LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
taieri Popasul drumetie google internet reclame humanitas Fantasy comment-143 curiozitati padure mediu brasov CPSF politica muzica_traditionala 23 romana nicuvar problema istorie 1 1918 sibiu Limba efremovivanantonovici
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ISUS HRISTOS - Pagina 7 I_vote_lcapISUS HRISTOS - Pagina 7 I_voting_barISUS HRISTOS - Pagina 7 I_vote_rcap 
Emil Condor
ISUS HRISTOS - Pagina 7 I_vote_lcapISUS HRISTOS - Pagina 7 I_voting_barISUS HRISTOS - Pagina 7 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ISUS HRISTOS

In jos 
+28
CRUCIAT
VOTAN
Iisus
delta
dolion
Diaporevomenos
Cristina
ostrovna
Anahoret
zaraza26
cactus
murfatlar
ACCENT
Ciprian
grabillion
abbilbal
Roxy
TUDOR
bulache
MIRCEA
tomi
zuum
sam22
enohabel
Karima
Restauratorul
Emil Condor
Administrator
32 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

ISUS HRISTOS - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptySam 22 Noi 2008, 19:00

Adevărat ceea ce spui Mircea. Dumnezeu hotărăste totul, nu noi!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptySam 22 Noi 2008, 22:00

zuum a scris:
faci bine ca-i sustii moralul fetei, e draguta foc!
Este...
Pe mine mă fascinează deosebit, frumusetea ei interioară. Acolo, Dumnezeu lucrează minunat.
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyDum 23 Noi 2008, 05:24

Emil Condor a scris:
zuum a scris:
faci bine ca-i sustii moralul fetei, e draguta foc!
Este...
Pe mine mă fascinează deosebit, frumusetea ei interioară. Acolo, Dumnezeu lucrează minunat.

Eu ma iau mai mult dupa ce vad, de draguta e draguta, ii ajunge...cum e pe dinauntru...numai Domnu stie, eu sunt mai greu de convins

Citat :
.MIRCEA : Un copil de cîteva luni, sau chiar de cîţi-va anişori, se-mbolnăveşte din vina lui?Poate ai citit predica ,,Tabla de Şah". Fetiţa aceea de 6 anişori care a şi murit din cauza leucemiei, s-a îmbolnăvit din vina ei? Care a fost vina ei de a trebuit să mai şi moară după o lungă suferinţă? Şi dcă a înviat, a avut tot ea vre-un merit?Lazăr era iubit de domnul, ne spune Biblia în Ioan 11, şi a trebuit să moară măcinat de o boală cruntă ce l-a supus la nişte suferinţe greu de suportat. A avut el vre-o vină că s-a îmbolnăvit? Nu cumva aşa a fost voia Domnului?

In ziua de azi sunt explicabile si bolile copiilor. Ai auzit de genetica? Aaa...nu e in Biblia, am ujitat, deci ignori ce spun medicii. Dumnezeu ne-a facut sanatosi nu bolnavi. Abuzurile alimentare, regimul de viata si rau care-i mananca pe unii pe dinauntru duc sigur la boli Boala nu e un blestem,e o lectie de viata.
Pe de alta parte daca spui ca Dumnezeu vrea asa atunci e si mai bine ca nu mai caut nici un raspuns. Fetita de 6 ani s-a inbolnavit ca asa a vrut Dumnezeu, si daca Dumnezeu a vrut asa, cine sunt eu sa-l contrazic.

Citat :
Dacă Domnul nu vrea să scapi de boală, poţi să te rogi cît pofteşti, pînă mori; şi poate să se roage toţi credincioşii din lume, că-i tot degeaba.Logica ta este bună de aruncat la coşul de gunoi.

Asta nu e o atitudine crestineasca. Uite ce spune Biblia

18. Faceţi în toată vremea, în Duhul, tot felul de rugăciuni şi de cereri, şi întru aceasta priveghind cu toată stăruinţa şi rugăciunea pentru toţi sfinţii. Efeseni 6

15. Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va ridica, şi de va fi făcut păcate se vor ierta lui. Iacov :5
Sus In jos
MIRCEA

Numarul mesajelor : 245
Data de inscriere : 09/10/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyDum 23 Noi 2008, 14:05

Zuum a scris:
Uite ce spune Biblia

Faceţi în toată vremea, în Duhul, tot felul de rugăciuni şi de cereri, şi întru aceasta priveghind cu toată stăruinţa şi rugăciunea pentru toţi sfinţii. (Efeseni 6:18)
Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va ridica, şi de va fi făcut păcate se vor ierta lui. (Iacov 5:15)

Nici aici n-ai fost atent. Nu trebuie să dormi cînd citeşti.
Rugăciunile se fac pentru toţi sfinţii, nu pentru orice fel de oameni.
O parte din oameni sînt sfinţiţi odată pentru totdeauna (Evrei 10:10).
Cealaltă parte din oamenu nu vor fi sfinţiţi niciodată.

Exemplul este Grîul şi Neghina. Lanul de grîu cuprinde şi suficientă neghină.
Neghina nu va ajunge niciodată acolo unde ajunge Grîul
Grîul poate trăi în lipsa neghinei, dar neghina nu trăieşte decît în prezenţa grîului.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyDum 23 Noi 2008, 17:11

MIRCEA a scris:
Zuum a scris:
Uite ce spune Biblia

Faceţi în toată vremea, în Duhul, tot felul de rugăciuni şi de cereri, şi întru aceasta priveghind cu toată stăruinţa şi rugăciunea pentru toţi sfinţii. (Efeseni 6:18)
Şi rugăciunea credinţei va mântui pe cel bolnav şi Domnul îl va ridica, şi de va fi făcut păcate se vor ierta lui. (Iacov 5:15)

Nici aici n-ai fost atent. Nu trebuie să dormi cînd citeşti.
Rugăciunile se fac pentru toţi sfinţii, nu pentru orice fel de oameni.
O parte din oameni sînt sfinţiţi odată pentru totdeauna (Evrei 10:10).
Cealaltă parte din oamenu nu vor fi sfinţiţi niciodată.

Fii asa de bun si arata-mi unde am scrie eu ca "rugaciunile se fac pentru orice fel de oameni" ?
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyDum 23 Noi 2008, 22:47

Zuumule, îmi dau seama că prezenţa ta pe forum este un rău necesar.
Un interlocutor ca tine se găseşte destul de rar.
Constat că merită să te am partener de discuţie.
Sus In jos
sam22

Numarul mesajelor : 284
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyLun 24 Noi 2008, 00:21

MIRCEA a scris:

apropo mircea mai rezisti? eu mam dat batut sa vorbesc si zum sa fie tot pe alta frecventa ........ biblia spune despre acestia ca el : si de ar auzi in fiecare zi aceasta evanghelie tot nu ar crede..... eu mam lasat pagubas ... si am ajuns la concluzia ca nu are rost sa incerci sa transformi neghina in grau .... deoarece fiecare merge la locul lui !
succes in continuare in discutiile acestea .......... !!!
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyLun 24 Noi 2008, 00:54

Mulţumesc Sam22, dar cineva trebuie să continue, altfel fie că el conştientizează sau nu, duce lumea în rătăcire. Oricum nu-i vinovat el. El nu este altceva decît o unealtă de care se foloseşte cel rău. Nici el nu-i bucuros, dar nici nu se poate desprinde singur de demon.
Nu doresc nimănui să fie în situaţia lui. Dar el dacă are credinţă în Domnul, şi dacă Domnul are milă de el, poate să fie salvat. Abea atunci va vedea că nu i-am dorit decît binele, corectîndu-l. Pînă atunci trebuie avut răbdare cu el.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyLun 24 Noi 2008, 06:33

MIRCEA a scris:

O intorci ca la Ploiesti. Raspunde la intrebare, unde am scris eu ceea ce tu ai sustinut mai sus?

Citat :
El nu este altceva decît o unealtă de care se foloseşte cel rău. Nici el nu-i bucuros, dar nici nu se poate desprinde singur de demon.Nu doresc nimănui să fie în situaţia lui. Dar el dacă are credinţă în Domnul, şi dacă Domnul are milă de el, poate să fie salvat. Abea atunci va vedea că nu i-am dorit decît binele, corectîndu-l. Pînă atunci trebuie avut răbdare cu el.

Adventist ???? alien
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyLun 24 Noi 2008, 15:22

Nu ai scris, dar ai dat de înţeles, şi-i suficient.
Cine-i adventist? Tu? Eu nu mă cobor la nivelul lor.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyLun 24 Noi 2008, 15:45

MIRCEA a scris:
Nu ai scris, dar ai dat de înţeles, şi-i suficient.
Cine-i adventist? Tu? Eu nu mă cobor la nivelul lor.

..oricum ar fi prea sus pentru tine
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMar 25 Noi 2008, 00:03

Ai tu impresia că mă priveşti de sus, dar nu observi că de fapt priveşti în sus.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMar 25 Noi 2008, 04:39

MIRCEA a scris:
Ai tu impresia că mă priveşti de sus, dar nu observi că de fapt priveşti în sus.

Eu nu eram in ecuatie! Tu singur te comparai cu adventistii pe care-i tragi de marginea pantalonului...in jos!
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMar 25 Noi 2008, 19:20

Deci tu eşti pe niciunde, că în inventarul mădularelor Domnului lipseşti.
Şi cum Denominaţiunile, Domnul le detestă, nici adventiştii nu pot face parte din mădularele lui Isus Domnul. Aşa că ei n-au cum să fie sus. Ar trebui să mă aplec prea mult ca să-i prind de marginea pantalonilor. Oricum nici nu am intenţia asta. Ei fac echipă bună cu tine de cealaltă parte a prăpastiei, acolo unde se află şi bogatul nemilostiv.
,,Pe langa toate acestea, intre noi si intre voi este o prapastie mare, asa ca cei ce ar avea sa treaca de aici la voi, sau de acolo la noi, sa nu poata." (Luca 16:26).
Sus In jos
sam22

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMar 25 Noi 2008, 23:15

MIRCEA a scris:
Şi cum Denominaţiunile, Domnul le detestă, nici adventiştii nu pot face parte din mădularele lui Isus Domnul. Aşa că ei n-au cum să fie sus. Ar trebui să mă aplec prea mult ca să-i prind de marginea pantalonilor. Oricum nici nu am intenţia asta. Ei fac echipă bună cu tine de cealaltă parte a prăpastiei, acolo unde se află şi bogatul nemilostiv.
,,Pe langa toate acestea, intre noi si intre voi este o prapastie mare, asa ca cei ce ar avea sa treaca de aici la voi, sau de acolo la noi, sa nu poata." (Luca 16:26).

din nou corect !!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMier 26 Noi 2008, 00:27

sam22 a scris:
MIRCEA a scris:

din nou corect !!

Şi de unde ştiţi voi ce inventar are Iisus ? Vi la arătat cumva, sau I-aţi găsit protoculul deschis şi aţi tras o ochiadă ?

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMier 26 Noi 2008, 07:08

MIRCEA a scris:

De acolo de unde esti tu vezi totul distorsionat , fals si ireal. Te crezi adapostit intr-un templu si cand colo stai chircit sub o unghie de la degetul piciorului meu....

Citat :
,Pe langa toate acestea, intre noi si intre voi este o prapastie mare, asa ca cei ce ar avea sa treaca de aici la voi, sau de acolo la noi, sa nu poata." (Luca 16:26).

Inca nu Mircea, inca nu...cel putin io sunt viu, despre tine, nu stiu din ce sfere scrii...
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyMier 26 Noi 2008, 23:59

Zuum a scris:
vezi totul distorsionat , fals si ireal
Te-ai autocaracterizat, vorbindu-mi mie ce ţi se potriveşte ţie.
Doar ai impresia că eşti viu. Funcţionezi şi tu datorită celor vii, prin inducţie.
Citeşte predica ,,Pilda Neghinei" şi-ai să vezi cum funcţionează neghina numai dacă este grîul lîngă ea; altfel n-ar exista în veci. Tu eşti asemeni neghinei.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 27 Noi 2008, 05:43

MIRCEA a scris:
Zuum a scris:
vezi totul distorsionat , fals si ireal
Te-ai autocaracterizat, vorbindu-mi mie ce ţi se potriveşte ţie.Doar ai impresia că eşti viu. Funcţionezi şi tu datorită celor vii, prin inducţie.
Citeşte predica ,,Pilda Neghinei" şi-ai să vezi cum funcţionează neghina numai dacă este grîul lîngă ea; altfel n-ar exista în veci. Tu eşti asemeni neghinei.

Tu iti dai seama ca in loc de creier care judeca independent ai in cap numai predici gandite de altii?
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 27 Noi 2008, 11:17

Habar nai tu de cine-s gîndite ele.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 27 Noi 2008, 18:29

MIRCEA a scris:

Asta-i avantajul meu, mai Mircea ! Problema e la tine! Laughing
Sus In jos
sam22

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyJoi 27 Noi 2008, 23:16

zuum a scris:
MIRCEA a scris:

Asta-i avantajul meu, mai Mircea ! Problema e la tine! Laughing

nu zum, la tine e problema !!! si e grava rau !! sti d c? f simplu .... tu nu cunosti numele Dumnezeului adevarat ... tu doar vorbesti vrute si nevrute paici ..... te invarti in jurul cozi ..... dar pt tine ceea ce inseamna Dumnezeu este ASCUNS!
spunemi numele Dumnezeului tau ! ce zici sti macar atat?
Sus In jos
bulache
Trecut în nefiintă :(
bulache

Numarul mesajelor : 616
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyVin 28 Noi 2008, 09:02

Ma mira faptul ca ca il atacati acum 3 pe Zuum?Asta denota ca argumentele voastre is foarte slabe si in afara bibliei nu mai cititi si altceva.Dumnezeu poate fi o energie,atom sau ce il denumim noi.Dar uitati ca si religia e o politica si e folosita pe scara mare acolo unde omul nu e scolit. study ban
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyVin 28 Noi 2008, 09:04

sam22 a scris:
nu zum, la tine e problema !!! si e grava rau !! sti d c? f simplu .... tu nu cunosti numele Dumnezeului adevarat ... tu doar vorbesti vrute si nevrute paici ..... te invarti in jurul cozi ..... dar pt tine ceea ce inseamna Dumnezeu este ASCUNS!
spunemi numele Dumnezeului tau ! ce zici sti macar atat?

Daca ma cunosti asa de bine ia spune stimabile, cum ma cheama?
Sus In jos
MIRCEA

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 EmptyVin 28 Noi 2008, 09:31

De ce te-ar chema cineva. De exemplu eu nu te chem, că nu-mi trebuieşti. Nici sam22 nu cred că te va chema vre-odată. Ce să facă el cu tine? Vrei să-l stresezi? Doar dacă te cheamă cel rău... şi sînt convins că dacă te cheamă, te prezinţi imediat ca să-i faci poftele.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 7 Empty

Sus In jos

ISUS HRISTOS
Sus 
Pagina 7 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Isus sau Papa?
» ISUS - Om sau Dumnezeu?