karima a scris:
Citat :
Spune-mi unde sa caut sa studiez si eu daca asta mi-a scapt
Un preot ortodox

Care-i ala care urmaza un lant de transmitatori de pe vremea lui Isus(r.a),lumineaza-ma si pe mine

Parintele Galeriu old , Dumnezeu sa-l odihneasca ! Care urmeaza un lant de transmitatori de exceptie, precum Parintele Calinic de la Cernica, de exemplu.

Preoti cu har (transmitatori de pe vremea lui Mahomed, Isus sau Buddha, dar nu numai!) au existat si vor exista intotdeauna, indiferent de religii si dogme, indiferent de interese politice si oprelisti, indiferent de cititori in stele sau in carti.

In plus verba volant, scripta manent: calea exclusiv orala este mult mai "riscanta" dpdv al probabilitatii denaturarii mesajelor originale. O imbinare a celor doua cai -orala si scrisa- e de preferat.
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 17:58

Cristina a scris:

Karima a scris:
Am mai spus si repet,avem lant de transmitatori verbali ai Quranului de pe vremea Profetului
Ca de exemplu?!
Nici macar un exemplu de nume de transmitator verbal? Macar unul din vremea noastra, pe care sa-l fi cunoscut tu, personal smile ...Care sa-ti fi transmis ceva smile ...Sau (poate) esti chiar tu un asemenea transmitator oral smile ?!

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha

Ultima editare efectuata de catre Cristina in Sam 27 Feb 2010, 18:03, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 18:02

Karima a scris:
Pai da-mi si mie documentatie despre omorarea crestinilor...
Aici e ultimul exemplu:
Crestin ucis de prietenii sai musulmani in Pakistan

Patras Masih a fost impuscat mortal de catre trei dintre prietenii sai musulmani in 3 decembrie in satul Karol, provincia Punjab, Pakistan, dupa ce a refuzat sa renunte la credinta sa crestina. In 1 decembrie, patru dintre prietenii din copilarie musulmani ai lui Patras-Sohail Muhammad, Imran Muhammad, Amir Muhammad si Anees Muhammad-i-au cerut lui Patras sa le cumpere alcool, musulmanilor fiindu-le interzis sa-l cumpere sau sa-l consume in Pakistan.

Bautura alcoolica preparata local poate fi cumparata in tara, dar uneori este toxica in mod fatal; se pare ca 14 persoane din provincie au decedat in urma consumului de alcool toxic, numai in decembrie. Printre victime s-a numarat si unul dintre cei patru prieteni ai lui Patras, Anees, care a decedat in 3 decembrie. In urma mortii sale, Sohail, Imran si Amir l-au vizitat pe Patras la locuinta sa si l-au acuzat de uciderea lui Anees, oferindu-i o bautura toxica. Cei trei i-au spus ca-i vor cruta viata numai daca se va converti la islam. Cand Patras a refuzat acest lucru, a fost impuscat de mai multe ori la nivelul pieptului.

Potrivit spuselor tatalui lui Patras, Gulzar, prietenii sai musulmani incercasera sa puna presiune asupra lui pentru a se converti de cateva ori, insa Patras a refuzat de fiece data. Gulzar a declarat: ,,Fiul meu a refuzat cu curaj sa renunte la crestinism si s-a agatat de Cristos. A imbratisat martiriul cu curaj.” Politia locala a inregistrat un caz de ucidere impotriva celor trei, insa, dupa ultimele stiri, se afla inca liberi. (Sursa: Compass Direct)

Si politia musulmană este cu acei criminali, după cum se vede.

Exemple din astea sunt multe... se pot găsi usor! Cum ai spus tu: pe Google. mwah!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 18:05

Alt exemplu iar acesta e chiar din Egipt:
Creştini ai Bisericii copte ucişi în Egipt: de Crăciun (Le Figaro)
Crăciun tragic pentru creştinii copţi egipteni, care au celebrat joi 7 ianuarie sărbătoarea Naşterii lui Cristos.
Şase creştini egipteni de rit copt şi un agent de poliţie, musulman, au rămas ucişi şi circa zece persoane rănite în noaptea de miercuri spre joi într-un atac armat împotriva credincioşilor adunaţi în biserică pentru sărbătoare, într-un sat din Egiptul de Sus.
Atacul s-a petrecut în apropierea bisericii Sfântul Ioan la Nagaa Hamadi, în provincia Quena, 64 km de Luxor, când în jurul miezului nopţii un comando înarmat a deschis focul asupra credincioşilor reuniţi pentru Sfânta Liturghie de Crăciun. Între răniţi se află şi doi musulmani în trecere pe lângă edificiul sacru. Se presupune că violenţa a fost declanşată de răpirea şi presupusul viol al unei tinere musulmane de 12 ani, fapt de care comunitatea musulmană îl acuză pe un creştin. Episcopul Kirollos, care plecase de la biserică doar câteva minute mai înainte de tragerea împuşcăturilor, a declarat că a primit ameninţări în săptămânile trecute din partea unor grupuri musulmane, plângându-se că forţele de securitate nu le-au luat în serios. Între timp, joi dimineaţă circa 2000 de creştini – potrivit canalului de televiziune Al Jazira – au manifestat, în faţa centrului de poliţie din sat, aruncând pietre împotriva agenţilor, care au răspuns cu gaze lacrimogene şi jeturi de apă pentru a dispersa mulţimea.
Radio Vaticana

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 18:32

Ceea ce-mi dai tu drept documentatie este praf in ochi
Am si eu exemple de acest gen cu miile

Se presupune că violenţa a fost declanşată de răpirea şi presupusul viol al unei tinere musulmane de 12 ani, fapt de care comunitatea musulmană îl acuză pe un creştin. Episcopul Kirollos, care plecase de la biserică doar câteva minute mai înainte de tragerea împuşcăturilor, a declarat că a primit ameninţări în săptămânile trecute din partea unor grupuri musulmane, plângându-se că forţele de securitate nu le-au luat în serios.(ce era de facut daca nimeni nu le-a facut dreptate ,si-au facut-=o singuri-este de condamnat din punct de vedere coranic dar ce vina are Coranul aici?) Între timp, joi dimineaţă circa 2000 de creştini – potrivit canalului de televiziune Al Jazira – au manifestat, în faţa centrului de poliţie din sat, aruncând pietre împotriva agenţilor, care au răspuns cu gaze lacrimogene şi jeturi de apă pentru a dispersa mulţimea.

Se vede de unde a pornit aceasta ,,lupta,,nu pentru ca unii sunt crestini si altii musulmani ci pentru ca un baiat a aviolat o fata iar aici cine pateaza onoarea aceasta nu se spala altfel

Luni, 18 Ianuarie 2010
“Cel putin 26 de nigerieni au murit in urma ciocnirilor dintre crestinii si musulmanii, in orasul Jos. Alti 300 sunt raniti, iar fortele de ordine nu mai lasa pe nimeni sa circule pe strazi pe timpul noptii.
Nu exista un bilant oficial, insa un imam le-a spus jurnalistilor ca la moscheea au mai fost aduse 16 trupuri in afara de cele zece anuntate initial, transmite AFP.
Imamul de la moscheea din centrul orasului a afirmat ca 11 victime au fost deja inmormantate. Despre cei 300 de raniti, el a spus ca majoritatea au fost impuscati. Alti 3000 de nigerieni se adapostesc in moschei, biserici si baraci ale politiei dupa ce au fost nevoiti sa isi paraseasca locuintele.”
“150 de persoane au murit in Nigeria”
Marti, 19 Ianuarie 2010
“proximativ 150 de persoane si-au pierdut viata in urma ciocnirilor, de acum doua zile, dintre musulmani si crestini din Nigeria de acum doua zile, iar acestea au fost aduse la moschee pentru a fi ingropate, a anuntat marti un oficial nigerian.
"Duminica seara am ingropat 19 cadavre si luni, 52. Acum mai sunt inca 78 de cadavre la moschee, care urmeaza sa fie ingropate", a declarat marti Muhammad Tanko Shittu pentru Reuters.”

Nigeria este zguduita de violentele dintre crestini si musulmani, incepute de niste proteste musulmane impotriva desenelor cu Mahomed in weekend, care au fost insotite si de uciderea a circa 17 crestini. Drept urmare, in ultimele zile bande de "crestini" nigerieni ii ucid pe musulmani, le dau foc la case si la moschei si le incinereaza trupurile.
Cele mai mari violente s-au inregistrat in Onitsha, unde s-au raportat 80 de morti. Un cartier de musulmani de circa 100 de case a fost ras de pe fata pamantului, toate casele fiind arse si daramate. De asemenea, moscheea a fost daramata. Mai multe gramezi de cauciucuri cu trupuri umane deasupra ardeau joi in oras.”

Tu ai cautat pe internet site-uri musulmane care condamna terorismul? Ai cautat stiri cu informatii despre operatiuni antiteroriste in tari musulmane?
Cauta pe net “Muslims Against Terrorism”, “Muslims Condemn Terrorist Attacks”,”Islam agains terrorism”, “Muslim clerics in Assam issue fatwa against terrorism” si convinge-te.
Demonstratii impotriva terorismului:
“Mii de marocani au manifestat impotriva terorismului la Casablanca” www.aawsat.com
“Mii de algerieni au demonstrate impotriva terorismului” www.aawsat.com
“Irakienii condamna terorismul si lupta pentru unitate nationala”
arabic.peopledaily.com.cn
“Muslims protest against terrorism” indiatoday.intoday.in
“Müslümanlar terörü kınadı” www.yirmidort.tv
Daca mai vrei, iti mai dau si alte titluri

Dar....toate acestea nu au legatura cu Quranul; deci chiar nu vad undse este documentatia

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 18:34

Karima a scris:
Se presupune că violenţa a fost declanşată de răpirea şi presupusul viol al unei tinere musulmane de 12 ani, fapt de care comunitatea musulmană îl acuză pe un creştin.
Nortmal, orice se îăntâmplă, se presupune că... vinovat este cel crestin, nu altul!!!

Mdeh! Discutiile astea nu duc niciunde. mai bine le lăsăm baltă, pentru că sunt adevăruri ce dor.

Eu ti-am dat exemple de "verigi" ale acelor "lanturi" care au fost eliminate din lumea arabă ce, se spune că împlineste învătăturile Coranului. Atât!

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 18:46

Emile degeaba o intorci tu ca nu tine
Batai si omoruri de acest gen sunt peste tot in lume nu sunt pentru ca aia erau crestini ti-am mai spus,este pentru ca onoarea are mare valoare aici in Egypt si violul este condamnat cu moartea chiar daca nu de lege este condamnat de familia fetei,violatorul nu va scapa in veci
Am spus si repet,este condamnabil din punct de vedere coranic
Eu nu asta ti-am cerut
Da-mi documentatie ca a disparut lant de transmitatori de pe vremea Profetului Isus(r.a0 din cauza musulmanilor
Cum inca mai exista documentul de pe vremea Profetul;i Mohammed(saws)care protejeaza Saint Ecaterina din Sinai,biserica crestina,si toti l-au respectat de-a lungul anilor indiferent de cate razboaie au fost la fel exista si crestinii care au trait si traiesc in ziua de azi pe teritorii arabe
Nu am vazut un crestin ca multumeste pentru ca inca mai exista Saint Ecaterina din mila Profetului Islamului

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 18:51

Si totusi multi dintre cei cu Biblia în posesia lor au fost ucisi din cauza aceea în tările islamice, că accepti ori nu, adevărul rămâne.

Ai cerut ambele lucruri - ti-am dat unul iar celălalt... când voi avea timp să mai citesc ceva prin Coran.
Sincer să fiu: nu prea sunt interesat în învătăturile străine de Hristos Isus, care mă satisfac din plin si din cauza aceea, e destul de greu de găsit timpul necesar.

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 19:21

Am cerut asta:

Citat :
Pai da-mi si mie documentatie despre omorarea crestinilor din Iran de exemplu si spune-mi tot cu documentatie ce lant de transmitatori a fost omorat

si tu imi dai taieturi din ziare(sau ma rog,articole de pe net)
nu mi-ai dat nimic pana acum

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 19:23

Sunt o multime de exemple acolo!
Că nu vrei tu să le accepti, e altceva si nimeni nu te poate forta. mwah!

Si noi trăim pe planeta asta: stim cum e! smile

Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 19:25

Pai da-mi si mie documentatie despre omorarea crestinilor din Iran de exemplu si spune-mi tot cu documentatie ce lant de transmitatori a fost omorat

MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 19:28

Citat :
Si totusi multi dintre cei cu Biblia în posesia lor au fost ucisi din cauza aceea în tările islamice

care cauza aceea?erau acei transmitatori violatori?

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 19:32

Karima, înteleg să sustii ce este de sustinut, adică drept, nu si crimele! Indiferent de cine sunt comise...

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 EmptySam 27 Feb 2010, 19:40

Karima a scris:
violul este condamnat cu moartea chiar daca nu de lege este condamnat de familia fetei,violatorul nu va scapa in veci
Am spus si repet,este condamnabil din punct de vedere coranic
Violatorul trebuie pedepsit , dar nu ucis. Profetul Mohamed nu putea sa ne invete sa ne ucidem intre noi, omul nu este in masura sa judece pe altul luindu-i viata pe care NU el, ca om, i-a oferit-o.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 28 Empty

Sus In jos

ISUS HRISTOS
Sus 
Pagina 28 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Isus sau Papa?
» ISUS - Om sau Dumnezeu?
» Isus in crestinism si islam

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: RELIGII si CULTE :: CRESTINISM (teme generale)-
Mergi direct la: