LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
nicuvar 1918 23 Popasul sibiu padure 1 brasov curiozitati internet romana politica reclame comment-143 humanitas drumetie CPSF Fantasy mediu problema taieri Limba google efremovivanantonovici muzica_traditionala istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ISUS HRISTOS - Pagina 6 I_vote_lcapISUS HRISTOS - Pagina 6 I_voting_barISUS HRISTOS - Pagina 6 I_vote_rcap 
Emil Condor
ISUS HRISTOS - Pagina 6 I_vote_lcapISUS HRISTOS - Pagina 6 I_voting_barISUS HRISTOS - Pagina 6 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ISUS HRISTOS

In jos 
+28
CRUCIAT
VOTAN
Iisus
delta
dolion
Diaporevomenos
Cristina
ostrovna
Anahoret
zaraza26
cactus
murfatlar
ACCENT
Ciprian
grabillion
abbilbal
Roxy
TUDOR
bulache
MIRCEA
tomi
zuum
sam22
enohabel
Karima
Restauratorul
Emil Condor
Administrator
32 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
sam22

Numarul mesajelor : 284
Data de inscriere : 04/09/2008

ISUS HRISTOS - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 00:20

tomi a scris:
sam22 a scris:
tomi a scris:

Si noi trebuie sa cautam binele si dragostea neincetat si sa nu venim cu ironii sau rautati fi si ele mici!
nimic mai corect ca ceea ce ai postat !!
sunt de acord cu tine !!!
Ce-ar fi sa nu-mi dai doar dreptate si sa aplici cele spus de Isus!

si ce anume nu ti se pare ca aplic? din ce a spus Isus !(binenteles ca nu sunt perfect in credinta mea si stiu ca gresesc uneori, nu zic ca nu gresesc , deoarece sunt om si om=pacat , doar cu ajutorul lui poti fi mai bun..)
ca zic lucrurilor pe nume celor care sustin altceva decat ceea ce a propovaduit Isus?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 00:38

Toate discutiile astea, chiar dacă uneori sunt mai "piperate", duc într-o directie: spre Lumină.
Oricât ni s-ar părtea nouă că sunt zadarnice, nu e asa pentru că Lumina Cuvântului pătrunde adânc si cu putere.

Mircea,
În primul an (poate chiar si mai mult) am avut multe ciocniri cu Zuum (ne cunoastem de circa 2 ani). Cu timpul am început să ne întelegem si chiar mi-a devenit drag cu toate diferentele ce există în crezurile noastre. Acum, foarte greu este să mă pot supăra pe el chiar si atunci când mă atacă personal. Bineînteles că nu o face într-o manieră grosolană, are stilul lui. Un lucru vreau a sublinia despre Zuum: cu el se pot discuta multe dar trebuie să fii răbdător.

Tomi are dreptate când spune că Zuum, asa gresit cum e adesea în cele religioase, este totusi sincer în credinta lui. Domnul vede aceea...
Sus In jos
sam22

Numarul mesajelor : 284
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 00:48

Emil Condor a scris:
Toate discutiile astea, chiar dacă uneori sunt mai "piperate", duc într-o directie: spre Lumină.
Oricât ni s-ar părtea nouă că sunt zadarnice, nu e asa pentru că Lumina Cuvântului pătrunde adânc si cu putere.

Mircea,
În primul an (poate chiar si mai mult) am avut multe ciocniri cu Zuum (ne cunoastem de circa 2 ani). Cu timpul am început să ne întelegem si chiar mi-a devenit drag cu toate diferentele ce există în crezurile noastre. Acum, foarte greu este să mă pot supăra pe el chiar si atunci când mă atacă personal. Bineînteles că nu o face într-o manieră grosolană, are stilul lui. Un lucru vreau a sublinia despre Zuum: cu el se pot discuta multe dar trebuie să fii răbdător.

Tomi are dreptate când spune că Zuum, asa gresit cum e adesea în cele religioase, este totusi sincer în credinta lui. Domnul vede aceea...

corect emil nimic de spus dar Domnul mai vede ceva !!! vede si obraznicia pe care o pedepseste ! El vede tot ! a vazut mai dinainte ca noi sa ne fi nascut !
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 00:55

Asa este cum zici tu, Sam.
Domnul Isus fie lăudat!
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 04:57

MIRCEA a scris:
zuum a scris:
Nu mi-am ascuns niciodata crima. Ce sa fac, imbratisez ceea ce exista!
După cîte inchiziţii au fost, şi cîte măceluri din cauza impunerii fortuite a Trinităţii, pot să spun că îmbrăţişezi genocidul, nu doar o crimă pe care n-o ascunzi.

Deci daca as fi din parinti germani as mosteni holocaustul iar daca as fi din parinti evrei as fi vinovat ca l-am crucificat pe Isus Hristos! Doar un creier subdezvolat poate emana asemenea tampenii!
Esti protestant ?

Citat :
Cine este trinitar moşteneşte criminalitatea, adică pe cel rău care a fost ucigaş de la început (Ioan 8:44). Vezi că am făcut o trimitere la versetul din Biblie care dovedeşte acest fapt.

Scriptura te invata asta ? Shocked Parca nu erai de acord cu Inchizitia dar vad ca-ti place rolul de inchizitor.

Citat :
Nici nu m-am gîndit vre-odată că pot întîlni un om atît de încuiat.Omule, cum să-ţi spun ca să pricepi?

Incerca sa te exprimi logic nu asa :Tu te referi aici la trei nume diferite, ca şi cum Tatăl ar avea un nume, Fiul ar avea alt nume, iar Duhul Sfînt ar avea un nume diferit de al Tatălui şi al Fiului.

Pai da, moshule, cand tu zici "Tatal" asta e un substantiv, cand zici "Fiul" asta e alt substantiv si cand zici "Duhul" e alt substantiv toate proprii si toate evident diferite . Civintele ( adica numele/substantivele ) exprima idei diferite , altfel un om normal nu le-ar folosi.
Tu de ce nu substitui Tatal , Fiul si Duhul cu substantivul propriu Dumnezeu?????

Citat :
Tu eşti tată pentru că din sămînţa ta a rezultat cel puţin un copil.
Tu eşti fiu pentru că ai părinţi din care te-ai născut.

FOARTE CORECT , UNA E SA FII TATA SI ALTA E SA FII FIU !!!!! BRAVO ! Faci progrese.

Citat :
Dar tu eşti atît TATĂ cît şi FIU, şi eşti o singură persoană, şi ai doar un singur nume pe care nu l-ai afişat pe Forum, iar noi te cunoaşten sub userul de Zuum.

Propozitia asta se opune celor afirmate inainte. Te contrazici singur ? Sau ai gresit dictionarul?

Citat :
,,Ioan a facut urmatoarea marturisire: "Am vazut Duhul pogorandu-Se din cer ca un porumbel si oprindu-Se peste El. Eu nu-l cunosteam; dar Celce m-a trimis sa botez cu apa, mi-a zis: "Acela peste care vei vedea Duhul pogorandu-Se si oprindu-Se, este Celce boteaza cu Duhul Sfant." Si eu am vazut lucrul acesta, si am marturisit ca El este Fiul lui Dumnezeu." (Ioan 1:32-34). ,,Si indata, cand iesea Isus din apa, EL a vazut cerurile deschise, si Duhul pogorandu-Se peste EL ca un porumbel" (Marcu 1:10).
Din atîta popor doar Domnul şi Ioan au văzut.
Cine era Ioan Botezătorul? Era înaintemergătorul Domnului care-l făcea de cunoscut. Era gura Domnului care se manifesta ca un om separat de Domnul. El a vestit venirea Domnului. De aceea a trebuit să se nască cu 6 luni mai devreme. Dar era mădularul Domnului măcar că se născuse din Elisaveta, din sămînţa lui Zaharia.

NU ai raspuns. Al cui Duh a coborat peste Isus ?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 05:15

zuum a scris:
Citat :
...eşti tată... ...eşti fiu...

UNA E SA FII TATA SI ALTA E SA FII FIU
Rolurile sunt diferite dar aia nu face din tine... două persoane! Dacă esti si bunic, devii trinitate?! Laughing

Citat :
Al cui Duh a coborat peste Isus ?
El a fost (extra) plin de Duh Sfânt de dinainte de nastere, cum si Ioan Botezătorul a fost încă din burta mamei lui.
Isus este Duhul întrupat, ce tot întrebăm de coborâri ale duhului peste Isus. Secventele de la botezul Omului Isus au fost pentru cei ce nu credeau - spune apostolul chiar acolo că semnele s-au dat pentru păcătosi nu pentru cei ai lui Dumnezeu. Alea au fost semne cu intentie clară: pentru orbi (spiritualiceste vorbind).
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 07:00

Citat :
[quote="Emil Condor"] Rolurile sunt diferite dar aia nu face din tine... două persoane! Dacă esti si bunic, devii trinitate?!

Rolurile sunt diferite. Una e sa ai rol de Tata si alta rol de fiu. Chiar asa si este. Sa stii ca ai gasit expresia cea mai potrivita pentru "trinitate" ...cele 3 roluri ale lui Dumnezeu in Biblie, rol de tata, rol de Fiu si rol de Duh.....Nicaieri in Biblie toate cele trei nu actioneaza deodata!

Citat :
Isus este Duhul întrupat, ce tot întrebăm de coborâri ale duhului peste Isus. Secventele de la botezul Omului Isus au fost pentru cei ce nu credeau - spune apostolul chiar acolo că semnele s-au dat pentru păcătosi nu pentru cei ai lui Dumnezeu. Alea au fost semne cu intentie clară: pentru orbi (spiritualiceste vorbind)

Nu era cam devreme sa creada? Isus nici nu incepuse sa propovaduiasca , nici sa faca minuni. In ce sa creada?
N-are sens sa faci semne pentru pacatosi. Ioan nu era pacatos, el a fost cel care a vazut porumbelul si nu era pacatos. Cei pacatosi nu inteleg semnele fiindca nu cred. Tu ni vezi ce spui? Semne pentru orbi ???? La ce bun ???? cheers
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 07:03

tomi a scris:
zuum a scris:
tomi a scris:
Pe ziare.com scriai ca Dumnezeu este in 3 entitati diferite, ma bucur ca macar ti-ai dat seama ca nu poate sa fie asa!
Si care ar fi...ESENTA dupa tine ?
Dragostea!

Cine poate spune cu mana pe inima ca DRAGOSTEA este elementul care lipseste din numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh?
Sus In jos
tomi

Numarul mesajelor : 117
Data de inscriere : 15/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 10:12

zuum a scris:
tomi a scris:
zuum a scris:
tomi a scris:
Pe ziare.com scriai ca Dumnezeu este in 3 entitati diferite, ma bucur ca macar ti-ai dat seama ca nu poate sa fie asa!
Dragostea!

Cine poate spune cu mana pe inima ca DRAGOSTEA este elementul care lipseste din numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh?

Pai unde m-ai intrebat ce lipseste????
Eu ti-am spus ce este Esenta!!!
Sus In jos
tomi

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 10:15

sam22 a scris:

si ce anume nu ti se pare ca aplic? din ce a spus Isus !(binenteles ca nu sunt perfect in credinta mea si stiu ca gresesc uneori, nu zic ca nu gresesc , deoarece sunt om si om=pacat , doar cu ajutorul lui poti fi mai bun..)
ca zic lucrurilor pe nume celor care sustin altceva decat ceea ce a propovaduit Isus?
N-am zis nimic si nu zic nimic! Nu e rolul meu sa te critic!
Tu stii mai bine!
Sus In jos
tomi

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 10:18

Emil Condor a scris:
..

Depinde in ce sens sunt "piperate".
Stilul tau emile este ok de aceea ne aflam pe forumul tau si de asemenea ai fost si cel mai respectat forumist de pe ziare.
Dar la altii nu putem fii sigur ca da roade.
Nu putem sa vedem cum se aplica vorba Domnului Isus: daca un pom da roade sau nu!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 16:12

tomi a scris:
zuum a scris:
tomi a scris:
zuum a scris:
tomi a scris:
Dragostea!

Pai unde m-ai intrebat ce lipseste????
Eu ti-am spus ce este Esenta!!!

Atunci inseamna ca suntem de acord
Sus In jos
tomi

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 16:28

zuum a scris:

Atunci inseamna ca suntem de acord

Da. Se pare ca incepem sa ajungem de acord si la alte lucruri!
Sa vedem daca eu o sa vin in SUA sau tu in Romania pana la urma party
Sus In jos
Roxy

Roxy

Numarul mesajelor : 752
Localizare : cetăţenia în Ceruri
Data de inscriere : 17/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 17:21

Isus Cristos este Acelasi si ieri si azi si in veci. Asa spune cuvantul biblic. Daca Isus a facut minuni in primul secol, semne mari, nu ar trebui sa faca si astazi ?
Sus In jos
tomi

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 17:35

Roxy a scris:
Isus Cristos este Acelasi si ieri si azi si in veci. Asa spune cuvantul biblic. Daca Isus a facut minuni in primul secol, semne mari, nu ar trebui sa faca si astazi ?
Face si astazi.
Amin!
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyJoi 20 Noi 2008, 18:23

tomi a scris:
Roxy a scris:
Face si astazi.
Amin!

de acord cu tine. Insa dupa cum se poate observa, oamenii religiosi cei mai iesiti in evidenta, nu sunt cei prin care lucreaza Domnul.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyVin 21 Noi 2008, 05:15

Roxy a scris:
Tu ca sa crezi ai neaparat nevoie de'minuni' ? Asa, din convingere personala nu poti?
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyVin 21 Noi 2008, 14:36

zuum a scris:
Roxy a scris:
Tu ca sa crezi ai neaparat nevoie de'minuni' ? Asa, din convingere personala nu poti?

ma zuum,

tu nu stii ce vorbesti.
Nu am nevoie de minuni in sensul de a se transforma apa in vin sau altele asemenea, dar cand un om este bolnav mi-as dori din tot sufletul ca Domnul sa se atinga de el si sa-l vindece, sa vad mana lui Dumnezeu la lucru, ce experienta minunata.
Sau sa auzi cum Domnul iti vorbeste prin darul proorociei.
Astea sunt minunile pe care le doresc.
Asa lucreaza Dumnezeu.
El este minunat.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptyVin 21 Noi 2008, 15:18

Roxy a scris:
zuum a scris:
Roxy a scris:

ma zuum,

tu nu stii ce vorbesti.
Nu am nevoie de minuni in sensul de a se transforma apa in vin sau altele asemenea, dar cand un om este bolnav mi-as dori din tot sufletul ca Domnul sa se atinga de el si sa-l vindece, sa vad mana lui Dumnezeu la lucru, ce experienta minunata.
Sau sa auzi cum Domnul iti vorbeste prin darul proorociei.Astea sunt minunile pe care le doresc.Asa lucreaza Dumnezeu.El este minunat.

Un om? Ce fel de om? Probabil un crestin , nu un pagan! Un baptist, un peticostal sau un iehovist, nu un trinitar! Corect?
Un om bolnav se imbolnaveste 99% din vina lui, boala este lectia de viata! SUnt milioane de oameni bolnavi ce ai zice sa se faca toti bine asa printr-o minune? Totusi, natura noastra omeneasca ne face sa nu suportam durerea si mai ales durerea celor pe care-i iubim. Scapam de boala in primul rand prin rugaciune si rugaciunea celor din jur...."minuni" poate incerca oricine daca reuseste sa ajunga la acea scanteie divina din sine ! Dumnezeu nu lucreaza independent de om, ci prin om!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptySam 22 Noi 2008, 04:15

tomi a scris:
Roxy a scris:
Face si astazi.
Amin!
Asa este.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptySam 22 Noi 2008, 04:28

Roxy a scris:
ma zuum,
tu nu stii ce vorbesti.
Laughing oh da! ISUS HRISTOS - Pagina 6 876722 ISUS HRISTOS - Pagina 6 154834

Roxy, pentru afirmatia aia, Domnul te iubeste si mai mult. hug

Zuum, iartă-mă (Embarassed) că am râs cu o asa poftă! hug
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptySam 22 Noi 2008, 08:40

Emil Condor a scris:
Roxy a scris:
ma zuum, tu nu stii ce vorbesti.
Roxy, pentru afirmatia aia, Domnul te iubeste si mai mult. Zuum, iartă-mă (Embarassed) că am râs cu o asa poftă! hug

Razi tu razi Harap Alb....

faci bine ca-i sustii moralul fetei, e draguta foc!
Sus In jos
MIRCEA

Numarul mesajelor : 245
Data de inscriere : 09/10/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptySam 22 Noi 2008, 10:53

Zuum a scris:
Un om bolnav se imbolnaveste 99% din vina lui
Cred că mentalul tău o ia razna. Oare cum de poţi debita aşa ceva?
Un copil de cîteva luni, sau chiar de cîţi-va anişori, se-mbolnăveşte din vina lui?

Poate ai citit predica ,,Tabla de Şah". Fetiţa aceea de 6 anişori care a şi murit din cauza leucemiei, s-a îmbolnăvit din vina ei? Care a fost vina ei de a trebuit să mai şi moară după o lungă suferinţă? Şi dcă a înviat, a avut tot ea vre-un merit?

Lazăr era iubit de domnul, ne spune Biblia în Ioan 11, şi a trebuit să moară măcinat de o boală cruntă ce l-a supus la nişte suferinţe greu de suportat. A avut el vre-o vină că s-a îmbolnăvit? Nu cumva aşa a fost voia Domnului?
Zuum a scris:

Scapam de boala in primul rand prin rugaciune si rugaciunea celor din jur.
Oare cine te crede? Dacă Domnul nu vrea să scapi de boală, poţi să te rogi cît pofteşti, pînă mori; şi poate să se roage toţi credincioşii din lume, că-i tot degeaba.
Logica ta este bună de aruncat la coşul de gunoi.
Sus In jos
bulache
Trecut în nefiintă :(
bulache

Numarul mesajelor : 616
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptySam 22 Noi 2008, 16:41

Atunci cefel de dumnezeu e?Ca lasa sa moara un copil,sau lasa sa sufere un om chiat daca se roaga lui?sau nu aude rugaciunea ca ne ocupat ? Vezi ca si tu ai datto pe : Nu cumva asa a fost voia Domnului? Deja ii aruncati in spate neputinta voastra,a omului. rugă
Sus In jos
MIRCEA

Numarul mesajelor : 245
Data de inscriere : 09/10/2008

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 EmptySam 22 Noi 2008, 18:56

Este scris:
,,Să ştiţi dar că Eu sînt Dumnezeu. Eu dau viaţă şi Eu omor. Eu rănesc şi Eu tămăduiesc,, (Deuteronom 32:39).
,,Domnul omoară şi învie. EL pogoară în locuinţa morţilor şi tot EL scoate de acolo,, (1Samuel 2:6).

Acesta este Dumnezeu. N-avem altul Bulache. Dacă nu-ţi convine nici măcar nu ai posibilitatea să-ţi alegi altul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ISUS HRISTOS   ISUS HRISTOS - Pagina 6 Empty

Sus In jos

ISUS HRISTOS
Sus 
Pagina 6 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Isus sau Papa?
» ISUS - Om sau Dumnezeu?