__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| BANCURI (II) | |
|
+15Franz Schneider Doina silverstar Emil Condor nicuvar yzzy ostrovna Karima zaraza26 abbilbal Cristina cactus aurora Anahoret dolion 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Lun 09 Noi 2009, 14:03 | |
| Asadar, mai ai un pas pana la un miliard de lei. Mai ai si varianta suna un prieten. Mergi mai departe sau te retragi? − Merg mai departe.. − Foarte bine...Care din urmatoarele pasari nu isi construiesc propriul cuib? A. Prihorul B. Vrabia C. Cucul D. Sturzul − Nu am idee, o sa o sun pe prietena mea. [...] − E simplu...cucul este raspunsul − O sa merg pe mana ei, nu am idee. Deci raspuns final, cucul. − Ai avut 500 de milioane, ai mers pe mana prietenei tale...Si..ai castigat un miliard!! Seara o scoate pe prietena la restaurant − Ce fler ai avut, cum de ai stiut ca raspunsul este cucul? − Ma mir ca nu ai stiut...toata lumea stie ca, cucul traieste in ceas... | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Lun 09 Noi 2009, 14:03 | |
| La un bairam, un tip se ofera sa-i mai toarne whisky in pahar unei gagici. − Nu mai vreau, fiindca imi face rau la picioare! − Va tremura? − Nu, mi se desfac! | |
| | | silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Lun 09 Noi 2009, 16:34 | |
| Un Lordul, în casă, înfofolit până-n dinţi, dârdâie de frig. Îl cheamă pe John: - John, câte grade sunt în casă? John răspunde: - 10 grade, Sir. - Dar afară câte sunt? John răspunde: - 5 grade, Sir. Auzind răspunsul, Sir spune: - Atunci deschide geamul să intre în casă şi cele 5 grade! _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Lun 09 Noi 2009, 19:19 | |
| EI TRAIESC PRINTRE NOI ... SI EI SUNT NOI, DECI SA-I INTELEGEM SI SA-I IUBIM, ASA CUM SUNT!
1.Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un bilet pe el, pe care scrie: E gratis. Il vrei? Ia-l acasa. 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. Omul si-a dat seama ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe biletul: Frigider de vanzare cu 100 de lei. A doua zi cineva la furat! Ei traiesc printre noi!...
2. Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat: "Uite o pasare moarta!" ...Un altul s-a uitat in sus spre cer si a-ntrebat: "Unde, unde?" Ei traiesc printre noi!...
3. Pe cand se uita la o casa, fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul, explicandu-i ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat: "Soarele rasare in nord?" Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp, ea a dat din cap si a zis: "Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea." Ei traiesc printre noi!...
4. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers. Ei traiesc printre noi!...
5. Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta, in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Dar il tine in portbagaj. Ei traiesc printre noi!...
6. Ma plimbam cu un prieten, cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis "Nu se va rupe lantul, de fiecare data cand va intoarce capul?". A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul... Ei traiesc printre noi!
7. Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji, deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. "Spuneti-mi" m-a intrebat ea: "Avionul dumneavoastra a aterizat? " (Eu lucrez cu astfel de oameni) Ei traiesc printre noi!...
8. Pe cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic, inainte sa raspunda: "Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii. Da! Ei traiesc printre noi!... _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Lun 09 Noi 2009, 19:30 | |
| Un Un reporter vine intr-un sat uitat de lume sa faca un reportaj, dar... Satul gol... Doar undeva, la o poarta, o batrana pricajita, impovarata de ani, statea pe banca. - Saru'mana, mamaie, da' unde sunt femeile din sat? - La caminu' culrural, maica, sa-nvete limba engleza... - Da' barbatii? - La caminu' cultural, maica, sa-nvete limba engleza... - Bine, da' copiii? Unde-s copiii? - La caminu' cultural, maica, sa-nvete limba engleza... - Da' matale de ce nu te-ai dus sa inveti limba engleza? - Because I speak English... _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: BANCURI (II) Lun 09 Noi 2009, 21:16 | |
| Eu, finalul il stiu sub forma :
- Da... la munca campului cine mere mamaie ? - I do not know, maybe students. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 10 Noi 2009, 07:21 | |
| - silverstar a scris:
- EI TRAIESC PRINTRE NOI ... SI EI SUNT NOI, DECI SA-I INTELEGEM SI SA-I IUBIM, ASA CUM SUNT!
1.Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un bilet pe el, pe care scrie: E gratis. Il vrei? Ia-l acasa. 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. Omul si-a dat seama ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe biletul: Frigider de vanzare cu 100 de lei. A doua zi cineva la furat! Ei traiesc printre noi!...
2. Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat: "Uite o pasare moarta!" ...Un altul s-a uitat in sus spre cer si a-ntrebat: "Unde, unde?" Ei traiesc printre noi!...
3. Pe cand se uita la o casa, fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul, explicandu-i ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat: "Soarele rasare in nord?" Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp, ea a dat din cap si a zis: "Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea." Ei traiesc printre noi!...
4. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers. Ei traiesc printre noi!...
5. Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta, in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Dar il tine in portbagaj. Ei traiesc printre noi!...
6. Ma plimbam cu un prieten, cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis "Nu se va rupe lantul, de fiecare data cand va intoarce capul?". A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul... Ei traiesc printre noi!
7. Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji, deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. "Spuneti-mi" m-a intrebat ea: "Avionul dumneavoastra a aterizat? " (Eu lucrez cu astfel de oameni) Ei traiesc printre noi!...
8. Pe cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic, inainte sa raspunda: "Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii. Da! Ei traiesc printre noi!... Suuuper ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 10 Noi 2009, 10:19 | |
| Un zâmbet la cafea Dacă o persoană ajută un hoţ înainte de a săvârşi un furt, se numeşte COMPLICE şi va plăti pentru asta. Dacă o persoană ajută un hoţ după ce a săvârşit fapta, se numeşte AVOCAT şi este plătit pentru asta. _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 10 Noi 2009, 11:12 | |
| Trist ...dar ADEVARAT !!! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mar 10 Noi 2009, 11:25 | |
| - silverstar a scris:
- Un zâmbet la cafea
Dacă o persoană ajută un hoţ înainte de a săvârşi un furt, se numeşte COMPLICE şi va plăti pentru asta. Dacă o persoană ajută un hoţ după ce a săvârşit fapta, se numeşte AVOCAT şi este plătit pentru asta. Asa este, are dreptate Franz! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 07:25 | |
| Un zâmbet la cafea - Un parlamentar devine subiectul unei anchete; respectivul "economisise" în numai trei ani peste cinci milioane de dolari. - Şi? - Şi ceilalţi parlamentari erau curioşi să ştie de ce a durat atâta! _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 07:27 | |
| Ultimul post făcut de Silverstar trebuia să fie la actualitatea politică! "Un zâmbet amar la o cafea"! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 07:41 | |
| _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 07:44 | |
| - silverstar a scris:
- Bună dimineaţa, Emile!
Bună dimineata, Silverstar! Eu plec la culcare chiar acum. V-am pupat pe toti! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 07:51 | |
| _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 08:27 | |
| - silverstar a scris:
- Un zâmbet la cafea
- Un parlamentar devine subiectul unei anchete; respectivul "economisise" în numai trei ani peste cinci milioane de dolari. - Şi? - Şi ceilalţi parlamentari erau curioşi să ştie de ce a durat atâta! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 08:28 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 08:38 | |
| Un Un băieţel s-a pierdut pe culoarele unei săli de gimnastică şi a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au început să ţipe, să înşface prosoape să se acopere şi să fugă în toate părţile, ca să se ascundă. Băieţelul le-a privit uimit, după care a întrebat senin: "Ce s-a întamplat? N-aţi mai văzut un băieţel în viaţa voastră?" _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 08:42 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 08:47 | |
| - Cristina a scris:
- Silver, ia inlocuieste baietelul cu Base si femeiustile cu Geoana, Crinutza & co...
Da, ce-ar ieşi!... Geoană & Antonescu = fătălăi... Nu vezi ce figuri au? Unde le este virilitatea? _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 10:49 | |
| - silverstar a scris:
- Unde le este virilitatea?
Virili...ce?! La Geoana si Antonescu?! Nu e cazu', care este . Si asta pentru ca barbatia cere putere de vointa, stapinire de sine, cere sa-ti infringi slabiciunea, inclusiv in fata compromisurilor facute cu oligarhii financiar-mediatici si impotriva romanilor ... Astia doi, nici impreuna, nu au barbatia lui Base . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 11:24 | |
| - Cristina a scris:
- silverstar a scris:
- Unde le este virilitatea?
Virili...ce?! La Geoana si Antonescu?! Nu e cazu', care este . Si asta pentru ca barbatia cere putere de vointa, stapinire de sine, cere sa-ti infringi slabiciunea, inclusiv in fata compromisurilor facute cu oligarhii financiar-mediatici si impotriva romanilor ... Astia doi, nici impreuna, nu au barbatia lui Base . L-ai văzut aseară pe TVR1? O prestaţie excelentă... Mi-ar place să accepte o întâlnite face to face cu vreun fătălău dintr-ăsta. Da' are curaj vreounul? Şi nici dumnealui nu ar accepta... Aşa cred eu... Cum să dai mâna, bărbăteşte, cu nişte jigodii care şi-au făcut un ideal în viaţă din a-l denigra? A ajuns Iliescu - criminalul - mai bun şi citat ca un clasic în viaţă... _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 11:25 | |
| | |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Mier 11 Noi 2009, 11:51 | |
| |
| | | silverstar
| Subiect: Re: BANCURI (II) Joi 12 Noi 2009, 10:10 | |
| Un zâmbet la cafea... Tatăl îşi învaţă fata să conducă: - Opreşti la roşu, mergi la verde, şi o laşi mai moale când mă îngălbenesc eu. _____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BANCURI (II) | |
| |
| | | | BANCURI (II) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |