| Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? | |
|
+11Franz Schneider Diaporevomenos abbilbal bulache Christina zuum Emil Condor Ciprian grabillion Roxy Karima 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mar 23 Dec 2008, 21:07 | |
| - Roxy a scris:
- DA !
sunt un inger, pentru ca sunt o fata cuminte ca un inger. Sa nu-mi spui ca n-ai pacatuit NICIODATA cu gandul sau cu fapta !!! | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| |
| |
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mar 23 Dec 2008, 21:31 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Roxy a scris:
- DA !
sunt un inger, pentru ca sunt o fata cuminte ca un inger. Sa nu-mi spui ca n-ai pacatuit NICIODATA cu gandul sau cu fapta !!! N I C I O D A T A | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mar 23 Dec 2008, 21:33 | |
| - Roxy a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Roxy a scris:
- DA !
sunt un inger, pentru ca sunt o fata cuminte ca un inger. Sa nu-mi spui ca n-ai pacatuit NICIODATA cu gandul sau cu fapta !!! N I C I O D A T A Pai daca n-ai pacatuit in nici un fel si nici idee n-ai...de unde stii ce e pacatul ? | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mier 24 Dec 2008, 03:35 | |
| - Roxy a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Roxy a scris:
- DA !
sunt un inger, pentru ca sunt o fata cuminte ca un inger. Sa nu-mi spui ca n-ai pacatuit NICIODATA cu gandul sau cu fapta !!! N I C I O D A T A Asta sa i-o spui la mutu ! Nu exista om fara de pacat. Exista insa persoane care nu vor sa recunoasca. Iar asta e un PACAT. Eu sunt un tip credincios din fire, dar nu pot sa cred in ruptul capului ca nu ai la activ un pacat cat de mititel. Hai sa fim seriosi. Tu crezi ca eu m-am nascut ieri ? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mier 24 Dec 2008, 05:46 | |
| In cazul ala probabil de aia roxy se simte autorizata sa fie prima care da cu pietre! | |
|
| |
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mier 24 Dec 2008, 07:19 | |
| Nu am niciun pacat. Sunt neprihanita ! | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mier 24 Dec 2008, 07:34 | |
| - Roxy a scris:
- Nu am niciun pacat. Sunt neprihanita !
Sfanta Maria !!!! Tu esti ??? | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mier 24 Dec 2008, 11:00 | |
| Ar vrea ea! Dar deja a savarsit pacatul ca se crede fara de pacat. | |
|
| |
Roxy
| |
| |
Franz Schneider
| |
| |
Roxy
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mier 24 Dec 2008, 13:28 | |
| te-a sedus Satana, si te-a facut sa crezi ca nu poti fi asemenea lui Isus. uite ce spune Cuvantul :
1 Ioan 2:6 Cine zice că rămâne în El, trebuie să trăiască şi el cum a trăit Isus. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mier 24 Dec 2008, 15:25 | |
| - Roxy a scris:
- 1 Ioan 2:6 Cine zice că rămâne în El, trebuie să trăiască şi el cum a trăit Isus.
Roxy, nu hulesc, dar este bine să iei spiritul învăţăturii, nu litera acesteia. Altfel, ar trebui să mori crucificată şi nu cred c-ar folosi nimănui! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mier 24 Dec 2008, 16:17 | |
| - Roxy a scris:
- bulache a scris:
- Ar vrea ea! Dar deja a savarsit pacatul ca se crede fara de pacat.
1 Petru 1:16 Căci este scris: „Fiţi sfinţi, căci Eu sunt Sfânt”. De fapt ea e reincarnarea Sfantului Petru ! | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mier 24 Dec 2008, 16:46 | |
| | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mier 24 Dec 2008, 17:02 | |
| - Roxy a scris:
- nu cred in reincarnare.
cui ii pasa? | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Joi 25 Dec 2008, 07:59 | |
| - zuum a scris:
cui ii pasa? lui Dumnezeu. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Joi 25 Dec 2008, 08:03 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
- cui ii pasa?
lui Dumnezeu. Sunt convins. Vad ca insisti insa sa fii bagata in seama de muritori pacatosi care nu-ti pot aprecia calitatile deosebite...vanitate? | |
|
| |
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Joi 09 Apr 2009, 13:45 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
cui ii pasa? Deci tu eşti unul din cei cărora nu le pasă. Rezultă că nu te mai bagi în discuţie? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Joi 09 Apr 2009, 16:04 | |
| - ACCENT a scris:
- Roxy a scris:
- zuum a scris:
cui ii pasa? Deci tu eşti unul din cei cărora nu le pasă. Rezultă că nu te mai bagi în discuţie? Nu-mi pasa in ce crede roxy fiindca nu m-a convins pana acum ca are vreo credinta | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Joi 09 Apr 2009, 17:11 | |
| - zuum a scris:
- ACCENT a scris:
- Roxy a scris:
- zuum a scris:
cui ii pasa? Deci tu eşti unul din cei cărora nu le pasă. Rezultă că nu te mai bagi în discuţie? Nu-mi pasa in ce crede roxy fiindca nu m-a convins pana acum ca are vreo credinta Ei, important este sa fie -mai intii- ea convinsa de propriile ei convingeri, nu crezi?! Faptul ca nu crede in reincarnare este dreptul ei. In fond, poate ca niciunii dintre noi nu suntem convinsi si nu credem in multe...Poate nu a sosit vremea, mai stii?! Bref, pentru a crede, trebuie sa fii pregatit. Altfel, fortzind lucrurile, s-ar putea ca mai rau sa te tulbure...Parerea mea. Dar poate ca gresesc... | |
|
| |
ACCENT
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Joi 09 Apr 2009, 18:54 | |
| Dacă aşa stau lucrurile, hai să disutăm despre cîţi Fii a avut/are Dumnezeu. | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Joi 09 Apr 2009, 19:11 | |
| - ACCENT a scris:
- Dacă aşa stau lucrurile, hai să disutăm despre cîţi Fii a avut/are Dumnezeu.
Sorry, Accent. Daca-ncepi iar sa-mi dai citate din biblia aia scrisa de unu'si-altu' , devine chiar plictisitor pentru mine si chiar nu ma atrage sa mai discut. Mie-mi place sa discut cu oameni care pot gindi cu mintea lor si nu cu dogme si alte manevre ale bisericilor. | |
|
| |
ACCENT
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Joi 09 Apr 2009, 19:22 | |
| Eu te înţeleg dar aici eşti la sectorul Religii, şi trebuiesc respectate topicurile. Dacă vrei, mie-mi face plăcere să discut cu tine şi la Divertisment pe topicuri care te interesează, sau pe care le poţi deschide şi singură. | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Joi 09 Apr 2009, 19:26 | |
| - ACCENT a scris:
- Eu te înţeleg dar aici eşti la sectorul Religii, şi trebuiesc respectate topicurile.
. Iar eu mai repet, inca o data, poate -totusi- vei intelege: Religiile NU se rezuma numai la biblia ta. Iar eu m-am referit strict la citatele tale din biblie. Clar?! Hai, pa! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? | |
| |
|
| |
| Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? | |
|