| ISUS HRISTOS | |
|
+28CRUCIAT VOTAN Iisus delta dolion Diaporevomenos Cristina ostrovna Anahoret zaraza26 cactus murfatlar ACCENT Ciprian grabillion abbilbal Roxy TUDOR bulache MIRCEA tomi zuum sam22 enohabel Karima Restauratorul Emil Condor Administrator 32 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mier 24 Feb 2010, 23:38 | |
| Nu pentru mine nu e nou iti repet asta de cand te-am cunoscut Doar tu te mai razgandesti din cand in cand si spui ca Dumnezeu e 3 in 1 ca la sampon in schimb uiti sa-mi raspunzi daca si Isus(r.a) stia asta _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mier 24 Feb 2010, 23:41 | |
| Nu mă răzgândesc!!! De ce faci afirmatia asta falsă?
Ai zis "trei în unul"? Eu nu am spus asta niciodată!!! De unde ai luat-o? Asa ai înteles tu din cele scrise de mine?! Atunci ai înteles gresit... Eu am afirmat că Dumnezeu S-a manifestat în "n" forme diferite, nu doar ca treime, dar este Unul, nu mai multe persoane. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mier 24 Feb 2010, 23:46 | |
| Da scuze,am recitit tu sustii 2 in 1 si mai rau,spui ca Dumnezeu a fost intr-un trup timp in care manca,bea isi facea nevoile....curata blasfemie nu crezi? _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mier 24 Feb 2010, 23:49 | |
| Gresit din nou! Nici doi în unul...
Nu e nicio blasfemie decât prin prisma învătăturilor islamice.
Se pare că tu nu-L întelegi pe Dumnezeu - El este ptretutindeni mereu: umple toate lucrurile deci era si în Isus împăcând lumea cu Sine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mier 24 Feb 2010, 23:57 | |
| Era in Isus(r.a)la fel cum era si in apostolii lui? la fel cum era si in Moise sau ceilalti Profeti este el si in oamenii din ziua de azi? _____________________ | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:01 | |
| - Karima a scris:
- este el si in oamenii din ziua de azi?
Din câte am înţeles, Taina Împărtăşaniei tocmai problema asta o rezolvă... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:02 | |
| Pretutindeni dar nu cu aceeasi măsură. Spiritul Său actionează diferit în functie de situatie.
Chiar dacă Spiritul dumnezeiesc a fost în Isus ca în toti oamenii, niciunul dintre cei amintiti de tine nu au fost, nici nu sunt Domni! Isus este Singurul Domn, atât al Cerului cât si al pământului. Isus a venit între noi prin Întruparea Spirutului, a Cuvântului etern care este Dumnezeu. Deci pricepi până aici că sustin prin sprijinul Cuvântului că Isus nu a fost zămislit de oameni ci de Duhul cel Atotputernic - asta e diferenta fată de ceilalti. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:04 | |
| Dumnezeu este domnul cerului si al pamantului nu Isus(r.a) _____________________ | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:08 | |
| Şi, în cazul acesta, ce-L împiedică pe Dumnezeu să se maifeste în orice formă o doreşte? Şi, iarăşi, ţinând seama că Dumnezeu este atotputernic, de ce n-ar putea fi ubicuu? Doar nu se supune legilor cunoscute de noi. Măcar şi pentru faptul că El este creatorul legilor.
Asta este întrebare mai mult filosofică. Nu am nevoie de argumentări... dar un răspuns mi-ar fi de folos. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:08 | |
| Acelasi lucru, afirmat cu alte cuvinte! Biblia îl numeste pe Isus, SINGURUL DOMN. Si tot Biblia Îl numeste pe Dumnezeu, SINGURUL DOMN. Normal atâta timp cât Isus este Cuvântul întrupat (Dumnezeu), este Unul si acelasi, deci... SINGURUL DOMN. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:10 | |
| - Anahoret a scris:
- Şi, în cazul acesta, ce-L împiedică pe Dumnezeu să se maifeste în orice formă o doreşte?
Corect! Chiar asa a si fost cazul de-a lungul timpului: Acelasi Atotputernic Dumnezeu, manifestându-se în toate modurile în care a crezut El de cuviintă. Nu trebuia să ne întrebe pe noi dacă suntem de acord! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:11 | |
| Asta este pentru copii Cine a scris Biblia?A scris-o Dumnezeu Au scris-o 4 evanghelisti alesi dupa nr de picioare ale animalelor sau dupa cate colturi are o masa Cine au fost acei evanghelisti?Ce credibilitate le dai? _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:13 | |
| Biblia a fost scrisă sub inspiratia Spiritului Sfânt. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:14 | |
| Desigur pentru ca asa vrei tu nu? _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:15 | |
| - Karima a scris:
- Cine a scris Biblia?A scris-o Dumnezeu
Au scris-o 4 evanghelisti alesi dupa nr de picioare ale animalelor sau dupa cate colturi are o masa
Aici vorbesti deja despre altceva! Despre asa numititi "sfinti Părinti" care au făcut anumite decizii de-a lungul timpului. E cu totul altă poveste ( si o stiu bine...). _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:16 | |
| - Karima a scris:
- Desigur pentru ca asa vrei tu nu?
Asa vrea Creatorul. Si eu! Da, da, ai dreptate! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:18 | |
| - Emil Condor a scris:
- Karima a scris:
- Cine a scris Biblia?A scris-o Dumnezeu
Au scris-o 4 evanghelisti alesi dupa nr de picioare ale animalelor sau dupa cate colturi are o masa
Aici vorbesti deja despre altceva! Despre asa numititi "sfinti Părinti" care au făcut anumite decizii de-a lungul timpului. E cu totul altă poveste ( si o stiu bine...). Ce vorbesti?Cine a stabilit din nr de evenghelii care au constituit Biblia sa se aleaga 4 ?Ce ,,sfant,,?De unde si pana unde ,,sfant,, Vorba lui dolion,pe Isus sau Moise nu-i numiti sfinti dar pe stefan cel mare da _____________________ | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:22 | |
| - Karima a scris:
- Cine au fost acei evanghelisti? Ce credibilitate le dai?
La 40 de ani, Muhammad are o revelaţie descrisă în felul următor: în timp ce medita într-o peşteră îngerul Gabriel i-a apărut în faţă şi i-a poruncit: Iqra! "Citeşte". Profetul s-a speriat foarte tare de ce i s-a întâmplat (după anumite tradiţii el nu ştia să scrie şi să citeasca) şi s-a întors acasă şi i-a povestit soţiei sale ciudata întâmplare. Muhammad începe sa predice, întâi în familie şi printre cunoştinţe, apoi publicului larg.Nu crezi că aceeaşi întrebare aş putea s-o pun şi eu? Evangheliştii se referă, totuşi, la nişte fapte istorice... pe când revelaţia... dacă nu eşti credincios, este un argument foarte subţire. _____________________ Free your mind!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Joi 25 Feb 2010, 00:23, editata de 1 ori | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:22 | |
| Karima, tu vorbesti despre alţii aici. Stefan cel Mare sau Constantin Cel Mare sunt sfinti doar pentru anumiti oameni, nu si pentru mine.
Când reprosezi ceva, e bine să cunosti credinta celui căruia îi reprosezi, în cazul ăsta neadevăruri.
Nu, eu nu cred că Stefan este Sfânt.
Credinta mea este că doar Hristos este Sfânt iar noi ceilalti putem fi sfintiti prin credinta în El, numai. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Joi 25 Feb 2010, 00:24, editata de 1 ori | |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:23 | |
| De ce?Moise citea scrisori de la Dumnezeu?Dar Isus(r.a) _____________________ | |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:24 | |
| Emile era doar un exemplu Te intreb personal pe tine atunci,cel care a triat Bibliile si a ales doar 4 era sfant? _____________________ | |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:25 | |
| Scuze:a triat evangheliile _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:27 | |
| - Karima a scris:
- Emile era doar un exemplu
Te intreb personal pe tine atunci,cel care a triat Bibliile si a ales doar 4 era sfant? Nu cred că era. Dar e părere personală. Asta nu înseamnă că Evangheliile scrise de apostoli, nu rămân valabile, doar că mai sunt unele lipsă... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 00:33 | |
| Sunt prea multe lipsa si prea multe adaugiri,asta e problema Eu am mai spus asta,daca Isus(r.a)ar fi scris ceva sunt sigura ca nu ar mai fi fost vorba de un alt Profet(Profetul islamului(saws))nu ar mai fi existat islam _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Joi 25 Feb 2010, 02:37 | |
| - Karima a scris:
- Sunt prea multe lipsa si prea multe adaugiri.
Eu am mai spus asta,daca Isus(r.a) ar fi scris ceva sunt sigura ca nu ar mai fi fost vorba de un alt Profet(Profetul islamului(saws))nu ar mai fi existat islam Nu sunt multe adăugiri, Karima, dar sunt câteva. Oricum este usor să le depistăm. Crede-mă că stiu ce zic... Isus a spus multe, iar cei de lângă El au scris. Eu nu am probleme cu asta. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS | |
| |
|
| |
| ISUS HRISTOS | |
|