__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| ISUS HRISTOS | |
|
+28CRUCIAT VOTAN Iisus delta dolion Diaporevomenos Cristina ostrovna Anahoret zaraza26 cactus murfatlar ACCENT Ciprian grabillion abbilbal Roxy TUDOR bulache MIRCEA tomi zuum sam22 enohabel Karima Restauratorul Emil Condor Administrator 32 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Dum 07 Dec 2008, 22:10 | |
| - Emil Condor a scris:
- Biblia sustine credinta în Hristos.
Mai gandeste-te la ce ce ai afirmat. Ai citit Biblia? - Citat :
- Dacă tu ai alte traditii, problema ta, Zuum. Mergi mai departe si pupă oasele mortilor dacă asta e credinta ta! Eu nu pot face nimic mai mult pentru sufletul tău.
Raspunzi manat de furie si revolta nejustificate. De ce faci o afirmatie falsa? M-ai vazut pe mine pupand oase? Nu vezi ca raspunzi condus de viermele unor prejudecati care te orbesc? - Citat :
- În ultimii doi ani ti-am dat versete nenumărate, clare despre credinta sfintilor, în Isus.
Credinta sfintilor? Care sfinti? Sfintii aprobati de tine? Milioane de crestini sunt azi divizati pentru ca fiecare crede in sfinti diferiti. Unde este unitatea Bibliei daca ea este atat de clara si limpede inmesajul ei? - Citat :
- Eu nu mai vreau să intru în dueluri teologice cu tine că nu are rost, am făcut-o atâta timp si degeaba!!!
Intervin doar atuci când văd că esti rupt total de realitatea lui Dumnezeu. Degeaba încerci să provoci, sunt prea puternic pe pozitia pe care stau (cu Hristos) pentru a fi clintit. Nicio sansă! Asta dovedeste ca scopul pentru care ai intrat in discutie era ca sa ma schimbi. Sa ma schimbi conform "liniei tale" ideologice. Rau, rau!!!! Eu nu vreau sa schimb pe nimeni, vreau sa inteleg cum lucreaza creierul si 'traditia' intr-un om! - Citat :
- Zici (văd, cu mare convingere!!!) că-ti sustii părerile cu dovezi certe - în imaginatia ta doar!
Esti sclavul traditiilor si asa vei rămâne... Să ai pace multă, Zuum! Ai spus de n ori chestia cu "robul traditiilor", ai afirmat ca pup oase ...astea sunt argumente??? :eusa_naughty: | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Dum 07 Dec 2008, 22:44 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- Biblia sustine credinta în Hristos.
Mai gandeste-te la ce ce ai afirmat. Ai citit Biblia? Eu gândesc tot ce afirm. Tu trebuie să citesti Biblia - ai lipsuri uriase... - Citat :
- De ce faci o afirmatie falsa? M-ai vazut pe mine pupand oase?
Nu. Dar esti în grupul celor ce o fac si asta e de ajuns... - Citat :
-
- Citat :
- În ultimii doi ani ti-am dat versete nenumărate, clare despre credinta sfintilor, în Isus.
Credinta sfintilor? Care sfinti? Sfintii aprobati de tine? Nu acei "sfinti" care au ucis pe adevăratii crestini pentru a forta trinitatea în viata lor si al copiilor lor!!! Hai că ai stârnit Duhul din mine si nu-ti va fi moale... - Citat :
- ...scopul pentru care ai intrat in discutie era ca sa ma schimbi. Sa ma schimbi conform "liniei tale" ideologice.
Nu liniei mele - nu am decât Linia (Calea) ce ne-a fost trasată. Dar tu nu stii acea Cale... Să te schimb eu??!! Dacă nici Dumnezeu nu te schimbă ce pot face eu? - Citat :
- Ai spus de n ori chestia cu "robul traditiilor", ai afirmat ca pup oase ...astea sunt argumente??? :eusa_naughty:
Cele mai-mai dintre ele vor veni. Ti le-am dat în trecut dar esti orbit de prejudecăti si... stiu cât de greu îi este omului să se elibereze din latzul lor. Când Mircea afirma că orb esti si orb vei rămâne, stia el bine ce zice. PS. Zuum, ti-am spus să nu mai folosesti paharul de vin la tzuică!!! Azi a vorbit "traditia" de prune din tine. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 08 Dec 2008, 00:45 | |
| Zuuum ! Hai noroc mă omule că am descoperit că avem două calităţi comune:
1.- Noi doi nu pupăm moaşte şi icoane, dar facem parte din grupul celor care se bat pentru a le pupa. Deci pe noi nu ne interesează ce fac alţii, facem ce ne îndeamnă eul nostru.
2. - Când bem ţuică nu ne place să numărăm ţoiurile şi turnăm ţuica din glaje în paharul de vin. Dar atâta cât ştim că putem duce fără să facem rău cuiva. Sau tu ai obiceiul să faci scandal ? Eu nu am acest obicei. Sper să nu fie o deosebire între noi acest deziderat, de a nu face scandal după ce bem cât putem duce. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 08 Dec 2008, 04:58 | |
| - Citat :
- [quote="Emil Condor"]Tu trebuie să citesti Biblia - ai lipsuri uriase...
Probabil ca vorbim de Biblii diferite. - Citat :
-
- Citat :
- De ce faci o afirmatie falsa? M-ai vazut pe mine pupand oase?
Nu. Dar esti în grupul celor ce o fac si asta e de ajuns... Fac parte din "partidul" de opozitie! Un om cu o asemenea conceptie ajuns intr-o pozitie de putere i-ar insemna pe toti din grupul care "pupa oase" cu o stigma ca sa-i scuipe aia care nu pupa. Pe vremuri evreii erau siliti sa poarte o stea galbena in piept....ca sa stie crestinii cand sa treaca pe celalat trotuar. Frumoasa lume ar pregati protestantii ! In pace si iubire de aproapele si bineinteles in numele lui Isus ! - Citat :
- Nu acei "sfinti" care au ucis pe adevăratii crestini pentru a forta trinitatea în viata lor si al copiilor lor!!! Hai că ai stârnit Duhul din mine si nu-ti va fi moale...
Nu lasa mania sa vorbeasca, adu putina documentatie.....e mai placut. - Citat :
- Nu liniei mele - nu am decât Linia (Calea) ce ne-a fost trasată. Dar tu nu stii acea Cale... Să te schimb eu??!! Dacă nici Dumnezeu nu te schimbă ce pot face eu?Cele mai-mai dintre ele vor veni. Ti le-am dat în trecut dar esti orbit de prejudecăti si... stiu cât de greu îi este omului să se elibereze din latzul lor.Când Mircea afirma că orb esti si orb vei rămâne, stia el bine ce zice.Zuum, ti-am spus să nu mai folosesti paharul de vin la tzuică!!! Azi a vorbit "traditia" de prune din tine.
Vorbe goale Emilache, vorbe de taclale, nimic concret! Vreau o sclipire de eruditie din acel Dumnezeu care locuieste in tine, lasa Duhul sa vorbeasca, nu cleveteala goala! | |
| | | MIRCEA
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 09/10/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 08 Dec 2008, 11:28 | |
| - zuum a scris:
- [
N-am de gand sa ma repet la nesfarsit pentru ca pot vorbi la fel de bine si cu motanul meu Romica! Ce sa mai discuti cu oameni care au hotarat ca ei stiu tot , ca sunt superiori semenilor lor, ca ei si doar ei sunt in contact direct du Duhul Sfant...pardon Dumnezeu...adica Isus Hristos...! ...nu cred ca mai putem continua un dialog al mutilor cu surzii. Dacă te-nţelegi cu motanul Romică, ai luat o deciziae înţeleaptă. Şi eu cred că nu are rost discuţia în contradictoriu. Nu-i aşa că mai bine te abţii? Dacă nu mai putem dialoga, nu te ţine nimeni forţat aici... Du-te pe topicurile unde nu te contrazice nimeni. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 08 Dec 2008, 16:34 | |
| Am ajuns la concluzia că toate subiectele de la religie au deviat de la tema iniţială şi se rezumă la hărţuirea lui Zuum. | |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Lun 08 Dec 2008, 18:59 | |
| - abbilbal a scris:
- Am ajuns la concluzia că toate subiectele de la religie au deviat de la tema iniţială şi se rezumă la hărţuirea lui Zuum.
nimeni nu are nimic cu Zuum. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mar 09 Dec 2008, 14:59 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
- Am ajuns la concluzia că toate subiectele de la religie au deviat de la tema iniţială şi se rezumă la hărţuirea lui Zuum.
nimeni nu are nimic cu Zuum. Atunci nu-l mai atacaţi, ci combateţi-l ideologic, iar aici este vorba despre Iisus Hristos. Cine a editat subiectul să-l perie. | |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mar 09 Dec 2008, 16:53 | |
| nimeni nu-l ataca pe Zuum. Numai ca el nu poate raspunde cu argumente convingatoare. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Mar 09 Dec 2008, 17:39 | |
| - Roxy a scris:
- nimeni nu-l ataca pe Zuum. Numai ca el nu poate raspunde cu argumente convingatoare.
Totuşi, să-l lăsăm pe Zuum şi să ne întoarcem la Iisus Hristos, dacă mai avem ceva să spunem la acest subiect. Dacă nu, să căutăm alte teme. Biblia e mare. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 12 Dec 2008, 15:45 | |
| - Roxy a scris:
- nimeni nu-l ataca pe Zuum. Numai ca el nu poate raspunde cu argumente convingatoare.
Roxy pe tine Biblia nu te poate convinge, alte argumente n-am folosit | |
| | | grabillion
Numarul mesajelor : 97 Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 19 Dec 2008, 02:08 | |
| - Restauratorul a scris:
As vrea sa citesc Coranul!Exista o traducere corecta a Coranului in limba romana?Eu am citit pe sarite o versiune tradusa dar cineva mi-a zis ca nu e corecta si ca are lipsuri. Coranul nu iti va da nici un fel de luminare sa sti ! Vreti sa stiti adevarul cu coranul ? (nu ca am ceva cu Karima ci de dragul adevarului) Coranul este o compilatie facuta de Mohamed din biblie, alte carti religioase si propriile sale inventi. Acest lucru se poate vedea. Mohamed nu a fost nicidecum un profet adevarat ci numai un om dornic de putere, recunoastere, inteligent cei drept, dar inspirat de cel rau. Acest lucru este dovedit in mod istoric, Mohamed era o fire foarte dictatoare. Deja faptul ca Mohamed lasa ca un barbat sa aiba mai multe femei arata o fateta a calitatilor sale Care profet din Biblie si-a facut harem si a proclamat noi legi de trai ? In plus Dzeu nu trimite un profet neanuntat dinainte, asa cum doveste biblia. Biblia contine peste 4800 de profetii indeplinite si anuntate binenteles dinainte pe cand coranul nici una !!!! Bineninteles ca coranul, ca compilatie, contine o sumedenie de lucruri adevarate furate de la altii, dar ca urmare a resturilor de inventii si multe gresite si inventate. Mohamed a stiut cum sa dea coranului nimbul de sfant ! Deja rugaciunea in genunchi ore in sir, unde a aratat Iisus asa ceva ? Iisus ne-a arat ca avem un TATA ceresc, care ne iubeste, desfacand legea si aratandu-ne ca Dzeu este astfel decat il credeau fariseii iar Mohamed creeaza din nou o imagine falsa de Dumnezeu. Asa cum este el coranul foloseste la ceva anumitor popoare dar in mare parte strica, creeaza dogme, fanatism. Un rau mic trebuie preferat unui mare. Dar asta nu din cauza cartii in sine ci din cauza oamenilor. Tot asa s-au creeat si din biblie dogme si tampenii desi Biblia toata este chiar adevarata. Coranul se poate identifica ca fiind facut de oameni pt. ca negheaza exact cele mai elementare lucruri din Biblie: faptul ca Iisus a fost mai mult decat un om, ca nu a fost un profet si ca de El depinde salvarea noastra ! Ei bine exact aceste lucruri sunt cele mai urate de Satan. Restul nu-l deranjeaza prea mult. Satana pomeneste cuvantul Dumnezeu cat vrea, dar el nu poate sa rosteasca nici macar odata numele de Iisus Hristos caci ii creeaza un chin imens. Caci numele lui Iisus are putere si lumina si este diametral opus firii lui Satana. Satana fuge numai de numele Lui, daramite de puterea Lui. Satana a incercat sa desparta cat mai multi oameni de credinta in Iisus si a reusit, juma de pamant a devenit musulmana si in plus dezbinata. Ne asteapta in plus si un razboi religios, planul 2 a lui satana si al guvernului ascuns. Nu mai dureaza mult ... Dar asta cu coranul nu-i mare bai, dar pt. un crestin este bine de stiut adevarul adevrat si in plus ca orisicat de adevarata este o lucrare religioasa oamenii vor face din ea multe lucruri gresite. Asta e din cauza lui satana si a oamenilor cu defecte care se lasa usor influentati la rau. Pe pamant unde este lumina este si umbra. Mohamed a fost victima lui Satana si ia facut planul de a dezbina religiile. Acest lucru se intampla mereu. Daca ne uitam numai la miile de curente crestine si secte nenumarate ! Asta este tactica lui mereu, dezbuna si domneste peste bucati Dar cine simte cu inima acela stie ce este important: ori cum se numeste Dumnezeu, ori de unde am invatat de el, El este numai unul si ce conteaza este dragostea pentru seaman si pentru el. Nu poti iubi insa pe Dumnezeu fara sa iubesti pe seaman. Cine crede asta se inseala ! Ori ca stie cineva de Iisus sau ca nu stie, ori ca stie ca IIsus este de fapt Dumnezeu sau nu, asta nu conteaza asa de mult. Caci stiind toate astea nu iti schimba automat inima ! Numai la crestini, ca fiind mai invatati conteaza un pic, caci Iisus nu asteapta doar ca un musulman sa creada in El ci tocmai pe crestini ! Conteaza in principal numai cum ti-e inima ! Daca ai iubire in inima pt. oricine si ai invatat sa te lepezi cu adevarat de orgoliu, aroganta, infumurarea, rautatea, zgarcenie, iubire exagerata de sine, etc. atunci ajungi la Dumnezeu. Orice alt lucru, chiar si credinta mare si cunoasterea adevarului nu te aduce acolo ! Cate pacate ai facut nu conteaza caci ati vazut cum a fost cu Paul, cu Magdalena si ucigasul de pe cruce ! Cine se scapa de insusiri rele si ajunge sa aiba dragostea in inima acela nu mai poate pacatui oricum ! | |
| | | Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 19 Dec 2008, 02:13 | |
| - Restauratorul a scris:
- Karima a scris:
- Cum adica toti oamenii sunt dumnezei?
Din cate stiu eu Dumnezeu reprezinta divinitatea,este unic,cum poti sa afirmi ca toti oamenii sunt dumnezei?? Cum poti sa pui pe acelasi plan omul cu Dumnezeu??? Am afirmat adevarul,pentru ca toti oamenii sunt facuti dupa chipul si asemanarea lui DUMNEZEU TATAL CERESC!Asa scrie in Biblia Crestin-Ortodoxa in cel putin trei locuri.Noi oamenii trebuie sa onoram conditia de-a fi Dumnezei facuti de DUMNEZEU!Care este parerea ta?Ce spune Coranul privitor la oameni? Nu am inteles: Biblia ortodoxa sustine ca "trebuie sa onoram conditia de-a fi Dumnezei facuti de DUMNEZEU"? | |
| | | Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 19 Dec 2008, 02:18 | |
| - zum a scris:
- Frumoasa lume ar pregati protestantii ! In pace si iubire de aproapele si bineinteles in numele lui Isus !
Nu "ar pregati", ci au pregatit! Cand vine vorba de toleranta, dintre ortodocsi si protestanti, e mai mult decat evident cine iese in frunte. Detasat ( hint: nu e ortodoxul)! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 19 Dec 2008, 03:27 | |
| Mă bucură prezenta lui Ciprian si Grabillion pe Forumul nostru - pentru mine e un fel de garantie a succesului. Prin venirea lor simt un aer proaspăt, ametitor care ne învăluie. Chiar dacă avem crezuri diferite (multe stiu că sunt comune), cei doi mentionati pot fi interlocutori minunati. Cunostintele lor în diverse domenii ne vor ajuta pe unii să crestem spiritualiceste, ceea ce si dorim, nu-i asa?
(Si) pe această cale multumesc la amândoi pentru decizia de a veni aici. Domnul să vă binecuvinteze!
Ciprian, după cum ai remarcat, aici la Popas nu folosim pluralul ca formă de respect dar ne purtăm respect unii altora. Uite, să-ti spună ceilalti că toti avem aceeasi vârstă cu tine, toti avem aceleasi studii ca ale tale, toti suntem păcătosi care dorim să ne perfectionăm (că alegem căi diferite e altceva), toti suntem egali. Adică, ceva mai explicit: toti suntem "tu". O să te obisnuiesti cu asta... | |
| | | zuum
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 19 Dec 2008, 08:20 | |
| - Ciprian a scris:
- zum a scris:
- Frumoasa lume ar pregati protestantii ! In pace si iubire de aproapele si bineinteles in numele lui Isus !
Nu "ar pregati", ci au pregatit! Cand vine vorba de toleranta, dintre ortodocsi si protestanti, e mai mult decat evident cine iese in frunte. Detasat (hint: nu e ortodoxul)! Din pacate nu pot fi de acord cu tine. Traiesc printre protestanti si nu sunt cu nimic mai buni decat altii. Ca peste tot omul sfinteste locul indiferent ce religie sau ce culoare are. Ideea este ca protestantii au inventat o noua doctrina chipurile mai buna sau AIA buna, rezultatele nu sunt convingatoare. Lumea protestanta cunoaste coruptie, crima, minciuna, desfranare cu toptanul. Datorita aerului de "libertate" protestant ne bucuram acum de casatorii intre homosexuali, homosexuali pastori , lesbiene pastori! Asta e doar un minuscul aspect..... | |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Vin 19 Dec 2008, 08:57 | |
| GabrillionCoranul nu iti va da nici un fel de luminare sa sti !Dumnezeu deschide inimile celor care vor sa-l priceapa Coranul este o compilatie facuta de Mohamed din biblie, alte carti religioase si propriile sale inventi. Acest lucru se poate vedea.Sunt profetii in Coran care s-au adeverit si care nu apar in Biblie Mohamed nu a fost nicidecum un profet adevarat ci numai un om dornic de putere, recunoastere. Acest lucru este dovedit in mod istoric, Mohamed era o fire foarte dictatoare.Adu-mi si mie acele dovezi ,,istorice,,de care vorbesti In plus Dzeu nu trimite un profet neanuntat dinainte, asa cum doveste biblia.Profetul Islamului(saws)a fost anuntat iar Isus(pbuh)a pregatit lumea pentru sosirea acestui Profet.Vezi si Evanghellile devenite apocrife tocmai si pentru acest motiv Deja rugaciunea in genunchi ore in sir, unde a aratat Iisus asa ceva ?Te referi la ceea se practica in biserica si da ai mare dreptate iar Mohamed creeaza din nou o imagine falsa de Dumnezeu.Cum adica?Poti sa si demonstrezi? Mohamed a fost victima lui Satana si ia facut planul de a dezbina religiile. Acest lucru se intampla mereu. Daca ne uitam numai la miile de curente crestine si secte nenumarate ! Ce religii a dezbinat frate Profetul Mohammed(saws)? El v-a pus sa va divizati intr-atatea curente si secte? Numai la crestini, ca fiind mai invatati conteaza un pic, caci Iisus nu asteapta doar ca un musulman sa creada in El ci tocmai pe crestini !Cu asemenea afirmatii...crestinii sunt ,,un pic,, mai invatati? Spre mirarea ta musulmanii cred in Isus(pbuh)cine neaga profetia acestuia desigur iese din normele islamului. Prioritar in dogma islamica este credinta in Cartile Revelate,in Ingeri si Profeti Cate pacate ai facut nu conteazaEu cred ca tu daca ai reciti ce scrii te-ai rusina. Cu alte cuvinte pacatuiti ca nu conteaza _____________________ | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 20 Dec 2008, 13:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- Mă bucură prezenta lui Ciprian si Grabillion pe Forumul nostru - pentru mine e un fel de garantie a succesului. Prin venirea lor simt un aer proaspăt, ametitor care ne învăluie. Chiar dacă avem crezuri diferite (multe stiu că sunt comune), cei doi mentionati pot fi interlocutori minunati.
[quote=gabrillion]Nu ar fi bine pt. un forum cu mai multe rubrici sa-si scrie reclama ei mohamedanista la rubrica "religia musulmana" si nu acolo unde toata lumea este de o parare 100% opusa ! Ca acolo poate sa scrie ce vrea! Dar sa taie si sa spanzure toate biblia in fata noastra nu numai ca este o nerusinare, dar este si o neglijenta un pic din partea forumului, ca la unii trebe din pacate sa le tai cornitele ca altfel nu merge pe lumea asta. Ca daca nu strica tot astia si nici nu mai poti vorbi omeneste din cauza lor ! Cum sta treaba ?[/quote] Si eu ma bucur .....simt un miros foarte ametitor care ma invaluieeeee .....si el este un interlocutor MINUNAT Dar mai minunat ar fi daca nu m-ar ataca pe mine ci ideile mele.nu crezi ca asta este baza unui forum?M a insel eu oare? ,,Cum sta treaba?,,_____________________ | |
| | | grabillion
Numarul mesajelor : 97 Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 20 Dec 2008, 13:58 | |
| - grabillion a scris:
Cate pacate ai facut nu conteaza caci ati vazut cum a fost cu Paul, cu Magdalena si ucigasul de pe cruce ! Cine se scapa de insusiri rele si ajunge sa aiba dragostea in inima acela nu mai poate pacatui oricum ! Asta am scris eu. Si asta ai citat du la mine din cele spuse mai sus. - Karima a scris:
Cate pacate ai facut nu conteaza
Adica ti-ai ales din intreaga fraza o parte pe placul tau care nu reda sensul intreg si il intoarce dupa cum iti doreste inima. Asa faci si cu biblia ! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 20 Dec 2008, 19:10 | |
| - grabillion a scris:
- Restauratorul a scris:
As vrea sa citesc Coranul!Exista o traducere corecta a Coranului in limba romana?Eu am citit pe sarite o versiune tradusa dar cineva mi-a zis ca nu e corecta si ca are lipsuri. Coranul nu iti va da nici un fel de luminare sa sti !
Vreti sa stiti adevarul cu coranul ? (nu ca am ceva cu Karima ci de dragul adevarului)
Coranul este o compilatie facuta de Mohamed din biblie, alte carti religioase si propriile sale inventi. Acest lucru se poate vedea. Mohamed nu a fost nicidecum un profet adevarat ci numai un om dornic de putere, recunoastere, inteligent cei drept, dar inspirat de cel rau. Acest lucru este dovedit in mod istoric, Mohamed era o fire foarte dictatoare.
Deja faptul ca Mohamed lasa ca un barbat sa aiba mai multe femei arata o fateta a calitatilor sale Care profet din Biblie si-a facut harem si a proclamat noi legi de trai ?...... Dar care profet din Biblie a îngăduit homosexualitatea şi lesbianismul? PS. Tie Coranul nu-ţi dă luminare, dar Karimei da! Şi după a mea părere, tot mai bun este un harem decât bărbat cu bărbat şi femeie cu femeie. | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 20 Dec 2008, 19:28 | |
| Da ,corect,dar el nu stie cati de multi profeti incepand cu Avraam au avut multe concubine pentru ca probabil nu a citit nimic religie. _____________________ | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 20 Dec 2008, 19:35 | |
| - Ciprian a scris:
- Restauratorul a scris:
- Karima a scris:
- Cum adica toti oamenii sunt dumnezei?
Din cate stiu eu Dumnezeu reprezinta divinitatea,este unic,cum poti sa afirmi ca toti oamenii sunt dumnezei?? Cum poti sa pui pe acelasi plan omul cu Dumnezeu??? Am afirmat adevarul,pentru ca toti oamenii sunt facuti dupa chipul si asemanarea lui DUMNEZEU TATAL CERESC!Asa scrie in Biblia Crestin-Ortodoxa in cel putin trei locuri.Noi oamenii trebuie sa onoram conditia de-a fi Dumnezei facuti de DUMNEZEU!Care este parerea ta?Ce spune Coranul privitor la oameni? Nu am inteles: Biblia ortodoxa sustine ca "trebuie sa onoram conditia de-a fi Dumnezei facuti de DUMNEZEU"? Ciprian, acest user (Restauratorul) s-a retras din Septembrie. Nu stiu dacă o să mai revină pentru a răspunde. | |
| | | bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 20 Dec 2008, 20:14 | |
| Atica profeti aveau dreptul la preacurvie si sa aibe si ROBI,dar omul simplu Canci.Nu credeti ca e o exagerare?Si ar trebui o biblie cu caracter nou vremurilor pe care le traim.In ce priveste Homosexualitatea tre sa stiti ca asa se nasc,nu ca ei vor asa.Deci si Dumnezeu greseste. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 20 Dec 2008, 20:26 | |
| - bulache a scris:
- ...ar trebui o biblie cu caracter nou vremurilor pe care le traim.
E usor de făcut una, nu-i asa?! La treabă! - Citat :
- In ce priveste Homosexualitatea tre sa stiti ca asa se nasc, nu ca ei vor asa.
Am citit chestii din astea: nu sunt de acord. | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS Sam 20 Dec 2008, 20:35 | |
| - bulache a scris:
- Atica profeti aveau dreptul la preacurvie si sa aibe si ROBI,dar omul simplu Canci.Nu credeti ca e o exagerare?Si ar trebui o biblie cu caracter nou vremurilor pe care le traim.In ce priveste Homosexualitatea tre sa stiti ca asa se nasc,nu ca ei vor asa.Deci si Dumnezeu greseste.
pe vremea aia nu era preacurvie. Preacurvie sau adulter se chema atunci cand aveau relatii cu alte femei care nu erau sotiile lor. Homosexualii sunt posedati de Diavol, si intr-adevar, nu e vina lor. Dar trebuie sa se impotriveasca actului demonic. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ISUS HRISTOS | |
| |
| | | | ISUS HRISTOS | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |