LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
drumetie 23 reclame mediu muzica_traditionala comment-143 sibiu Popasul internet padure 1918 CPSF romana Limba taieri google nicuvar brasov Fantasy 1 problema humanitas efremovivanantonovici politica curiozitati istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
BANCURI (II) - Pagina 24 I_vote_lcapBANCURI (II) - Pagina 24 I_voting_barBANCURI (II) - Pagina 24 I_vote_rcap 
Emil Condor
BANCURI (II) - Pagina 24 I_vote_lcapBANCURI (II) - Pagina 24 I_voting_barBANCURI (II) - Pagina 24 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

BANCURI (II)

In jos 
+15
Franz Schneider
Doina
silverstar
Emil Condor
nicuvar
yzzy
ostrovna
Karima
zaraza26
abbilbal
Cristina
cactus
aurora
Anahoret
dolion
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

BANCURI (II) - Pagina 24 Empty
MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:27

Cum se numeşte penitenciarul de maximă securitate din Craiova? AlcaPraz.

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:28

Doi scoţieni se întîlnesc la poştă:
- Ai pus o scrisoare?
- Nu, am pus cerneală în stilou.

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:28

Sfîrşitul scrisorii tatălui din Scoţia: "Am vrut să-ţi mai trimit ceva bani, dar, din păcate, plicul era deja închis..."

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:29

Un tînăr se prezintă la un mare patron, scoţianul John.
- Sînt maseur. Pentru 200 de lire pe lună sînt gata să vă masez dansatoarele.
- OK! Dacă aveţi banii la dumneavoastră puteţi începe.

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:30

De ce au toate mormintele scoţienilor cîte un bust? Pentru că îi îngroapă pînă la jumatate şi apoi îi dau cu var...

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:34

- Aveţi şampon?
- De ouă.
- Şi pe cap cu ce mă spăl?

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:34

Fragment dintr-un răvaş: "Draga mea, într-o mînă ţin poza ta, iar cu cealaltă mă gîndesc la tine...".

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:35

Electricianul spitalului intră la Reanimare şi le spune bolnavilor cu masca de oxigen pe faţă:
- Băieţi, luaţi o gură mare de aer că tre' să schimb nişte siguranţe...

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:36

Un ţigan este chemat la o sindrofie dată de noii îmbogăţiţi ai Revoluţiei. În timpul chefului, unul îl întreabă:
- Băi ţigane, la utecişti ai cîntat?
- Am cîntat, coane.
- Rău, fiule, rău...
- La securişti ai cîntat?
- Am cîntat, coane, ce era să fac?
- Dar la nomenclatură ai cîntat?
- Am cîntat, coane, că era pericol.
Cînd ajunge acasă supărat şi cu originea mototolită, îi povesteşte pirandei ce a păţit, la care aceasta îi zice:
- Bine, mă boule, nu puteai să spui că nu ai cîntat?
- Cum să spun, fă, cînd erau toţi acolo?

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:38

Un beţiv iese din bar şi se împiedică de o piatră. Se ridică, însă iar cade. Supărat, spune:
- Dacă ştiam că pic iar, nu mă mai ridicam.

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:38

Un infractor este interogat la poliţie:
- Spune, dom'le, ce-ai făcut!
- Păi am furat o cisternă cu vin...
- Şi...
- Jumătate am băut-o...
- Şi cu cealaltă jumătate ce-ai făcut?
- Păi, am vîndut-o...
- Şi ce-ai făcut cu banii?
- I-am băut!

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:39

Ambasadorul irakian la Naţiunile Unite tocmai a terminat un discurs şi iese pe hol, unde se întîlneşte cu preşedintele Obama. Îşi strîng mîinile şi irakianul zice:
- Ştiţi, am şi eu o întrebare apropo de cultura Americii.
- Excelenţă, dacă pot să vă ajut o să o fac cu mare plăcere, răspunde Obama.
- Fiul meu se uită la filmul ăsta, Star Trek, şi acolo sînt şi rusi, şi negri, şi asiatici, dar niciodată arabi.
La care preşedintele Barak Obama rîde, se apleacă la urechea irakianului şi-i şopteşte:
- Păi asta e din cauză că acţiunea se petrece în viitor...

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:44

Un vînător intră într-un magazin de specialitate şi întreabă:
- Aveţi pantaloni de camuflaj?
- Avem, domnule, dar nu-i găsim!

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:45

Un rocker jegos şi slinos se decide la un moment dat să se spele. Şi începe el să se spele, şi dă jos un strat de jeg:
- Mda, parcă sînt mai curat.
Şi se mai spală puţin, şi mai dă jos un strat de jeg:
- Mda, parcă sînt şi mai curat.
Şi se mai spală puţin, şi mai dă jos încă un strat de jeg:
- A, uite şi tricoul cu Metallica!

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:46

- Azi noapte te-ai prefăcut?
- Nu, chiar dormeam, zise ea.

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:47

Un tip îşi cumpărase o plasă noua pentru ţînţari. Se trezeşte în miezul nopţii şi aude: bîzz, bîzzz! Omoară 5 ţînţari! Aude iar! Supernervos, mai omoară 10. Încearcă să adoarmă, cînd iarăşi: bîzz! Se trezeşte, aprinde lumina şi se îndreaptă nedumerit către plasă. Cînd, ce vede? Un ţînţar mare ridica plasa, iar ăia mici intrau...

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:48

- Soacră-mea e ca ziarul.
- De ce, ştie atît de multe noutăţi?
- Pe naiba, apare zilnic.

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyLun 28 Dec 2009, 02:51

Iepuraşul stă la rînd la supermarket-ul din poiană. Intră ursul şi merge direct în faţă. Supărat, iepuraşul strigă la el să stea la rînd. Ursul se întoarce şi zice:
- A spus cineva ceva?
Tăcere... nimeni, nimic...
Ajunge şi iepuraşul şi ia două sticle de vodcă. Se duce acasă, bea una, oftează, o bea şi pe a doua, apoi se ridică, bate cu pumnul în masă şi strigă:
- Eu, bă, eu!

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyMar 29 Dec 2009, 23:58

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyMier 30 Dec 2009, 07:36

@ Abby

bagă gros reteta aia de prăjitură cu whisky pe care ai primit-o, sa nu zikă Doina că niste masculi feroce ca noi nu stiu să bucătăricească.. rules2 eat dance ulala

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyMier 30 Dec 2009, 07:57

Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyVin 01 Ian 2010, 08:58

Noutăţi la sex shop: sextant, origami şi prerogative Laughing

Mai multe cumpărătoare blonde din mai multe judeţe ale ţării,cu excepţia Ardealului, Munteniei şi Banatului, au luat cu asalt sexshopurile în căutarea noilor produse: sextante,origami şi prerogative, chestii care fac senzaţie în pat, sau pe birourile directorilor de marketing. Produsele au trecut repede, datorită faptului că româncele sunt acum tot mai deschise la minte şi îşi învaţă bărbaţii să fie creativi în dormitor. Aşa se explică faptul că tot mai mulţi îşi pictează dormitorul în cel puţin 5 culori alese la întâmplare.

SEXTANTUL - măsoară atât distanţa unghiulară dintre două puncte (culminante), cât şi posibilitatea combinaţiei dintre cei doi parteneri/partenere în poziţia sexuală aleasă. Ideal pentru sfârcuri, măsurători în kamasutra, orientare masculină şi calcul al "Luna de pe cer" faţă de steaua aleasă din dormitor.

ORIGAMI- sunt imitaţiile de vagin din hârtie. Dedicat nu doar bărbaţilor,ci şi femeilor lingătoare de plicuri (poştăriţelor),sunt fabricate din hârtie moale sau dură,asemeni hârtiei igienice. Modul de folosire poate fi acelaşi, partea bună e că acestea se pot spăla, iar surpriza finală: după ce au fost spălate,utilizatoriul şi-o poate confecţiona singură,după forma şi mărimea dorită. Gaura nu este inclusă în preţ.

PREROGATIVELE - se ataşează pe organul sexual masculin şi oferă bărbatului exeRcitare supremă ,îl împuterniceşte,îl privilegiază şi este absolvit de orice ratare. Are o formă specială,ovală,se adaptează perfect unui vagin supraelastic. Uzul în exces poate avea ca efect secundar senzaţia de "preşedinte".
Mulţumim sex şopului care ne-a dat voie să fotografiem produsele. Este vorba despre cel vizavi de Şcoala generală nr.3,14 din apropierea Grădiniţei cu program nocturn, str.Fanteziei nr.69,şi patroanei Sânziana Cunilinguşescu

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyVin 01 Ian 2010, 12:20

Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intampla - nu-si aducea aminte exact - cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Acum era ca un vartej de senzatii de nedescris. Deodata... nimic. Absolut nimic.
- Ce s-a intamplat? intreaba ea surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau!
- Sssttt... incearca el sa o linisteasca, gata, am terminat!
- Cum adica ai terminat???
- Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!...

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyVin 01 Ian 2010, 12:21

O nimfomana superbogata da un anunt la ziar: "Dau un milion de dolari celui care imi ofera 100 de orgasme intr-o noapte". A doua zi, se prezinta la ea un american:
- Eu sint rau, da' rau de tot si-am sa te rup in doua!
Si inscrie americanul o data, de 10 ori, de 20 de ori... cind ii moare "problema".
A treia zi vine un rus:
- Cucoana, fii pregatita de ce-i mai rau! Si incepe rusul: o data, de 10 ori, de 20, de 30... de 70 de ori si il lasa si pe el "treaba".
Intr-un tirziu, vine si un ardelean:
- Domnita draga, am venit si io sa te dezmierd nitel, da' am o problema: nu stiu defel a numara.
- Pai, nu-ti face griji, ca, la fiecare orgasm, tragem o linie cu creta pe podea.
- No bine dara...
Si incepe ardeleanu' sa "traga la visle", de 10 ori.... de 30... de 70... de 90...
Nimfomana se sperie si-si spune in gind: "Mai, da' cum sa-i dau eu nespalatului astuia un milion de dolari?! Si incepe sa triseze: 91, 91, 93, 93, 93, 93.
- Dar bine, domnita, dara n-o mai fost 93 o data?
- Nu, ma tarane.
- Stii ce zic io, domnita draga, vezi ca ne-am incurcat. Asa ca hai sa stergem totul si s-o luam de la capat!

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 EmptyVin 01 Ian 2010, 12:22

Un mare industrias are o secretara noua, blonda. Auzind din biroul sau ca telefonul suna de mult si nimeni nu ridica receptorul, el da buzna furios in biroul secretarei.
- De ce nu raspunzi, domnisoara?
- Oh, lasati-ma, domnule, eu nu mai raspund. Din zece telefoane, noua sunt pentru dumneavoastra!

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 24 Empty

Sus In jos

BANCURI (II)
Sus 
Pagina 24 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: BANCURI si PPS-
Mergi direct la: