| Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? | |
|
+11Franz Schneider Diaporevomenos abbilbal bulache Christina zuum Emil Condor Ciprian grabillion Roxy Karima 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 09:21 | |
| - zum a scris:
- Sa stii ca eu sunt un adept total al hinduismului si budhismului, le gasesc mai potrivite pentru timpurile pe care le traim. Crestinismul de 2000 de ani n-a facut nimic pentru omenire decat ca i-a promis un sfarsit apocaliptic iar omului de rand i-a pus conditii impotriva firii!
Num 6:24 ,Domnul să te binecuvinteze, şi să te păzească! Num 6:25 Domnul să facă să lumineze Faţa Lui peste tine, şi să Se îndure de tine! Num 6:26 Domnul să-Şi înalţe Faţa peste tine, şi-să-ţi dea pacea! | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 15:18 | |
| - Ciprian a scris:
- zum a scris:
- Sa stii ca eu sunt un adept total al hinduismului si budhismului, le gasesc mai potrivite pentru timpurile pe care le traim. Crestinismul de 2000 de ani n-a facut nimic pentru omenire decat ca i-a promis un sfarsit apocaliptic iar omului de rand i-a pus conditii impotriva firii!
Num 6:24 ,Domnul să te binecuvinteze, şi să te păzească! Num 6:25 Domnul să facă să lumineze Faţa Lui peste tine, şi să Se îndure de tine! Num 6:26 Domnul să-Şi înalţe Faţa peste tine, şi-să-ţi dea pacea! Amin! | |
|
| |
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 16:11 | |
| - abbilbal a scris:
Contrariul nu se demonstrează, ci se deduce din acţiunea contrară sensului normal de deplasare convenţională. nuuuu ! cine face o acuzatie, trebuie sa o demonstreze. Pana atunci, cel in cauza beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 19:12 | |
| - Emil Condor a scris:
- ...... Nu există trtinităti, Zuum! Nu există. Nicicând nu au fost până la Niceea. Nicicând......
Tu de unde ştii de eşti aşa de sigur ? Dacă eu şi Zuum vreau să accept Trinitatea, tu ce ai împotrivă ? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 19:16 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- ...... Nu există trtinităti, Zuum! Nu există. Nicicând nu au fost până la Niceea. Nicicând......
Tu de unde ştii de eşti aşa de sigur ? Dacă eu şi Zuum vreau să accept Trinitatea, tu ce ai împotrivă ? Culmea e ca...a existat inainte de Niceea Nu numai in Matei ( protestantii sar pasajul respectiv chipurile nu e traducerea buna sau era Matei beat cand a scris) dar si in Didahii Iata ce scrie acolo ( anul 60-70 AD) Capitolul 7:1 In ceea ce priveste Botezul, asa sa va botezati : dupa ce ati recitat toate aceste precepte, botezati in numele Tatalui, si al Fiului si al Sfantului Duh, in apa curgatoare......etc Http://www.carm.org/misc/didache.htm | |
|
| |
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 20:39 | |
| chiar si asa, nu justifica egalitatea celor 3 persoane si co-eternitatea lor.
intrebare: care e numele Duhului Sfant, ca sa ne botezam in acel nume ? | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 20:41 | |
| - Roxy a scris:
- chiar si asa, nu justifica egalitatea celor 3 persoane si co-eternitatea lor.
intrebare: care e numele Duhului Sfant, ca sa ne botezam in acel nume ? De ce crezi ca trebuie neaparat sa poarte un nume ? Ce este numele ? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 20:57 | |
| - Roxy a scris:
- chiar si asa, nu justifica egalitatea celor 3 persoane si co-eternitatea lor.
Sunt in Biblie? Atunci se justifica. Doar o minte nelinistita ( ca sa nu-i spun altfel) gaseste nod in papura in chiar Cuvantul Bibliei. Asta fiindca va luati dupa profeti falsi si nu va multumiti cu ce aveti. - Citat :
- intrebare: care e numele Duhului Sfant, ca sa ne botezam in acel nume ?
Duhul Sfant e Duhul Sfant, asa cum scrie in Biblie...cum vrei sa-i zici altfel? | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 21:04 | |
| Duhul SFant nu este nume....dupa cum nici Dumnezeu nu este nume. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 21:07 | |
| - Roxy a scris:
- Duhul SFant nu este nume....dupa cum nici Dumnezeu nu este nume.
Nici roxy nu e nume si nici "nume" nu e nume ! Te invarti dupa coada! | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 21:15 | |
| - Roxy a scris:
Ti-am pus o intrebare mai adineauri dar vad ca ma eviti. Ai ceva pe constiinta ? Ce este acela un NUME ??? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 21:18 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Roxy a scris:
Ti-am pus o intrebare mai adineauri dar vad ca ma eviti. Ai ceva pe constiinta ? Ce este acela un NUME ??? Ma duci cu gandul la Shakespeare...! | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 21:26 | |
| - zuum a scris:
- Roxy a scris:
Nici roxy nu e nume si nici "nume" nu e nume ! Te invarti dupa coada! BA DA ! Este numele meu, un diminutiv de la Roxana. Este numele pe care mi l-o data mami. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 21:29 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
- Roxy a scris:
Nici roxy nu e nume si nici "nume" nu e nume ! Te invarti dupa coada! BA DA !Este numele meu, un diminutiv de la Roxana. Este numele pe care mi l-o data mami. Daca Biblia o consideri de inspiratie divina si cuvantul Sfantul Duh, Tatal si Fiul tot de la Dumnezeu vin ca el a "dictat-o". Daca nu accepti ca tot ce scrie in Biblie este de la Dumnezeu atunci este de la oameni si parca...nu erai de acord cu asta! | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 21:29 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
- Roxy a scris:
Nici roxy nu e nume si nici "nume" nu e nume ! Te invarti dupa coada! BA DA ! Este numele meu, un diminutiv de la Roxana. Este numele pe care mi l-o data mami. Avand in vedere faptul ca ai "cetatenia in Ceruri" asa cum scrie la userul tau, stau ca prostul si ma intreb, esti vie sau vorbim cu un injer ? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 21:35 | |
- Avand in vedere faptul ca ai "cetatenia in Ceruri" asa cum scrie la userul tau, stau ca prostul si ma intreb, esti vie sau vorbim cu un injer ?
Frantz, you made my day! | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Lun 22 Dec 2008, 21:38 | |
| - zuum a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Avand in vedere faptul ca ai "cetatenia in Ceruri" asa cum scrie la userul tau, stau ca prostul si ma intreb, esti vie sau vorbim cu un injer ?
Frantz, you made my day! Si cand te gandesti ca asta-i numai inceputul. Pentru ca vad ca ma evita surata si mie nu-mi place sa vorbesc singur ca un cuc. Am eu ac de cojocelul ei. La cat imi plac mie pocaitii !!!! | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mar 23 Dec 2008, 12:03 | |
| Dupa atata discutie tot nu ati ajuns sa definiti Cati fii a avut Dumnezeu?Se c-am bat cap in cap creationismul si Darwinismul.Vati gandit oare ca omul e rezultatul unor experiente de LABORATOR? | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mar 23 Dec 2008, 12:41 | |
| - bulache a scris:
- Vati gandit oare ca omul e rezultatul unor experiente de LABORATOR?
În cazul ăsta, cred c-au spart eprubeta! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mar 23 Dec 2008, 16:27 | |
BA DA ! Este numele meu, un diminutiv de la Roxana. Este numele pe care mi l-o data mami. Avand in vedere faptul ca ai "cetatenia in Ceruri" asa cum scrie la userul tau, stau ca prostul si ma intreb, esti vie sau vorbim cu un injer ?[/quote] DA ! sunt un inger, pentru ca sunt o fata cuminte ca un inger. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mar 23 Dec 2008, 16:57 | |
| - Roxy a scris:
- DA !sunt un inger, pentru ca sunt o fata cuminte ca un inger.
Lauda de sine, nu miroase a bine! | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mar 23 Dec 2008, 17:49 | |
| Zuum, mai sunt si copii sfinti ai lui Dumnezeu pe pamantul asta !!! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mar 23 Dec 2008, 19:16 | |
| - Roxy a scris:
- Zuum, mai sunt si copii sfinti ai lui Dumnezeu pe pamantul asta !!!
Iti spune eu ceva sigur. Tu nu esti printre ei! N-o spun eu, Zuum, ci Duhul Sfant care tocmai a vorbit prin mine! | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mar 23 Dec 2008, 20:45 | |
| - zuum a scris:
Iti spune eu ceva sigur. Tu nu esti printre ei! N-o spun eu, Zuum, ci Duhul Sfant care tocmai a vorbit prin mine! nu te juca cu astfel de lucruri, nu lua numele Domnului in desert. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? Mar 23 Dec 2008, 21:03 | |
| - Roxy a scris:
- zuum a scris:
- Iti spune eu ceva sigur. Tu nu esti printre ei! N-o spun eu, Zuum, ci Duhul Sfant care tocmai a vorbit prin mine!
nu te juca cu astfel de lucruri, nu lua numele Domnului in desert. Nu provoca...! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? | |
| |
|
| |
| Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? | |
|