LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
taieri 23 1918 1 politica brasov google comment-143 istorie romana Limba mediu reclame Fantasy humanitas drumetie Popasul problema sibiu internet curiozitati padure nicuvar efremovivanantonovici muzica_traditionala CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 I_vote_lcapCati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 I_voting_barCati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 I_vote_lcapCati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 I_voting_barCati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?

In jos 
+11
Franz Schneider
Diaporevomenos
abbilbal
bulache
Christina
zuum
Emil Condor
Ciprian
grabillion
Roxy
Karima
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 03:47

Emil Condor a scris:
zuum a scris:
Cine are fii si fiice se numeste tata, in cazul lui Dumnezeu Tata!
Ce constatare! Cum ai reusit? Esti un geniu! aplauze
Continuarea, te rog! Hai că ai citit-o de multe ori...

Păi şi tu ai fost un geniu când ai spus că F naşte dumnezei, căci F a născut un singur Dumnezeu.

Ciprian

Ciprian

Numarul mesajelor : 1574
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 03:48

Pai nici ca se putea intelege ceva, cand eu le dau... intoarse!Embarassed
Nu e Genesa 2:4,6 ci... 6:2,4!
Scuze si multumesc.
Iov 1:6
Traducerea BOR reda "ingeri". Cornilescu, impreuna cu King James si altele, traduce cu "fii". Cuvantul este acelasi ca si in Genesa 6: 2,4; "ben". Traducerea BOR a preferat sa traduca in Iov cu "ingeri", cu toate ca in Facerea, textele aratate, a tradus cu "fii".
Aceasi situatie cu Iov 2:1; 38:7 .
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 04:00

Ciprian a scris:
Pai nici ca se putea intelege ceva, cand eu le dau... intoarse!Embarassed
Nu e Genesa 2:4,6 ci... 6:2,4!
Scuze si multumesc.
Iov 1:6
Traducerea BOR reda "ingeri". Cornilescu, impreuna cu King James si altele, traduce cu "fii". Cuvantul este acelasi ca si in Genesa 6: 2,4; "ben". Traducerea BOR a preferat sa traduca in Iov cu "ingeri", cu toate ca in Facerea, textele aratate, a tradus cu "fii".
Aceasi situatie cu Iov 2:1; 38:7 .

Da, aşa este Ciprian. Dar de fapt nu asta mă deranjează pe mine atât de mult că unii spun "fii" alţii "îngeri" căci la urma urmei conţinutul versetului sau pericopei ne interesează nu forma de redactare. Am mai spus şi cu alte ocazii, ţi-o mai spun şi ţie, dar ca să nu fim offtopic în dialogul ce se naşte te invit în popasul abbilbal la taclale şi acolo vom putea detalia liniştiţi această temă. Dacă accepţi bineînţeles.

Ciprian

Ciprian

Numarul mesajelor : 1574
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 04:16

Incerc intotdeauna sa fiu concis si la subiect. Nu intoteauna imi iese figura. Graba strica treaba, cum deja ati putut usor constata. Multumesc de invitatie, am sa incerc sa intru si pe acolo. Nu am timp prea mult; intru si ies de pe internet, dupa cum am/ n-am timp. Plus ca am concurenta cu copiii. Crying or Very sad
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 04:40

Emil Condor a scris:
Ha, ha, ha!Cine te-a mintit în halul ăla? Aveam impresia că tu nu crezi chiar totul, asa usor!
Ei vezi, te-ai grabit cu impressile!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 04:52

Ciprian a scris:
Plus ca am concurenta cu copiii.

Care este cea mai dură concurenţă, prioritari fiind ei, iar noi ne gospodărim timpul liber din toiul nopţii.

Dar oricum totul nu poate fi decât în limita timpului disponibil şi pentru a nu pierde timpul căutându-ne pe forum, pentru ce avem de împărţit noi doi, este mai bine să ne grupăm dialogul şi nu să-l dispesăm şi cine este curios ce vom pune noi la cale este bine primit în poveştile noastre care nu vor fi secrete.
Nu mă deranjează dacă azi apare o întrebare şi răspunsul peste o spătămână, căci grupate fiind, cu siguranţă nu se vor pierde nici întrebările, nici răspunsurile. Din acest punct de vedere îi dau dreptate lui Emil că este bine să fim cât mai grupaţi, căci subiectele discutate devin tot mai multe şi le pierdem firul, dacă nu l-am şi pierdut deja în ce mă priveşte.
Dar un lucru tot mă deranjează în dialogul dintre noi doi. Utilizarea din partea ta a pronumelui de poiliteţe care este prea complicat. Cum lu tată-to îi spui dumneata sau tu mergi acasă? nu dumneavoastră mergegi acasă? şi prin eliminarea pronumelui se ajunge la
mergi în loc de mergeţi, tot aşa vorbeşte şi cu mine. Când tu foloseşti verbul echivalent pronumelui personal la persoana întâia, eu automat consider că tu foloseşti familiarul dumneata. Ce e rău în asta? De ce fugi de adresarea la persoana I-ia? Hai, renunţă odată să mi te mai adresezi cu dumneavoastră.

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 05:03

O fi moldovean! Doar ei spun dumnealui la cocos!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 05:21

zuum a scris:
Emil Condor a scris:
Ha, ha, ha!Cine te-a mintit în halul ăla? Aveam impresia că tu nu crezi chiar totul, asa usor!
Ei vezi, te-ai grabit cu impressile!
Dada! Asa cum spune Ciprian mai sus: graba strică treaba!
Oricum, nu am doar impresii, mai am si certitudini. smile

zuum a scris:
Nu. A spus de la început că e ardelean iar în Moldova se spune "dânsul".
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 05:59

Emil Condor a scris:
zuum a scris:
Nu. A spus de la început că e ardelean iar în Moldova se spune "dânsul".

Asa, asa, chiar asa, am uitat, ce vrei, aici nu folosesc atatea politeturi, e un you , un he si un it, simplu !
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 06:02

Mi se pare mai practic la englezi: toti sunt TU.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 06:15

Iata cati Fii a avut/are Dumnezeu

"Fiul Meu eşti Tu; Eu astăzi Te-am născut". Faptele 13;33
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 06:18

Da, Isus este Fiul acela despre care se vorbeste acolo.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 06:32

Emil Condor a scris:
Da, Isus este Fiul acela despre care se vorbeste acolo.

Eu astazi Te-am nascut....ce inseamna?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 06:37

Dumnezeu L-a făcut, nu Maria. Asta voiai să spui? Very Happy

Tu întelegi... stiu eu ce întelegi. Nu există trtinităti, Zuum! Nu există. Nicicând nu au fost până la Niceea. Nicicând...
Cuvântul spune clar că Dumnezeu S-a făcut trup, că El Însusi a venit, nu altul.
Dar stiu că degeaba spun adevărurile astea...
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 06:48

Emil Condor a scris:
Dumnezeu L-a făcut, nu Maria. Asta voiai să spui? Very Happy

Tu întelegi... stiu eu ce întelegi. Nu există trtinităti, Zuum! Nu există. Nicicând nu au fost până la Niceea. Nicicând...
Cuvântul spune clar că Dumnezeu S-a făcut trup, că El Însusi a venit, nu altul.
Dar stiu că degeaba spun adevărurile astea...

Lasa-ma cu Niceea ca aia e alta discutie, vorbim de ce spune Cuvantul, ai rabdare si lumineaza-ma! Eu repet ce spune Biblia , nu citesc printre randuri

Dumnezeu spune "...Eu astazi Te-am nascut " nici macar facut, NASCUT- Filius meus es tu ego hodie genui te
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 06:49

Duhul atotputernic a făcut trupul omenesc si în toată facerea asta Duhul este Tatăl trupului. Nimic mai simplu! Trebuie mai multe versete ca să întelegi întruparea lui Dumnezeu prin Maria.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 06:58

Emil Condor a scris:
Duhul atotputernic a făcut trupul omenesc si în toată facerea asta Duhul este Tatăl trupului. Nimic mai simplu! Trebuie mai multe versete ca să întelegi întruparea lui Dumnezeu prin Maria.

Eu nu vreau sa ma indepartez de Cuvant. Ceea ce faci tu este sa interpretezi voit ceea ce nu este scris. Exista si alte interpretari. Deja ai introdus o noua afirmatie care face ideea si mai imposibila, spui ca Duhul este Tatal...! Shocked
Deja ai enumerat mai mult de 3 elemente...!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 07:01

Tocmai că eu îti spun alea din ce este scris. Ti le-am spus si în trecut. Acum nu mai deschid Biblia la ora asta că nu văd scrisul la oboseala ce o am.
Tu trebuie să realizezi un lucru despre Emil: tot ce afirmă despre Dumnezeu este în Biblie, este sustinut de Cuvânt. Te rog pricepe - e în favoarea ta.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 07:05

Vezi în Biblie că Dumnezeu nu a fost cunoscut ca Tată înainte de venirea în trup cu Numele Iisus. Tată a devenit doar atunci - deci Duhul este făcătorul trupului, automat, logic, Tatăl. E greu, stiu că e greu să întelegi. Pentru mine a fost oarecum greu tot datorită prejudecătilor avute dar Dumnezeu a lucrat la inima mea si... se vede rezultatul
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 07:10

Emil Condor a scris:
Tocmai că eu îti spun alea din ce este scris. Ti le-am spus si în trecut. Acum nu mai deschid Biblia la ora asta că nu văd scrisul la oboseala ce o am.
Tu trebuie să realizezi un lucru despre Emil: tot ce afirmă despre Dumnezeu este în Biblie, este sustinut de Cuvânt. Te rog pricepe - e în favoarea ta.

Pana acum nu m-ai convins. Nu pentru ca nu am luat in seama ceea ce ai spus ci pentru ca Biblia este locul unde aceste chestiuni NU sunt clare ! Biblia este formata din carti separate ca stil de scris, exprimare, orientare, nu e greu de vazut daca ...te intereseaza sa intelegi.

Eu astazi Te-am nascut in toate Bibliile reda persoana I-a, EU si persoana a II-a, pe TINE....asa scrie Cuvantul. Tu sau altul vine si spune, pai stai ca de fapt EU inseamna TU, iar TU este EU...desi acolo scrie EU si TU, de fapt nu e decat EU....deci tu, cititorule, vezi TU dar sa stii ca e EU ! E cam...rasuciiiita si trasa de par explicaia asta!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 07:12

Gramatica mea si a ta nu se potriveste cu aceea a lui Dumnezeu!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 07:18

Emil Condor a scris:
Vezi în Biblie că Dumnezeu nu a fost cunoscut ca Tată înainte de venirea în trup cu Numele Iisus. Tată a devenit doar atunci - deci Duhul este făcătorul trupului, automat, logic, Tatăl. E greu, stiu că e greu să întelegi. Pentru mine a fost oarecum greu tot datorită prejudecătilor avute dar Dumnezeu a lucrat la inima mea si... se vede rezultatul

Nu e vorba de prejudecati! Sa stii ca eu sunt un adept total al hinduismului si budhismului, le gasesc mai potrivite pentru timpurile pe care le traim. Crestinismul de 2000 de ani n-a facut nimic pentru omenire decat ca i-a promis un sfarsit apocaliptic iar omului de rand i-a pus conditii impotriva firii!

Daca e sa luam scriptura evreiasca drept capatai, atunci Dumnezeu este in primul rand Tatal lui Adam, caci la fel l-a facut pe Adam cum l-a facut si pe Isus, tot din tarana si tot sufland Duh!
Daca ma las convins ca Isus este identic cu Dumnezeu ( ceea ce automat cuvantul Fiul lui Dumnezeu n-are nici o noima in toata Biblia) atunci chiar ca ma indepartez si mai mult de esenta!
Nu are pur si simplu logica ca Dumnezeu sa se nasca pe sine in tarana ca sa moara in chinuri (????) si sa mantuiasca oamenii. Era in puterea Lui sa ne mantuiasca oricand, nu avea nevoie de un asemenea artificu!
Si inca ceva, Dumnezeu nu are chip, corect?
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 07:18

Emil Condor a scris:
Gramatica mea si a ta nu se potriveste cu aceea a lui Dumnezeu!

cu asta m-ai dat gata, roxy!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 07:20

Shut up si mergi la culcare. Laughing
Eu am plecat! Somn usor!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 EmptyLun 22 Dec 2008, 07:23

Emil Condor a scris:
Shut up si mergi la culcare. Laughing
Eu am plecat! Somn usor!

noapte buna si mergi sanatos in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh! Amin!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?   Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei? - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Cati "fii" a avut Dumnezeu conform Bibliei?
Sus 
Pagina 5 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"
» "O casă de păpuşi" ("Nora")
» CINEMA
» Concurs foto : "COLT DE ROMANIE"
» "Servus!" eseu de Maria Gold

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: RELIGII si CULTE :: CRESTINISM (teme generale)-
Mergi direct la: