LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
CPSF humanitas reclame nicuvar brasov google 23 1 muzica_traditionala curiozitati Popasul problema 1918 taieri Fantasy efremovivanantonovici romana istorie internet sibiu politica Limba comment-143 mediu padure drumetie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
BANCURI (II) - Pagina 7 I_vote_lcapBANCURI (II) - Pagina 7 I_voting_barBANCURI (II) - Pagina 7 I_vote_rcap 
Emil Condor
BANCURI (II) - Pagina 7 I_vote_lcapBANCURI (II) - Pagina 7 I_voting_barBANCURI (II) - Pagina 7 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

BANCURI (II)

In jos 
+15
Franz Schneider
Doina
silverstar
Emil Condor
nicuvar
yzzy
ostrovna
Karima
zaraza26
abbilbal
Cristina
cactus
aurora
Anahoret
dolion
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

BANCURI (II) - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyLun 28 Sept 2009, 21:29

BANCURI (II) - Pagina 7 Badea

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyLun 28 Sept 2009, 23:05

nicuvar a scris:
dolion a scris:
Dupa ce a nascut copilul, sotia mea mi-a spus ca trebuie sa reducem drastic din cheltuieli. Am fost nevoit sa renunt la bere. Nu eram eu mare bautor, doar in weekend lingeam vreo 10-12 sticle. In fine, e istorie! Intr-o zi vine nevasta de la cumparaturi, si cand ma uit pe chitanta de la magazin, vad ca daduse 300 de lei pe farduri!
- Pai bine mai nevasta, eu am renuntat la bere, dar tu chiar la nimic?
Ea imi zice:
- Eu trebuie sa-mi cumpar farduri ca sa arat frumoasa in ochii tai!
Ii zic si eu:
- Dar berea aia pentru ce crezi ca era?

Dolion ce am ris smile))))))))))))))))))))))))))))

Asa e si palinca de Zalau:

BANCURI (II) - Pagina 7 Dscf8397

BANCURI (II) - Pagina 7 Dscf8398
BANCURI (II) - Pagina 7 876722 BANCURI (II) - Pagina 7 876722 BANCURI (II) - Pagina 7 876722
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 30 Sept 2009, 21:55

Americanul spune mandru:
— We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!

Romanul spune si el:
— We have Traian Basescu: no wonder, no hope, no cash !
BANCURI (II) - Pagina 7 876722

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyJoi 01 Oct 2009, 07:48

Adrian Nastase, Theodor Stolojan si Traian Basescu naufragiaza pe o insula pustie. Aflati pe plaja, Nastase se erijeaza in conducator al grupului si le propune sa o ia toti trei pe alta parte ca sa poata sa isi creasca sansele de a gasi resurse pt supravietuire. Zis si facut, se despart. Nastase merge ce merge prin padure, cauta, ciuleste urechile, dar degeaba! Nici urma de ceva comestibil, cat de cat...
Intr-un final, ajunge intr-un luminis in care Basescu tocmai isi facea un gratar!
Fericit, se duce la el si il imbratiseaza!
- Bravo, Basescule! Mai Traiane, eu intotdeauna te-am admirat. Stii sa te descurci in orice situatie, se vede ca ai fost marinar... ce mai, esti tare! Auzi, intre noi fie vorba, mie Stolojan asta nu mi-a placut niciodata!
La care Basescu, sec:
- Nu-ti place, nu mananci! BANCURI (II) - Pagina 7 876722

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyJoi 01 Oct 2009, 19:13

Cristina a scris:
— Nu-ti place, nu mananci! BANCURI (II) - Pagina 7 876722

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyLun 05 Oct 2009, 07:27

Ce se intampla cand si staff-ul de natie straina din firma invata cateva cuvinte romanesti!
What happens when foreign staff in the office learns a few romanian words!
Apare Circulara ! .. prin e-mail:

Acesta este un e-mail intern (pentru angajatii romani) de la o reprezentanta din Romania a unei mari corporatii (faza e pe bune!)
This is an internal e-mail (for the Romanian staff) within a Romanian subsidiary of a corporation (this is for real!)

To: All Romanian Speaking Staff

Subject: Improper Language Usage

It has been brought to our attention by several officials visiting our office in Romania that offensive language is commonly used by our Romanian speaking staff. Such behavior, in addition to violating our policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and staff.
All personnel will immediately adhere to the following rules!:

1. Words like futui, în - - - mea, - - - and other such expressions will not be tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter how heated a discussion may become.

2. You will not say si-a bagat - - - when someone makes a mistake, or s-a - - - pe el if you see someone being reprehended, or baga-mi-as, when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb a se caca and a se mute are utterly inappropriate and unacceptable in our environment.

3.No project manager, section head or administrator under any circumstances will be referred to as - - - de om, cacanaru' or boul..

4. Lack of determination will not be referred to as pulalau nor will persons who lack initiative be referred to as muiangiu.

5. Unusual or creative ideas offered by management are not to be referred to as porcarii.

6. Do not say futu-ti mata if somebody is persistent; do not add - - - mea, if a colleague is going through a difficult situation. Furthermore, you must not say am pus-o (refer to item 2) nor o sa ne-o traga when a matter becomes excessively complicated.

7.When asking someone to leave you alone, you must not say du-te-n - - - mea or should you ever substitute "May I help you?" with, ce - - - mea vrei?.

8.Under no circumstances should you ever call your elderly industrial partners bosorogi împutiti.

9.Do not say ia mai mereti-n - - - cu cacatu' asta when a relevant project is presented to you, nor should you ever answer futu-te-n cur when your assistance is required.

10.You should never call partner representatives as boul dracului or tâmpitu' ala.

11.The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms such as pizdulica buna, futaciosu' or homalau' lu' peste.

12. Last but not least, after reading this note, please do not say ma sterg la cur cu textul asta. Just keep it clean and dispose of it properly.

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyLun 05 Oct 2009, 20:45

Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata. Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede de treaba. Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii, etc. Anchetatorul il intreaba pe taran:
-Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata?
-Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar poti sa-i crezi pe astia?!

Sus In jos
silverstar

silverstar

Numarul mesajelor : 2250
Data de inscriere : 23/12/2008

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyLun 05 Oct 2009, 22:56

Antistres...

Pentru cei care, în mod ocazional, trăiesc o zi mizerabilă (de exemplu luni) şi ar avea nevoie să-şi descarce nervii pe cineva... pe cineva necunoscut...

Eram aşezat la birou când mi-am amintit că uitasem să răspund cuiva care-mi telefonase. Am găsit nr. respectiv şi am sunat. Un bărbat răspunde:
- Alo?
Zic politicos:
- Pot să vorbesc cu d-na Popescu, vă rog? Tipul îmi închide telefonul în nas înjurând. Nu puteam să cred că cineva putea fi atât de nesimţit. Verfic numărul. Inversasem ultimele două cifre...
După ce am vorbit cu d-na Popescu, decid să mai fac un apel spre numărul greşit. Când tipul răspunde, îi urlu:
- Eşti doar un găozar idiot! şi închid.
Am notat numărul cu menţiunea "+găozar" şi l-am lăsat aproape de telefonul de pe birou. Pe urmă, la fiecare două-trei săptămâni, când aveam într-adevăr câte o zi infernală, îl sunam pe tip şi-i urlam:
- Nu eşti decât un găozar prost de mâna a doua!
Asta mă făcea să mă simt mai bine. Când a apărut posibilitatea de a afişa numerele care te apelează, m-am gândit că s-ar putea să fie sfârşitul apelurilor terapeutice către găozar. Aşa că am sunat şi:
- Bună ziua, numele meu este Bogdan Horescu, de la Romtelecom. Vă sun pentru a vă întreba dacă cunoaşteţi noul nostru serviciu de afişaj?
Tipul a urlat:
- Nu! şi a inchis telefonul înjurând. L-am sunat din nou, rapid, să-i spun:
- Asta din cauză că nu eşti decât un găozar prost!
Câteva săptămâni mai târziu, mă duc la cumpărături. După mai multe minute de căutare găsesc, în sfarşit, un loc de parcare liber. Cum mă pregătesc să parchez acolo, un tip, într-un BMW negru, îmi taie calea şi-mi ia locul. Îl claxonez şi-i spun că am aşteptat destul ca să prind locul respectiv. Îmi răspunde printr-un deget; şi se îndreaptă spre magazine. Eram furios şi mă pregăteam să caut un alt loc de parcare când am remarcat anunţul "De vânzare" pe geamul din spate al BMW-ului. Am notat numărul... Câteva zile mai târziu, imediat după ce am sunat la primul găozar (i-am pus numarul pe speed-dial şi formez tot timpul înainte *67, pentru ca numărul meu să nu se afişeze), m-am gândit că ar fi o idee să sun şi la găozar posesor de BMW. Am format numărul şi cineva a răspuns:
- Alo?
Zic:
- Sunteţi domnul care are un BMW negru de vânzare?
- Exact!
Atunci întreb:
- Puteţi să-mi daţi adresa unde aş putea să văd maşina?
- Da. Stau pe Ştefan cel Mare 180, o casă de caramidă roşie. Maşina este tot timpul parcată în faţă.
Îndrăznesc:
- Numele Dvs., vă rog?
- Numele meu este Marcel Pavelescu.
Şi urmez:
- Când este cel mai indicat să vă caut, domnule Pavelescu?
- Sunt acasă în fiecare după-amiază, după ora 17.
Adaug:
- Ascultă Marcel, pot să-ţi zic ceva?
- Da?
Lovitura de graţie:
- Nu eşti decât un găozar idiot!
Închid telefonul şi îl bag şi p-ăsta pe speed-dial.
De acum, când am câte o zi mizerabilă, am doi găozari de sunat. Dar
după ce i-am sunat cu rândul timp de câteva luni, nu mă mai simţeam aşa de uşurat ca la început. La sfârşitul unei zile cu adevărat nimicitoare, mi-a venit o idee... Tocmai trecuse de ora 17 şi-l sun pe găozar no 1.
- Alo? Nu eşti decât o gaură de cur! Dar de data asta nu închid.
- Eşti încă acolo? mă întreabă.
- Da!
Atunci îmi strigă:
- Nu mai suna, că altfel ...
I-o tai repede:
- Ba pe-a mă-tii, găozar împuţit!
Urlă:
- Cine eşti?
Răspund:
- Ce, vrei să ne măsurăm? Eşti tare-n barbă? Numele meu este Marcel
Pavelescu.
- Zău? Şi unde stai?
Bravez:
- Dragă găozar, stau pe Ştefan cel Mare 180. Am o casă superbă de cărămidă roşie şi un BMW care te-ar face să crăpi de invidie.
- Vin imediat, Marcel, şi-ai să vezi cum am să te fac să-ţi înghiţi dinţii.
Surâd:
- Nu mi-e frică de tine, găozar idiot, vino!
Imediat am sunat la găozar no 2:
- Alo?
- Salut, găozare! şi astept.
Tipul începe să urle:
- Dacă pun vreodată mâna pe tine...
- Ce-o să-mi faci?
- Îţi sparg botu'!
- Da? Bine. E ziua ta norocoasă, găozare! Vin!
Am închis şi am sunat imediat la poliţie spunând că locuiesc la nr. 180 pe Ştefan cel Mare şi că nu mai pot rezista, îl voi omorî pe nenorocitul de amant homosexual. Apoi am sunat la ProTV informându-i că o bătaie între şefii bandelor de motociclişti se va
derula pe Ştefan cel Mare la nr. 180. Apoi am sărit în maşină şi m-am înfiinţat prin apropierea locului respectiv... Şi am văzut doi imbecili bătându-se pe viaţă şi pe moarte, în faţa a şase maşini de patrulă şi al unui elicopter de Poliţie, precum şi sub nasul echipei de la Ştirile de seară ale ProTV.
ACUM mă simt mult mai bine... aplauze
Sus In jos
silverstar

silverstar

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMar 06 Oct 2009, 16:36

Laughing

- Ce putem face în caz de alarmă atomică?
- Vă spălaţi, vă puneţi un rând de haine noi şi vă îndreptaţi încet, încet, spre cimitir.
- Dar de ce încet, încet?
- Ca să nu creaţi panică.
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMar 06 Oct 2009, 18:14

silverstar a scris:
Antistres...

Pentru cei care, în mod ocazional, trăiesc o zi mizerabilă (de exemplu luni) şi ar avea nevoie să-şi descarce nervii pe cineva... pe cineva necunoscut...
Lume nouă!
Bine-ai revenit! Very Happy

Sus In jos
silverstar

silverstar

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMar 06 Oct 2009, 18:27

yzzy a scris:
silverstar a scris:
Antistres...

Lume nouă!

Bună Yzzy! miss you Să văd cum e pe aici, ce fel de oameni sunt că m-am săturat de cei care se cred mai cu moţ... old Dar încă nu i-am dat forumului de capăt. Nu ştiu pe unde şi ce se discută...
idee
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMar 06 Oct 2009, 21:58

silverstar a scris:
yzzy a scris:
silverstar a scris:
Antistres...

Lume nouă!

Bună Yzzy! miss you Să văd cum e pe aici, ce fel de oameni sunt că m-am săturat de cei care se cred mai cu moţ... old Dar încă nu i-am dat forumului de capăt. Nu ştiu pe unde şi ce se discută...
idee

Noa servus tu Silverstar ! Bine ai revenit acasă ! Iao încet şi cătinel pentru a afla tot ce te interesează. Sunt convins că o să-ţi placă ce găseşti aici.

silverstar

silverstar

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 08:32

Un zâmbet la cafea... Laughing

La un ospiciu, unul dintre bolnavi iese val-vartej în curtea spitalului, aleargă şi se suie într-un copac. Doctorul vine încercând să-l calmeze.
- Dă-te jos că nu se întamplă nimic...
- Nu mă dau!
- Dar ce faci tu acolo?!?
- Mănânc cireşe!
- Păi, tu nu vezi că îsta e arţar?
- Mi-am adus de acasă, na, acum e bine?!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 09:50

Dacă este vorba de cafea, s-o bem împreună ! BANCURI (II) - Pagina 7 Dscn4894.th

silverstar

silverstar

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 09:56

abbilbal a scris:
Dacă este vorba de cafea, s-o bem împreună ! BANCURI (II) - Pagina 7 Dscn4894.th

Sigur! De ce nu? În fiecare dimineaţă... Laughing

Nu ştiu de ce nu apare semnătura mea. Am făcut ceva greşit dar nu descopăr ce...
Rolling Eyes
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 10:00

silverstar a scris:
....Nu ştiu de ce nu apare semnătura mea. Am făcut ceva greşit dar nu descopăr ce...

Vezi dacă la opţiunea semnătură din profil ai bifată şi opţiunea de sriere vizibilă sau cum s-o fi numind.
Acea opţiune nu este bifată automat, ea este la alegere.

silverstar

silverstar

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 10:06

abbilbal a scris:
silverstar a scris:
....Nu ştiu de ce nu apare semnătura mea. Am făcut ceva greşit dar nu descopăr ce...

Vezi dacă la opţiunea semnătură din profil ai bifată şi opţiunea de sriere vizibilă sau cum s-o fi numind.

Să vedem acum...

silverstar

silverstar

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 10:07

silverstar a scris:
abbilbal a scris:
silverstar a scris:

Să vedem acum...

Ei, da! Se cunoaşte meseriaşul!
Mulţumesc, Abi! Să trăieşti!
Laughing

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 12:26

Doi extratereştri, el înalt şi musculos, ea toată curbe, aterizează în apropierea unei vile a doi pământeni,
care trecute fiind primele momente de panică, încearcă să fraternizeze.
Pământenii îşi oferă bucatele, apoi conversează şi seara hotărăsc să facă schimb de perechi.

În felul acesta, in dormitor, cei doi se dezbracă, dar pământeanca e deziliuzioanata:
extraterestrul are o chestiuţă minusculă.
Însă extraterestrul se trage de urechea dreaptă şi miracol, chestiuţa se lungeşte în exces.
Femeie măreşte ochii: "da, acum nu e rău ca lungime, însă e cam subţire în diametru"
Atunci extraterestrul se trage de urechea stângă şi chestiuţa lui devine enormă.
Aşa, se distrează ei toată noaptea.

În dimineaţa următoare cei patru iau micul dejun şi extratereştri pleacă.
Femeia atunci se adresează soţului: "Dragă, a fost o experienţă spaţială... şi ţie, spune-mi, cum ţi-a mers?"

"Nu-ţi dai seama, ce obiceiuri bizare! Toată noaptea nu a făcut altceva decât să mă tragă de urechi!"

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 12:36

Un camionagiu se află pe o autostradă şi ascultă ştirile la radio când un anunţ important întrerupe transmisiile.
- Întrerupem trasmisiile pentru a trimite un comunicat de maximă importanţă mondială. Extratereştrii au aterizat pe planeta noastră. Vă furnizam o descriere: Sunt înalţi de circa un metru şi douăzeci, sunt de culoare verde şi ochii lor sunt ca nişte fisuri orizontale şi astronavele lor au o lumina albastră care se roteşte deasupra. Dacă întâlniţi vreunul, vorbiţi rar, în aşa fel încât să nu-i speriaţi, identificandu-vă. Nu putem cunoaşte posibilele lor reacţii.

La un moment dat, camionagiul vede în mijlocul unui lan de grâu o lumină albastră.
Opreşte camionul şi se apropie precaut.
Găseşte o fiinţă verde, înaltă cam de un metru şi douăzeci. Spune către el:

- NUMELE ... MEU...
- EU ... CAMIONAGIU
- ACELA ...CAMIONUL ... MEU

Camionagiul nu ştie ce să mai spună, când extraterestrul mai strânge din ochii şi aşa subţiri
şi cu o voce inumană zice:

- NUMELE ... MEU...
- EU ... ŞOFER
- ACEEA ... AMBULANŢA ... MEA
- PLEACĂ ... TOCMAI ... MĂ CAAAC ...

silverstar

silverstar

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 13:28

Pauză de zâmbet Laughing

Chiar cu camere web instalate in toate sectiile de votare, dupa alegeri tot se primeste o contestatie.
Fiind si singura, se vizioneaza imaginile chiar in biroul Premierului Boc unde sunt surprinsi in pozitii mai mult decat jenante reprezentantii PSD si PDL.
Fara sa reziste de rusine sa priveasca pana la capat filmuletul incriminant, Boc se intoarce cu spatele si intreaba asistenţa:
- Noi o sa judecam totul numai prin prisma procentajului electoral. Deci, cine era in acel moment “deasupra”?

silverstar

silverstar

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 15:39

Pauză de zâmbet Laughing

Inspirat de campaniile electorale americane tip "door to door", Antonescu ajunge si pe litoralul romanesc unde ia la rand institutiile importante sa convinga electoratul de programul sau electoral. Succesul era discutabil de la caz la caz.
In graba, intra intr-o cladire unde dupa ce sefa aduna tot personalul pentru conferinta ad-hoc, toti in proportie de suta la suta, il sustin pe Crin si se declara dezamagiti de Basescu. Vadit incantat, o intreaba pe sefa care este explicatia. Jenata aceasta ii explica:
- Stiti, d-l Basescu nu a mai trecut pe aici de foarte multi ani, de cand era marinar. Dvs aici... ati nimerit intr-un bordel!
aplauze

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 21:24

Cerere pentru acordarea permisiunii de a iesi cu fata mea

Nota: Cererea se considera incompleta si va fi refuzata daca nu este insotita de situatia financiara, lista slujbelor detinute si un raport medical semnat de doctor.

Nume: Data nasterii:
Inaltime: Greutate: IQ: Medie BAC :
Telefon: Permis de conducere :
Adresa:
Oras: Judet: Cod postal:

1. Ai un parinte femeie si un parinte barbat ? ____
Daca "NU", explica:

2. De cati ani sunt parintii casatoriti? : ____
Ai frati sau surori? ____
Sunt normali? ____

3. Detii sau ai acces la o masina ? ____
E aceasta masina tunata? ____
Ai pat cu apa? ____

4. Ai cercel in ureche, in nas sau in buric? ____

5. Ai vreun tatuaj ? ____

Daca ai raspuns cu DA la #3, #4 SAU #5, arunca cererea si pleaca imediat!

6. In maxim 50 de cuvinte, ce inseamna Tarziu pentru tine?

7. In maxim 50 de cuvinte, ce inseamna Nu te atinge de fata mea pentru tine?

8. In maxim 50 de cuvinte, ce inseamna Abstinenta pentru tine ?

9. In maxim 50 de cuvinte, ce inseamna Suferinta crunta pentru tine?

aurora

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyMier 07 Oct 2009, 23:58

Cum se numeste mama Irinei Loghin?
Irina Logoff. idee

silverstar

silverstar

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 EmptyVin 09 Oct 2009, 07:27

Un zâmbet la cafea… Laughing

Ispas, ajuns în faţa doctorului B. din Huedin, îi zice:
– Domnu’ doctor, mă doare piciorul stâng.
Doctorul îl cercetează sumar, se uită la desaga lui cam goală şi-i zice:
– Bătrâneţea, măi Ispas.
Moţul, nemulţumit de diagnosticul doctorului, îi întoarce vorba:
– Nu cred, domnule doctor! Dacă ar fi bătrâneţea m-ar durea tot aşa şi dreptul.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 7 Empty

Sus In jos

BANCURI (II)
Sus 
Pagina 7 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: BANCURI si PPS-
Mergi direct la: