__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? | |
|
+11Franz Schneider Diaporevomenos abbilbal bulache Christina zuum Emil Condor Ciprian grabillion Roxy Karima 15 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 12:23 | |
| - grabillion a scris:
- Diaporevomenos a scris:
Mai grabillion eşti prea şucărit pentru forumul nostru. Tu nu ai observat ca noi aici discutam calm si prieteneşte. Las-o si tu mai moale, degeaba te răţoieşti la unu si la altul, ca tot nu te ia nimeni in serios. Salut frate, nu ma ratoiesc deloc si nici nu sunt sucarit. :-) Asta pare poate din cauza ca nu-mi auziti vocea si ca nu sunteti obisnuiti cu un om ca mine. Voi sunteti obisnuiti cu pareri diluate, ambigue, schimbatoare, subiective.
Eu am numai o parare ferma pe care spun ca atare. Eu vorbesc cum vorbesc atat tot. Nu ma astept sa ma inteleaga cei mai multi ci cei mai putini. Nici sa ma creada cineva. Daca te dereanjeaza, e treaba ta ! In loc sa citesti continutul tu te iei de stil . Asta e ceva tipic pt. cei care nu vor intelege niciodata, ca se uita numai la infatisare, si atunci cand ea nu corespunde cu asteptarile este aruncat totul la gunoi. Eu nu ma iau de stilul nimanui de aici ci numai de continut. Fa si tu asa si poate iti vor folosi mai mult postarile mele incinatante decat lalaieli ambigue. Tu daca te pricepi asa tare in a le credintei, trebuia sa vii la Concursul cu premii. | |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 12:42 | |
| Gabrillion
Eu nu ma iau de stilul nimanui de aici
Ba chiar asta ai facut de la inceput.Unde propunea-i o emisiune tv despre mine nu-ti amintesi?De parca eu sunt subiectul forumului. Din lipsa de argumente ataci persoane,ti-am zis asta e lectie stiuta si des intalnita.Probabil de aia te-au si zburat de pe alte forumuri cum te lamenta-i pe aici si cum sugera-i administratorului sa faca cu mine. _____________________ | |
| | | Christina
Numarul mesajelor : 61 Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 16:47 | |
| - bulache a scris:
- Esti sigura Cristina ca la platit cu viata lui?Azi nu-i o noutate sa faci pe mortul!Atunci era minune ca oameni erau mai nestiutori .Uite Indieni de veacuri practica intrarea in transa,de unde stiti ca Iisus nu cunostea aceasta practica?
Am citit si ma bufnit rasul. Si Lazar o facea pe mortul 4 zile de-a randul, dar si ceilalti care au murit si ia inviat? Si toti acestia sau inteles s-o faca pe mortul, ca sa vina ziua cand Iisus sa invie? Hai ca ai haz, nu gluma! | |
| | | Christina
Numarul mesajelor : 61 Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 16:57 | |
| - grabillion a scris:
- Zuum,frate,
este foarte normal ca cei care gandesc asemanator sa se aprobe si sa se inteleaga ca-si vad gandurile in altii. Daca pe tine te deranjeaza acest lucru si chiar il reprosezi ai ceva impotriva mea fiindca am alta parere decat a ta. Ia-te de continut - asta-i un forum de discutie pe teme biblice si nu forum de critica la user si lasa atacurile si reprosurile la persoane ca-ti dai singura arama pe fata ! Cei care gandesc si zic altfel au fost tot timpul urmariti si ocariti de cei mai multi: ex. Iisus. Eu nu sunt impotriva ortodocsilor cum ai precizat mai inainte, de unde ai luat tu asa ceva ? Asta nu inseamna insa sa fiu de acord cu ei! Daca mai continui sa ataci la persoana te voi ignora complet si te vei oftica dupa aceea tare ca ignorarea este in forum este pt. astfel de persoane cea mai rea "pedeapsa"... Calmeaza-te si vei fi mai bine acceptat si vei aveam mai mare succes. Daca zici ca esti crestin, mai citeste odata ce scrie aici: 23 Fereşte-te de întrebările nebune şi nefolositoare, căci ştii că dau naştere la certuri. 24 Şi robul Domnului nu trebuie să se certe; ci să fie blînd cu toţi, în stare să înveţe pe toţi, plin de îngăduinţă răbdătoare, 25 să îndrepte cu blîndeţă pe potrivnici, în nădejdea că Dumnezeu le va da pocăinţa, ca să ajungă la cunoştinţa adevărului; 26 şi, venindu-şi în fire, să se desprindă din cursa diavolului, de care au fost prinşi ca să -i facă voia. | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 18:03 | |
| - Citat :
- grabillion a scris: Daca mai continui sa ataci la persoana te voi ignora complet si te vei oftica dupa aceea tare ca ignorarea este in forum este pt. astfel de persoane cea mai rea "pedeapsa"...
Grabi, arata-mi unde te-am atacat si daca le gasesti imi cer scuzele de rigoare! Parerea mea este ca ai venit sa dai " o mana de ajutor" fratilor rupti de dreapta credinta. Sigur ca e o parere subiectiva. Dar am ajuns la ea influentat de cuvintele lui Emil, toate se potrivesc minunat - Citat :
- Emil Condor a scris : Mă bucură prezenta lui Ciprian si Grabillion pe Forumul nostru - pentru mine e un fel de garantie a succesului. Prin venirea lor simt un aer proaspăt, ametitor care ne învăluie. Chiar dacă avem crezuri diferite (multe stiu că sunt comune), cei doi mentionati pot fi interlocutori minunati.
Garantie a succesului ? Spuneti-ne si noua , suntem intr-un program de reeducare religioasa ? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 18:26 | |
| - zuum a scris:
Garantie a succesului ? Spuneti-ne si noua , suntem intr-un program de reeducare religioasa ? De ce-ţi faci probleme Zumule ? Mergi înainte şi nu te uita în lături. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 18:34 | |
| - Karima a scris:
- ]
Ba chiar asta ai facut de la inceput.Unde propunea-i o emisiune tv despre mine Karima, mie chiar mi-ar face plăcere să apar la emisiune TV despre tine alături de tine pentru a-l delecta pe Grabillion, şi a ne delecta şi noi la rândul nostru. Nici tu nu te uita în lături când mergi înainte pentru că există marele risc să te împiedici. Hai mai bine la preumblare să vezi ce am lucrat eu azi cu Puiu Mic. | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 18:42 | |
| Nu ma impiedic eu de nimic Abbilbal,multumesc lui Dumnezeu am trecut mereu peste orice fel de greutate cu atat mai putin m-as impiedica acum. Dar stii,parca te doare cand vezi ca pui suflet in ceva si vine unul sa-ti dea un sut undeva. Cu cea mai mare placere si sinceritate iti spun ca as sta de vorba cu tine la orice fel de emisiune,pe langa cunostintele pe care le ai ,ai si un bun simt demn de apreciat pe care altii nu-l au. _____________________ | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 18:45 | |
| - zuum a scris:
-
- Citat :
- grabillion a scris: Daca mai continui sa ataci la persoana te voi ignora complet si te vei oftica dupa aceea tare ca ignorarea este in forum este pt. astfel de persoane cea mai rea "pedeapsa"...
Grabi, arata-mi unde te-am atacat si daca le gasesti imi cer scuzele de rigoare! Parerea mea este ca ai venit sa dai " o mana de ajutor" fratilor rupti de dreapta credinta. Sigur ca e o parere subiectiva. Dar am ajuns la ea influentat de cuvintele lui Emil, toate se potrivesc minunat
- Citat :
- Emil Condor a scris : Mă bucură prezenta lui Ciprian si Grabillion pe Forumul nostru - pentru mine e un fel de garantie a succesului. Prin venirea lor simt un aer proaspăt, ametitor care ne învăluie. Chiar dacă avem crezuri diferite (multe stiu că sunt comune), cei doi mentionati pot fi interlocutori minunati.
Garantie a succesului ? Spuneti-ne si noua , suntem intr-un program de reeducare religioasa ? Tu nu pricepi sensul real al unor afirmatii - le interpretezi cum ti se potriveste personalitătii tale. Dacă vei continua asa (cum am spus si eu în trecut dar si Grabillio acum), postările tale rău intentionate vor fi ignorate. Văd că tu nu mai vrei să te opresti!!! O să trebuiască o altă pozitie din partea mea...
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 20 Dec 2008, 20:03, editata de 1 ori | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 18:55 | |
| - grabillion a scris:
Eu am numai o parare ferma pe care spun ca atare. Nu ma astept sa ma inteleaga cei mai multi ci cei mai putini. Nici sa ma creada cineva.
Eu nu ma iau de stilul nimanui de aici ci numai de continut. ...... Şi de unde şti tu Grăbitule Ion că părerea ta fermă este obiectivă, imparţială şi model de opinie? Şi nu crezi totuşi că vorbeşti degeaba dacă nu aştepţi să fi înţeles de cei mulţi, ci numai de cei puţini? Şi cum ne traduci afirmaţia că nu aştepţi să fi crezut? Deci, cu alte cuvinte, noi să nu credem ce ai spus până acum că au fost doar minciuni? Sau ai anulat numai cele dăuă propoziţii premergătoare afirmaţiei? Cam dubios stil de formulare a afirmaţiilor incusiv cea prin care afirmi că nu te iei de stilul nimănui. Dacă nu ştiai, te informez că sunt ortodox şi nu mă deranjează credinţa Karimei. Ba, chiar îmi place cum o prezintă şi mă ajută să-i înţeleg pe conaţionalii noştri din Dobrogea. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 18:59 | |
| - Emil Condor a scris:
- .....
Tu nu pricepi sensul real al unor afirmatii - le interpretezi cum ti se potriveste personalitătii tale.
Dacă vei continua asa (cum am spus si eu în trecut dar si Grabillio acum), postările tale rău intentionate vor fi ignorate. Văd că tu nu mai vrei să te opresti!!! O să trebuiască o altă pozitie din partea mea... Emile de unde şi până unde ai tras o astfel de concluzie la adresa lui Zuum? Sau noi suntem obligaţi să ascultăm tot ce îndrugă acest Grăbit Ion fără să-l ignorăm? | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 19:19 | |
| - abbilbal a scris:
- sunt ortodox şi nu mă deranjează credinţa Karimei.
Zumulică, uite acolo doi forumisti ce nu au credinta mea si îmi sunt ambii la fel de dragi. L-ai categorisit imediat pe Grabillion fără să-l cunosti. Te înseli! El nu este "branhamist" cum tu deja l-ai văzut (cu ochi tăi orbiti de prejudecăti), îl cunoaste pe Branham la fel de mult cât îl cunosc si eu, adică doar am auzit de numele lui. Nu te grăbi cu pronosticurile tale pentru că de cele mai multe ori esti gresit. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 19:25 | |
| - abbilbal a scris:
Emile de unde şi până unde ai tras o astfel de concluzie la adresa lui Zuum? Atacurile lui la adresa tuturor ce nu sunt ca el. Mai ales atacurile lui îndreptate spre mine. Face asta de când îl stiu. Bineînteles el o să vină acum cu afirmatia: de unde ai mai scos asta Emile? Din postările lui... - Citat :
- suntem obligaţi să ascultăm tot ce îndrugă acest Grăbit Ion
Cine a spus asa ceva? Hai că mă simt un pic acrit... iau o pauză pentru refacere. | |
| | | bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 20:23 | |
| Bun si cati fii a avut Dumnezeu?Si ce erau ei? | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 20:27 | |
| - bulache a scris:
- Bun si cati fii a avut Dumnezeu?Si ce erau ei?
Si tu poti fi un fiu de Dumnezeu, si eu, si oricine... Depinde ce tinem în inimile, în vietile noastre. | |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 20:32 | |
| - bulache a scris:
- Bun si cati fii a avut Dumnezeu?Si ce erau ei?
in primul rand, sunt ingerii. Si suntem si noi, crestinii. | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 20:55 | |
| Si ceilalati ce sunt Roxy?Exclude-ma pe mine ca sa nu dam nastere din nou la polemici dar intreb si eu din curiozitate: Salbaticii care traiesc in jungla si nu se numesc crestini aia ai cui sunt? _____________________ | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 20:58 | |
| Mr. Lucky a făcut postarea aia cu gândul la Fiul. Deci trebuie să fac o completare: Fiul este Unul, fii sunt mai multi... | |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 22:06 | |
| - Karima a scris:
- Si ceilalati ce sunt Roxy?Exclude-ma pe mine ca sa nu dam nastere din nou la polemici dar intreb si eu din curiozitate:
Salbaticii care traiesc in jungla si nu se numesc crestini aia ai cui sunt? fac parte din creatia lui Dumnezeu. Exista un verset in Biblie, daca vrei iti indic unde anume, care zice asa: "Toti cei ce sunt condusi de Duhul lui Dumnezeu, sunt fii ai lui Dumnezeu" - deci ca sa ai calitatea de fiu al lui Dumnezeu, trebuie sa fii pecetluit cu Duhul. Deci nascut din nou. Sa ai duhul infierii, care striga "Ava" | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 22:08 | |
| Asa este, cum am spus si eu mai sus lui Mr. Lucky: depinde ce ai în inimă, dacă Îl ai pe Dumnezeu, esti fiul Lui. Corect Roxy! Cuvântul asa afirmă. | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 23:02 | |
| - Roxy a scris:
- Karima a scris:
- Si ceilalati ce sunt Roxy?Exclude-ma pe mine ca sa nu dam nastere din nou la polemici dar intreb si eu din curiozitate:
Salbaticii care traiesc in jungla si nu se numesc crestini aia ai cui sunt? fac parte din creatia lui Dumnezeu. Exista un verset in Biblie, daca vrei iti indic unde anume, care zice asa: "Toti cei ce sunt condusi de Duhul lui Dumnezeu, sunt fii ai lui Dumnezeu" - deci ca sa ai calitatea de fiu al lui Dumnezeu, trebuie sa fii pecetluit cu Duhul. Deci nascut din nou. Sa ai duhul infierii, care striga "Ava" Roxy,uneori i dau mare dreptate lui Zuum. Acum spun si eu ca el,mergi pe o idee pana se epuizeaza si apoi treci la alta,sau cu alte cuvinte,fii la subiect. Tu ai afirmat la intrebarea lui Bulache cati fii are Dumnezeu ca in primul rand sunt ingerii si apoi crestinii,de aceea a venit intrebarea mea,,cei ce nu se numesc crestini nu sunt fii a lui Dumnezeu?,, Raspunsul lui Emil a fost complet si adevarat,chiar nu mai era nevoie de completare,dar tu carmesti in alta directie.Ma rog Explica-mi si mie ca nu inteleg ce inseamna asta? Sa ai duhul infierii, care striga "Ava_____________________ | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 23:06 | |
| - Karima a scris:
- Sa ai duhul infierii, care striga "Ava"
Adică dacă Îl iubesti, ai Duhul Lui si esti fiu de Dumnezeu. Cei ce Îl hulesc, au duh necurat si nu pot fi numiti fiii Lui. E corect... | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 23:08 | |
| - Roxy a scris:
- Karima a scris:
Salbaticii care traiesc in jungla si nu se numesc crestini aia ai cui sunt? fac parte din creatia lui Dumnezeu. Exista un verset in Biblie, daca vrei iti indic unde anume, care zice asa: "Toti cei ce sunt condusi de Duhul lui Dumnezeu, sunt fii ai lui Dumnezeu" - deci ca sa ai calitatea de fiu al lui Dumnezeu, trebuie sa fii pecetluit cu Duhul. Deci nascut din nou. Sa ai duhul infierii, care striga "Ava" 1Ioann 3 1 Vedeţi ce dragoste ne -a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Şi sîntem. Lumea nu ne cunoaşte, pentrucă nu L -a cunoscut nici pe El. 2 Prea iubiţilor, acum sîntem copii ai lui Dumnezeu. Şi ce vom fi, nu s'a arătat încă. Dar ştim că atunci cînd Se va arăta El, vom fi ca El; pentrucă Îl vom vedea aşa cum este. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Sam 20 Dec 2008, 23:10 | |
| - Karima a scris:
- ...uneori i dau mare dreptate lui Zuum.
Foarte rău! Si eu o fac uneori si... rezultatul? Mi se urcă în cap! Zuum mai are multe de învătat despre Dumnezeu. Dar progresează mereu... | |
| | | Karima MODERATOR
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Dum 21 Dec 2008, 00:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- Karima a scris:
- Sa ai duhul infierii, care striga "Ava"
Adică dacă Îl iubesti, ai Duhul Lui si esti fiu de Dumnezeu. Cei ce Îl hulesc, au duh necurat si nu pot fi numiti fiii Lui. E corect... Am inteles darrrrrrrr ,,duhul infierii,,?Duhul lui Dumnezeu se mai numeste si duhul infierii? Iar ,,ava,,ce este ava? _____________________ | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? | |
| |
| | | | Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |